9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Senin son durumun ne oldu canım. Hala koyulasma var mı
Bu şekilde canım . Test yapmayı bıraktım bugün. 25 mayısta regli olmam gerekiyor. Silikleşmeye başlar gibi olduktan sonra yine biraz koyulaştı. Neden olduğunu anlayamadım

Eklentiler

• IMG_1457.webp
    65,4 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar dünden veri sağ bacağım ağrıyor demiştim şimdi de karnımda kasıklarımda hafif hafif ağrı var. Vücudum ağrıyor

Bugün gecikmemin 2. Günü öğlen 3 gibi açık kahve leke değmiş şuan hiçbirşey yok bu zamanda yerleşme olabilir mi yoksa regli mi gelir kısa bir döngüm var 26 günde bir ilk defa bu sefer 28. Gün bugün

Canım kanamaya dönmediği sürece umut var, ama geçen ay benimde regl günümde kahverengi leke geldi sonra kesildi 2 gün sonra kanamaya döndü regl oldum eğer seninki devam etmezse test yapabilirsin

Canım kanamaya dönmediği sürece umut var, ama geçen ay benimde regl günümde kahverengi leke geldi sonra kesildi 2 gün sonra kanamaya döndü regl oldum eğer seninki devam etmezse test yapabilirsin
Hep adet öncesi diyorlar ya yerleşme için o yüzden adet gecikince gelme durumu var mı onu merak ettim aslında. Evet umarım sizin içinde herşeyin en güzeli olur

Hep adet öncesi diyorlar ya yerleşme için o yüzden adet gecikince gelme durumu var mı onu merak ettim aslında. Evet umarım sizin içinde herşeyin en güzeli olur
Yerleşme sanırım yumurtlamadan 1 hafta sonra falan geliyor yanlış biliyor da olabilirim ama

Kızlar selam
Benim ovü testlerim hiç gölge haline geçmedi. Hep kırmızı. Normal mi bu durun?

Bu şekilde canım . Test yapmayı bıraktım bugün. 25 mayısta regli olmam gerekiyor. Silikleşmeye başlar gibi olduktan sonra yine biraz koyulaştı. Neden olduğunu anlayamadım
Aynen değişik olmuş. Testlerle takip etmekte insanın kafasını karıştırıyor bazen. Ben de hala takip ediyorum ama bariz baya silik çıkıyor pekte belirtim kalmadi zaten

Kızlar selam
Benim ovü testlerim hiç gölge haline geçmedi. Hep kırmızı. Normal mi bu durun?
Canım testlerini sırasıyla atsana bakalım. Bir de daha önce yumurtlama görmedin değil mi sen. Tahmini yumurtlama günü söylemiştin ? Belki yumurtlama zamanın şimdidir

Hiç belli olmaz ben kimyasal gebeliğim de goguslerime dokunamiyodum adetime 10 gün kaladan başlamıştı
Benim göğüs hassasiyeti 6 aydır hiç olmuyordu. Önceden her adet öncesi ve gebelik öncesi olmuştu. Bu ay yumurtlamadan sonra başladı ama öyle dokunulmayacak kadar değil. Tabi adet olana kadar hala umut var. Ama bu ay erken kaybettim umudumu

Hiç belli olmaz canım herkesin hassasiyeti bir olacakta değil regl olana kadar umutlar olmalı

Canım testlerini sırasıyla atsana bakalım. Bir de daha önce yumurtlama görmedin değil mi sen. Tahmini yumurtlama günü söylemiştin ? Belki yumurtlama zamanın şimdidir
Yok canım yumurtlama gördüm ben. 13-14-15 mayısta. Aslında daha koyu ama Bursa kalite düşüyor.

Eklentiler

• image.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…