9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Kızlar bata 4 gün falan var fotoğrafın netliği yükleyince düşücek mi emin değilim ama sanki hayali çizgi var gibi sizde görüyor musunuz? Prodoctor test. Kör oldum görücem diye

Eklentiler

• IMG_4613.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 34
netlik düşmüş ya telefondaki fotoğrafta daha cok belli oluyor bide siyah beyaz deneyim

Bat 4 gün kalan kızlar ne durumdasınız belirti ya da ağrı falan var mı ?
Ben bugün akşam laboquik erken test yaptım ve terrtemiz bir negatif ama alt karında ağırlık hissi var. Sadece ovudan sonraki 6. günkü kan damlasına anlam veremiyorum o neden oldu o zaman diyorum sürekli

kız benim de 4 gün falan var bende de böyle çıktı ve bence kör olma çünkü ben de silik çizgi gördümm. belirtilerin var mı??

kız benim de 4 gün falan var bende de böyle çıktı ve bence kör olma çünkü ben de silik çizgi gördümm. belirtilerin var mı??
Hafif göğüs ağrım var dokunduğumda ama regl belirtimle aynı. Dünden buyana da kasıklarımda hafif hafif kasılmalar var ve akıntım normalden daha fazla gibi. Umutlanmıcaktım regl günümü beklicektim ama bugün bi arkadasım aradı rüyasında hamileymişim bunuda belirtiden sayabilir miyimmm lütfen

of belirtiler regl ile aynı olduğu için insan kafayı yiyor bence rüyayı dikkate al çünkü ben 2 kişiyi rüyamda hamile gördüm ve imkansızdı onlar için ve bana inanılmadı. ama 1 hafta sonra hamiş olduklarını öğrendimm. inşallah sen de güzel haberi alırsın en yakın zamanda, bebişin seninle olur ayrıca ben de 6 gün önce rüyamda gördüm, eşimin annesi karnımı gösterip belki bebek vardır orada diyor ve göğüs uçlarım çıkıktı.. normaldr göğüs ucum içe göçük benim..

bu arada benim 2 gündür burnum tıkanıyor ve akıyor gibi ama asla hasta veya grip değilim mesela az önce araştırdım gebelik belirtisi olabilirmiş

İnşallah canım sende bende bekleyen herkes bebisine kavusur senin belirtin var mı regl bekleyelim olmazsa pazartesi tekrar yapalımm

İnşallah canım sende bende bekleyen herkes bebisine kavusur senin belirtin var mı regl bekleyelim olmazsa pazartesi tekrar yapalımm
amin canım benim, allah herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah bende bütün belirtiler var şuan yaklaşık 2 haftadır falan ve reglden önce böyle olmuyordum. o sancılar falan ara ara gelip gidiyor yani şuan yok ama sadece garip olan şey 2 gündür burnum tıkanıyor ara sıra.. ayy bekleyelim eğer dayanabilirsek ama sanırım cumartesi yapacağım tekrar

Anladımm peki sizce umut var mı benim için 3-4 gün kaldı ve aşırı temiz negatif görüyorum hala
tabii ki umut vardır, umudunu kaybetme ve bence stres yapma. çünkü benim eltim gebe olduğunu öğrendiği gün 4 test yapıyor ve hepsi negatif, akşamı kanda öğreniyor, şuan doğumuna 4 ay kaldı sen de canını sıkma, olacağı varsa eğer en doğru zamanda olsun. bebişin seninle olsun inşallah regl günü testi tekrarla bence. yumurtlamadan kaç gün geçti peki?

İnşallah hepimizin hayali gerçekleşir 12 gün geçmiş yumurtlamadan yani pik gününden itibaren. O gün aşırı ağrım ve pembe akıntım olmuştu bunu çatlama anı olarak düşündüm. Muhtemel implantasyonun yani kırmızı lekelenmeden de 6 gün geçmiş gözlemlerime göre. Böyle anlattığınız örnekler bana umut veriyor teşekkür ederim

rica ederimm, umut etmeyince olmuyor ki sadece bazen hayal kırıklığına uğrayabiliyoruz. yeter ki sinir stres yapmayalım çünkü o da bize zarar. bence 2-3 daha bekle en azından 1 gün öncesinde yada regl günü yap, en azından çok fazla sıkıntıya sokmazsın kendini

Çok haklısın insanın kendini durdurması lazım yoksa takıntıya dönüşüyor sürekli test yapası geliyor her negatif çıkışında harcadığım paraya da ayrı üzülüyorum

Çok haklısın insanın kendini durdurması lazım yoksa takıntıya dönüşüyor sürekli test yapası geliyor her negatif çıkışında harcadığım paraya da ayrı üzülüyorum
evet cidden bak psikolojimiz bozulacak artık bu testler ve abartı olan fiyatı yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…