9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Bilemiyorum erken gibi geldi bana akıntı için.. Normalde beyaz akıntı gelmesi normaldir herkesin olur sağlıklı olduğunun göstergesidir derler gebelik konusunda da regline daha varmış bilemedim
Ay ay ay Keşke ayırt edici bişey olsaaaa da öğrensek

Hepimiz aynı süreci bekliyoruz inşaAllah sıra sıra birbirimize güzel haberler veririz.

Bana ne demeli acaba daha üçüncü gün bitiyor sivilce mi diyim kasıktan bacak ağrısı mi diyim kimyasal sonrası vücudum çok hassaslasmis hissediyorum
Ya o kadar dinlemicem kendimi dedim nasıl yapabilirim ki bunu bıktım kendimden de.
Bir de Bugün benimle aynı zamanda evlennen meslektaşımın hamile olduğu haberini aldım bir de fotoda eşi karnını tutmuş falan... Ne biliyim

nasip canım nasip her şey.. vakti ne zamansa o zaman olur ne desek ne yapsak boş.. sen öyle haber falan alınca üzme kendini.. üzmek iyi gelmez bizlere. Bebek.istiyosunuz motivasyonunu yüksek tut. Bir gün bizlerde o güzel haberi alicaz

Haklısın pozitif olmaya çalışıyorum nasip napalım

Ben de açık sarı sümüksü bir akınt

Sümüksü akıntı yumurtlama belirtisi değil mi
Valla 3 mayıstan beri yumurtluyorum ben ovulasyon testi zırt pırt pik oldu akıntım da hep vardı sadece 12 Mayıs'ta açık pembe olmuştu çatlama olmuyor galiba bilemedim doktor söyler artık ne sorun varsa

Gebelik değil 15 Mayıs'ta erken gebelikte testim negatif çıktı yani enfeksiyon da değil yanma yok kokulu değil ne bilim anlamadım
Bazen enfeksiyon olduğunda koku yanma vs de olmayabiliyor yani bende hiç koku yanma olmaz. Ama enfeksiyona yakalanirim

Ay kızlar ya. Rüyamda abini öldü gördüm nasıl ağlıyordum. Ağlayarak uyandım. İliklerime kadar özlem hissettim. En son böyle bir rüya gördüğümde ( o zamanda annemi görmüştüm. Aşırı etkilenmiştim.) kızıma hamileydim. Bilemedim.

Yaa hayırlara vesile olsun canım inşallah bebişin seninledir

Zevk suyuyla olacak olsaydı şuanda burdaki herkes hamileydi rahat ol bişey olmaz

Zevk suyundan mıı kız biz aylarca uğraşıyoruz öyle kolay mı bir şey yoktur merak etme

Yarin bat kasiklarimda agri ve akıntı devam ediyor birde arada aniden batma oluyor varsa erken de çıkar aslinda ama yapmak da istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…