- 25 Mayıs 2024
- 1.096
- 897
- 43
Sanmam benim pik ben öğrendikten sonra oldu.. 13.gun öğrendim ovulasyon da yaptım aşırı koyulasmistiresmen yarına falan pik olacak gibiydi ama yapmadım tekrardan ovulasyon.. hep gebelik testi yaptım 15.gun kan sonucu beklerken yaptım onda piki gördümBunu bilmiyordum canım. O zaman eğer varsa 9.10. gün anca pik olur ovulasyon da
Anladım ya hayırlısı inşallah hepimizin güzel bir sonuç olur bu ay bebeklerimiz bizimledirBen bı 8 gün kala ovulasyon yapmıştım ondada neden yaptim unuttum ağrım olabilir çünkü o ay Yumurtlamadan itibaren ağrım olmuştu sağ kasık ağrısı. Normalde ben regle yakın sol kasık ağrısı çekerim bide regl günleri alt karın hiç sağ kasık olmadı ovulasyon yaptım ki pik olur mu ondan mı dedim bilinçsiz yaptım yani oikte değildi aman gebelik yok dedim normal bir ağrı dedim geçtim ama sonraları uykular başladı hiç kabullenmedim ramazan ayı yoruluyorum uykusuz kalıyorum ondan dedim taa ki uykumu aldığım halde yine uymuş olarak buldum ve o zaman yaptım testi ondada pozitif gördüm Erken gebelikte
İnşallah olmazsın
İnşallah canım, güzel haberler vermek hepimize nasip olsunİnşallah olmazsınhayırlı güzel haberlerini bekliyoruz
Tamam canımİnşallah canım, güzel haberler vermek hepimize nasip olsunyazarım yarın olmazsam
İnşallahPil canım inşallah tutmuştur
Walla ben de çatlamayı değerlendiremedim 2 gün pik oldu onu değerlendirdim bakalım bat 25 Mayıs inşallah gebeyizdir bütün grupİnşallahpik günü değerlendiremedik 1 gün öncesi ve sonrasındaki 2 gün ilişki oldu umutsuzum biraz o yüzden
MerhabaKızlar,merhaba yumurtlama tarihinizden sonra kremsi beyaz akıntınız var mı
Ay evet ben soracaktım bunu. Bende de var o beyaz krem gibi bir deKızlar,merhaba yumurtlama tarihinizden sonra kremsi beyaz akıntınız var mı
Ben de açık sarı sümüksü bir akıntı varKızlar,merhaba yumurtlama tarihinizden sonra kremsi beyaz akıntınız var mı
Sümüksü akıntı yumurtlama belirtisi değil miBen de açık sarı sümüksü bir akıntı var
Tam bilemiyorumMerhabaKaç gün geçti yumurtlamadan
Hiç duymadım canım testini atsana bakalımMerhaba kızlar, daha önce mimea erken gebelik testi kullanan var mı? Yalancı pozitif çıkarıyor mu biliyor musunuz?
Bilemiyorum erken gibi geldi bana akıntı için.. Normalde beyaz akıntı gelmesi normaldir herkesin olur sağlıklı olduğunun göstergesidir derler gebelik konusunda da regline daha varmış bilemedimTam bilemiyorum
Geçen ay 10 Nisan pikti,belki bu ay da o sıralar oldu.Regl tarihim 26 Mayıs..Ama şöyle tahmini yumurtlama o tarihlerde olsa ondan sonra hep kremsi beyaz akıntı gördüm,bi kere Baya yoğun gördüm.Sonra hep çamaşırda iz olarak gözlemledim hala görüyorum yani.Merak ettim bu bir belirti mi yoksa normal mi
Gebelikte olabilir enfeksiyon da olabilir beklemekte fayda varBen de açık sarı sümüksü bir akıntı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?