Ay ay ayBilemiyorum erken gibi geldi bana akıntı için.. Normalde beyaz akıntı gelmesi normaldir herkesin olur sağlıklı olduğunun göstergesidir derler gebelik konusunda da regline daha varmış bilemedim
Ahh keşke işimiz daha da kolaylaşırdiAy ay ayKeşke ayırt edici bişey olsaaaa da öğrensek
Bana ne demeli acabaYumurtlamadan sonraki 5.gün bitiyor sol kasıkta çekilmeler var
Ayy amin inşallahHepimiz aynı süreci bekliyoruz inşaAllah sıra sıra birbirimize güzel haberler veririz.
Ya o kadar dinlemicem kendimi dedim nasıl yapabilirim ki bunuBana ne demeli acabadaha üçüncü gün bitiyor sivilce mi diyim kasıktan bacak ağrısı mi diyim kimyasal sonrası vücudum çok hassaslasmis hissediyorum
nasip canım nasip her şey.. vakti ne zamansa o zaman olur ne desek ne yapsak boş.. sen öyle haber falan alınca üzme kendini.. üzmek iyi gelmez bizlere. Bebek.istiyosunuz motivasyonunu yüksek tut. Bir gün bizlerde o güzel haberi alicazYa o kadar dinlemicem kendimi dedim nasıl yapabilirim ki bunubıktım kendimden de.
Bir de Bugün benimle aynı zamanda evlennen meslektaşımın hamile olduğu haberini aldım bir de fotoda eşi karnını tutmuş falan... Ne biliyim
Haklısınnasip canım nasip her şey.. vakti ne zamansa o zaman olur ne desek ne yapsak boş.. sen öyle haber falan alınca üzme kendini.. üzmek iyi gelmez bizlere. Bebek.istiyosunuz motivasyonunu yüksek tut. Bir gün bizlerde o güzel haberi alicaz
Tabiki sen Allah'a inan ve güvenHaklısınpozitif olmaya çalışıyorum nasip napalım
Ben de açık sarı sümüksü bir akınt
Valla 3 mayıstan beri yumurtluyorum ben ovulasyon testi zırt pırt pik oldu akıntım da hep vardı sadece 12 Mayıs'ta açık pembe olmuştu çatlama olmuyor galiba bilemedim doktor söyler artık ne sorun varsaSümüksü akıntı yumurtlama belirtisi değil mi
Gebelikte olabilir enfeksiyon da olabilir beklemekte fayda var
Gebelik değil 15 Mayıs'ta erken gebelikte testim negatif çıktı yani enfeksiyon da değil yanma yok kokulu değil ne bilim anlamadımGebelikte olabilir enfeksiyon da olabilir beklemekte fayda var
Bazen enfeksiyon olduğunda koku yanma vs de olmayabiliyor yani bende hiç koku yanma olmaz. Ama enfeksiyona yakalanirimGebelik değil 15 Mayıs'ta erken gebelikte testim negatif çıktı yani enfeksiyon da değil yanma yok kokulu değil ne bilim anlamadım
Bende merak edip baktım ovulasyon testi ile yani silik de olsa ikinci çizgi çıktı ama onun pik gibi mi gözükmesi lazım gebelik olduğu zamanBaksana çıkmadı bile ovulasyon
Aynen canım öyle olması gerekiyorBende merak edip baktım ovulasyon testi ile yani silik de olsa ikinci çizgi çıktı ama onun pik gibi mi gözükmesi lazım gebelik olduğu zaman
Anladım canım o zaman Lh hormonunu algıladığı için ikinci çizgi çıkıyoAynen canım öyle olması gerekiyor
Yaa hayırlara vesile olsun canım inşallah bebişin seninledirAy kızlar ya. Rüyamda abini öldü gördüm nasıl ağlıyordum. Ağlayarak uyandım. İliklerime kadar özlem hissettim. En son böyle bir rüya gördüğümde ( o zamanda annemi görmüştüm. Aşırı etkilenmiştim.) kızıma hamileydim. Bilemedim.
Zevk suyuyla olacak olsaydı şuanda burdaki herkes hamileydikendime gelirsem aslında belki bende zevk suyundan belki kalmış olabilirim çünkü dikkat ediyorduk 6 gün var adet olmama ve dün et doğruyordum bianda kokusundan midem bulandı sonra tansiyonum düştü bir anda bugünde biraz düştü tansiyonum çokta hamileliğe yormak istemiyorum ama cevremdekilerden birkaçı bu sekilde öğrendin söyledi dedim birde kızlar size sorayım dedim siz ne diyorsunuz
Zevk suyundan mıı kız biz aylarca uğraşıyoruz öyle kolay mıkendime gelirsem aslında belki bende zevk suyundan belki kalmış olabilirim çünkü dikkat ediyorduk 6 gün var adet olmama ve dün et doğruyordum bianda kokusundan midem bulandı sonra tansiyonum düştü bir anda bugünde biraz düştü tansiyonum çokta hamileliğe yormak istemiyorum ama cevremdekilerden birkaçı bu sekilde öğrendin söyledi dedim birde kızlar size sorayım dedim siz ne diyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?