9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Yok canım yumurtlama gördüm ben. 13-14-15 mayısta. Aslında daha koyu ama Bursa kalite düşüyor.
Herhangi bir belirtin falan var mı canım koyu çıkmasının sebebi gebelik olabiliyor ama sendeki çok koyu durmuyor normal gibi.

Genelde de böyle mi oluyor yumurtlama ve çatlamadan sonrada?
Evet canim gittikçe koyulasiyor ama geri siliklesiyor ben hatta geçen ay full takip ettim bundan daha koyuydu neredeyse ama bişey ifade etmedi adet oldum zaten bunlar gebelik testi değil boş yere kullanmasak iyi olurda işte merak ediyoruz

Yok canım yumurtlama gördüm ben. 13-14-15 mayısta. Aslında daha koyu ama Bursa kalite düşüyor.
Ay kusura bakma. Herkesle yazısıyoruz. B12 eksikliği de olunca kafam karıştı. Bir arkadasimiz takip etmemişti ya o sandım seni.
Dediğin gibiyse gebelik olabilir. Şuan resimde normal gibi duruyor. İnşallah gebeliktir canım

Evet haklısın aslında ama işte meraklanıyor insan. Çok zor beklemek. Keşke sürpriz olsa
Olabilir canım ne demek. Valla bende de var o eksiklik inşallah ama pek umudum yık bakalım nasip diyelim

Canım aynı zamanda gormusuz bende 13 Mayıs'ta pik gördüm 14 ünde tam emin değilim pikmiydi pikenyakinmiydi ama 15 Mayıs'ta siliklesti ondan eminim beraber bekleyelim mi ben erken yumurtladim normalde bat 30-31 Mayıs

Arkadaşlar iki gündür bende çok açık sarı beyaza yakın akıntı başladı.Normalde adet öncesi dönemde beyaz oluyordu ama bunu anlamlandıramadım bilen var mı ? Çatlamanın 6.günündeyim

Arkadaşlar iki gündür bende çok açık sarı beyaza yakın akıntı başladı.Normalde adet öncesi dönemde beyaz oluyordu ama bunu anlamlandıramadım bilen var mı ? Çatlamanın 6.günündeyim
Sağlıkli her insan da oluyor canım akıntı. Bazen gebelik belirtisi olabiliyor. Ama ben kendini çok takip eden bir insanım. Çoğu zaman oluyor mesela bende. Adete yakın artış oluyor akıntıda. Benim de catlamadan 7 gün geçti. Bugün başladı mesela

Kızlar siz batı hesaplarken yumurtlamanın birinci gününden mi çatlama gününden mi hesaplıyorsunuz ? Merak ettim. Benim geçen hafta cumartesi pazar pik pazartesi çatlama olmuştu.

Normalde bende de oluyor ama bu defa rengi şaşırttı acaba enfeksiyon falan mı diye korktum açıkçası

Normalde bende de oluyor ama bu defa rengi şaşırttı acaba enfeksiyon falan mı diye korktum açıkçası
Bilinen bir enfeksiyonum yok ama adete yakın çoğu zaman olur. Gebelikte te oluyor. Ben iki gebeligimde şeyi farketmistim. Adete bir kaç gün kala akintinin rengi biraz daha koyulasiyor çamaşır kirleniyor ya. İki gebelikte te çamaşırım hep temizdi adet öncesi. Normal bir akıntı vardı sadece. Eğer her dönemden farklı bir şeyse gebelikte olabilir.

Evet rengi her zamankinden daha farklı kıvamı da inşaAllah aksi bişey değil gebeliktir hepimiz güzel sonuçlar slırız.

Diğer hamileliklerde ilk belirtileei ne zaman hissetmiştin canım? kendini dinliyormussun ben de öyleyim de kimisi hiç hissetmedim diyor öyle diyenler kendilerini dinlemeyenler mi onu merak ediyorum

Canım aynı zamanda gormusuz bende 13 Mayıs'ta pik gördüm 14 ünde tam emin değilim pikmiydi pikenyakinmiydi ama 15 Mayıs'ta siliklesti ondan eminim beraber bekleyelim mi ben erken yumurtladim normalde bat 30-31 Mayıs
Evet benimde öyleydi. Bende erken yumurtladım. Çünkü normalde 17 si yumurtlama görünüyordu ama o gün testte pik değildi. Olur bekleyelim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…