Hayır canım bol bol havuç yeEki Görüntüle 3593557
Yumurtam çatlamış mı acaba yardımcı olabilecek var mı
Sabahtan beri 4 tane yedim akşam tekrar yapıcam testiHayır canım bol bol havuç ye
İnşallah kuzum Allah hepimize nasip etsinAhh canımöyle oluyor maalesef sinir oluyorum bu testlere.. neyse güzel düşünelim güzel olsun inşallah diğer aya olacak
Bu şekilde canım . Test yapmayı bıraktım bugün. 25 mayısta regli olmam gerekiyor. Silikleşmeye başlar gibi olduktan sonra yine biraz koyulaştı. Neden olduğunu anlayamadımSenin son durumun ne oldu canım. Hala koyulasma var mı
Canım kanamaya dönmediği sürece umut var, ama geçen ay benimde regl günümde kahverengi leke geldi sonra kesildi 2 gün sonra kanamaya döndü regl oldumBugün gecikmemin 2. Günü öğlen 3 gibi açık kahve leke değmiş şuan hiçbirşey yok bu zamanda yerleşme olabilir mi yoksa regli mi gelir kısa bir döngüm var 26 günde bir ilk defa bu sefer 28. Gün bugün
Hep adet öncesi diyorlar ya yerleşme için o yüzden adet gecikince gelme durumu var mı onu merak ettim aslında. Evet umarım sizin içinde herşeyin en güzeli olurCanım kanamaya dönmediği sürece umut var, ama geçen ay benimde regl günümde kahverengi leke geldi sonra kesildi 2 gün sonra kanamaya döndü regl oldumeğer seninki devam etmezse test yapabilirsin
Yerleşme sanırım yumurtlamadan 1 hafta sonra falan geliyor yanlış biliyor da olabilirim amaHep adet öncesi diyorlar ya yerleşme için o yüzden adet gecikince gelme durumu var mı onu merak ettim aslında. Evet umarım sizin içinde herşeyin en güzeli olur
Olabilir bende yeni öğreniyorum bu durumlarıYerleşme sanırım yumurtlamadan 1 hafta sonra falan geliyor yanlış biliyor da olabilirim ama
Olsun ye bol bol çatlar inşallahSabahtan beri 4 tane yedim akşam tekrar yapıcam testi
1 saat sonra tekrar yapıcam inşallah çatlamıştırOlsun ye bol bol çatlar inşallah
Hadi bakalım inşallah1 saat sonra tekrar yapıcam inşallah çatlamıştır
Jeli bende kullandım 2 ay pek bi şey olmadı inşallah senin olmuştur canımHiç bilmiyorum ya...bu ay takviyelerimizin ikinci ayıydı bir de gynoseed jel kullandım o kadar üç kere kullandım hem de.
Nasip
İnşallah hepimizin vardır sürpriz yapar bize
Aynen değişik olmuş. Testlerle takip etmekte insanın kafasını karıştırıyor bazen. Ben de hala takip ediyorum ama bariz baya silik çıkıyorBu şekilde canım . Test yapmayı bıraktım bugün. 25 mayısta regli olmam gerekiyor. Silikleşmeye başlar gibi olduktan sonra yine biraz koyulaştı. Neden olduğunu anlayamadım
Canım testlerini sırasıyla atsana bakalım. Bir de daha önce yumurtlama görmedin değil mi sen. Tahmini yumurtlama günü söylemiştin ? Belki yumurtlama zamanın şimdidirKızlar selam
Benim ovü testlerim hiç gölge haline geçmedi. Hep kırmızı. Normal mi bu durun?
Benim göğüs hassasiyeti 6 aydır hiç olmuyordu. Önceden her adet öncesi ve gebelik öncesi olmuştu. Bu ay yumurtlamadan sonra başladı ama öyle dokunulmayacak kadar değil. Tabi adet olana kadar hala umut var. Ama bu ay erken kaybettim umudumuHiç belli olmaz ben kimyasal gebeliğim de goguslerime dokunamiyodum adetime 10 gün kaladan başlamıştı
Hiç belli olmaz canım herkesin hassasiyeti bir olacakta değil regl olana kadar umutlar olmalıBenim göğüs hassasiyeti 6 aydır hiç olmuyordu. Önceden her adet öncesi ve gebelik öncesi olmuştu. Bu ay yumurtlamadan sonra başladı ama öyle dokunulmayacak kadar değil. Tabi adet olana kadar hala umut var. Ama bu ay erken kaybettim umudumu
Yok canım yumurtlama gördüm ben. 13-14-15 mayısta. Aslında daha koyu ama Bursa kalite düşüyor.Canım testlerini sırasıyla atsana bakalım. Bir de daha önce yumurtlama görmedin değil mi sen. Tahmini yumurtlama günü söylemiştin ? Belki yumurtlama zamanın şimdidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?