Yok yerleşme değil regli cnm kırmızı ve yoğun geliyorPiki net görmüş müydün? Belki de yerleşmedir o da regl ile karıştırılıyor
Aynen benimde öyle hiç belirti yok ya tutmadı heralde bu ay da bayram dan sonra bı doktora gideyim diyorum olmazsa ya bakalım ne diyecekBenim de 7 8 gün var. Hiç belirti yok modum düşük çok
HayırlısıAynen benimde öyle hiç belirti yok ya tutmadı heralde bu ay da bayram dan sonra bı doktora gideyim diyorum olmazsa ya bakalım ne diyecek
7 gün canım ya tutsa belirti olurdu illaki yok sanırım gene seninle aynı zaman da sanırım adet tarihimizHayırlısısenin kaç gün geçti yumurtlamadan
13 mayıs gecesi çatladı benim 6.gün içindeyim7 gün canım ya tutsa belirti olurdu illaki yok sanırım gene seninle aynı zaman da sanırım adet tarihimiz
Ben ikinci gebeligimi istiyorum hissetmiştim canım ama o kadar kendimi dinlemeyi bırakmıştım ki onların gebelik belirtisi olduğuna ihtimal bile vermedim olmuyo diye bırakmıştım artık düşünmeyi. Göğüs ucu hassasiyeti çok fazlaydi koku hassasiyeti bunlar adet gecikmesinden önce başlamıştı akıntı da artış. 3 gün geçti adetim pembe yerlesme kanaması oldu test yaptım direk iki çizgi çıkmıştı13 mayıs gecesi çatladı benim 6.gün içindeyimöyle mi diyosunn.
Senin de ilk hamileliğin mi olacak daha önce oldu mu gebelik hissetmiş miydin belirti öncesinde canım
Stresten olmuyo sanırım biraz unutabilsek akışına bıraksak günlerini hesaplamadan hamileligi sürekli düşünmesek belki olacak da13 mayıs gecesi çatladı benim 6.gün içindeyimöyle mi diyosunn.
Senin de ilk hamileliğin mi olacak daha önce oldu mu gebelik hissetmiş miydin belirti öncesinde canım
Ben de sanırım bırakıcam artık folik asite bile ara vermeyi düşünüyorum. 3 4 aydır içiyorum zaten depolarım doldu birazcık yeterBen ikinci gebeligimi istiyorum hissetmiştim canım ama o kadar kendimi dinlemeyi bırakmıştım ki onların gebelik belirtisi olduğuna ihtimal bile vermedim olmuyo diye bırakmıştım artık düşünmeyi. Göğüs ucu hassasiyeti çok fazlaydi koku hassasiyeti bunlar adet gecikmesinden önce başlamıştı akıntı da artış. 3 gün geçti adetim pembe yerlesme kanaması oldu test yaptım direk iki çizgi çıkmıştı
İşte 10 gün kala falan başlamıştı döllenme olur olmaz yaniBen de sanırım bırakıcam artık folik asite bile ara vermeyi düşünüyorum. 3 4 aydır içiyorum zaten depolarım doldu birazcık yeter
Regle yakın mı baslamıstı belirtiler
Bende hep randevu alıyorum sonra iptal edip gitmiyorum şimdi bı daha aldım akışına mi bırakayım acaba doktora gideyim mi hormon değerlerim falan normal ama 1 yıl olunca insan stres oluyo olmadıkça sen yeni düşünmeye başladuysan hiç stres yapma ilk 7. Ayda olmuştu benim deBen de sanırım bırakıcam artık folik asite bile ara vermeyi düşünüyorum. 3 4 aydır içiyorum zaten depolarım doldu birazcık yeter
Regle yakın mı baslamıstı belirtiler
Regli oldum maalesef. Bu dünkü testti. Testlere güven olmadığını bir kere daha anlamış olduk ya kıpkırmızı görmeden inanmayacağım artık.Hiç duymadım canım testini atsana bakalım
Ben de 9 aydır deniyorum ilk olacak inşallahBende hep randevu alıyorum sonra iptal edip gitmiyorum şimdi bı daha aldım akışına mi bırakayım acaba doktora gideyim mi hormon değerlerim falan normal ama 1 yıl olunca insan stres oluyo olmadıkça sen yeni düşünmeye başladuysan hiç stres yapma ilk 7. Ayda olmuştu benim de
Tamam canım belki vardır sen de belli mi olurBen de 9 aydır deniyorum ilk olacak inşallah
Tsh yüksek bi tık ilaç kullanıyorum. Onun haricinde hiç bi sıkıntı yok hormonlar normal.. Rahim filmi cekilicem bir sene sonunda artık
Bugun alamam elimde yok yarın alırım gelmezse çarşamba yaparim insallahAyy yapsana
Hiç bilmiyorum ya...bu ay takviyelerimizin ikinci ayıydı bir de gynoseed jel kullandım o kadar üç kere kullandım hem de.Tamam canım belki vardır sen de belli mi olur
Ben hiç hamile kalmadım nasıl oluyor bilmiyorum ama inşallah tutmuşturBenim bat aslında bugün gösteriyor ama ben 12 sinde yumurtladım 14ünde çatladı o yüzden kendimi 26sına kadar olmazsam test yaparıma ayarladım.Ama sürekli bir belirti arayışındayım aklım oraya kaymadan durmuyor.
Kızımda beklemediğim anda hamile kaldım 2.yi düşünürken bu kadar zorlanacağımı tahmin etmiyordum
İnşallah canım inşallah zamanı vardır olmazsa da uzulmeyelim yolumuza devam edeceğizHiç bilmiyorum ya...bu ay takviyelerimizin ikinci ayıydı bir de gynoseed jel kullandım o kadar üç kere kullandım hem de.
Nasip
İnşallah hepimizin vardır sürpriz yapar bize
Ahh canımRegli oldum maalesef. Bu dünkü testti. Testlere güven olmadığını bir kere daha anlamış olduk ya kıpkırmızı görmeden inanmayacağım artık.cansin001
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?