9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Bunu bilmiyordum canım. O zaman eğer varsa 9.10. gün anca pik olur ovulasyon da
Sanmam benim pik ben öğrendikten sonra oldu.. 13.gun öğrendim ovulasyon da yaptım aşırı koyulasmistiresmen yarına falan pik olacak gibiydi ama yapmadım tekrardan ovulasyon.. hep gebelik testi yaptım 15.gun kan sonucu beklerken yaptım onda piki gördüm

Anladım ya hayırlısı inşallah hepimizin güzel bir sonuç olur bu ay bebeklerimiz bizimledir

Benim ne olduğu belki değil ovulasyon da gebelik testide yapmıyorum kaç gündür değerlendirme site diye sınırını bozdu bugün kavga ettik hiç bişeyden memnun oluyormusum ben ağlayıp duruyorum sabahtan beri geceden beride sol kasıkta batma var kiste mi döndü acaba

Kızlar,merhaba yumurtlama tarihinizden sonra kremsi beyaz akıntınız var mı

Merhaba Kaç gün geçti yumurtlamadan
Tam bilemiyorum
Geçen ay 10 Nisan pikti,belki bu ay da o sıralar oldu.Regl tarihim 26 Mayıs..Ama şöyle tahmini yumurtlama o tarihlerde olsa ondan sonra hep kremsi beyaz akıntı gördüm,bi kere Baya yoğun gördüm.Sonra hep çamaşırda iz olarak gözlemledim hala görüyorum yani.Merak ettim bu bir belirti mi yoksa normal mi

Kızlar ben eskiden kremsi akıntı için gebelik belirtisi sanıyordum. Ama adet öncesi de oluyor. Tam belirti değil bence. Bir de devam eden bir akıntı ise doktora gitmekte fayda var. Mantar vs olabilir. Arada bir geliyorsa normal

Bilemiyorum erken gibi geldi bana akıntı için.. Normalde beyaz akıntı gelmesi normaldir herkesin olur sağlıklı olduğunun göstergesidir derler gebelik konusunda da regline daha varmış bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…