Ben bugün akşam laboquik erken test yaptım ve terrtemiz bir negatifBat 4 gün kalan kızlar ne durumdasınız belirti ya da ağrı falan var mı ?
kız benim de 4 gün falan var bende de böyle çıktı ve bence kör olma çünkü ben de silik çizgi gördümm. belirtilerin var mı??Eki Görüntüle 3594805 Kızlar bata 4 gün falan var fotoğrafın netliği yükleyince düşücek mi emin değilim ama sanki hayali çizgi var gibi sizde görüyor musunuz? Prodoctor test. Kör oldum görücem diye
Hafif göğüs ağrım var dokunduğumda ama regl belirtimle aynı. Dünden buyana da kasıklarımda hafif hafif kasılmalar var ve akıntım normalden daha fazla gibi. Umutlanmıcaktım regl günümü beklicektim ama bugün bi arkadasım aradı rüyasında hamileymişimkız benim de 4 gün falan var bende de böyle çıktı ve bence kör olma çünkü ben de silik çizgi gördümm. belirtilerin var mı??
Testi saat kaçta yaptınız acabakız benim de 4 gün falan var bende de böyle çıktı ve bence kör olma çünkü ben de silik çizgi gördümm. belirtilerin var mı??
of belirtiler regl ile aynı olduğu için insan kafayı yiyorHafif göğüs ağrım var dokunduğumda ama regl belirtimle aynı. Dünden buyana da kasıklarımda hafif hafif kasılmalar var ve akıntım normalden daha fazla gibi. Umutlanmıcaktım regl günümü beklicektim ama bugün bi arkadasım aradı rüyasında hamileymişimbunuda belirtiden sayabilir miyimmm lütfen
akşam üstü 6buçukta yaptım ve 1 saat boyunca sıvı tüketimim olmadıTesti saat kaçta yaptınız acaba
İnşallah canım sende bende bekleyen herkes bebisine kavusurof belirtiler regl ile aynı olduğu için insan kafayı yiyorbence rüyayı dikkate al çünkü ben 2 kişiyi rüyamda hamile gördüm ve imkansızdı onlar için ve bana inanılmadı. ama 1 hafta sonra hamiş olduklarını öğrendimm. inşallah sen de güzel haberi alırsın en yakın zamanda, bebişin seninle olur
amin canım benim, allah herkese bu duyguyu nasip etsin inşallahİnşallah canım sende bende bekleyen herkes bebisine kavusursenin belirtin var mı regl bekleyelim olmazsa pazartesi tekrar yapalımm
Anladımm peki sizce umut var mı benim içinakşam üstü 6buçukta yaptım ve 1 saat boyunca sıvı tüketimim olmadı
Bende sadece kasık ağrısı ve 2 gündür sarı akıntı var günlük pedimde bat 4 kaldıBenim 7 gün var ama belirtilerim sanki artarak devam ediyor regli yaklaştı diye mi yoksa gebelik mi emin değilim sendeki belirtiler neler
Alla alla bat ne zaman regl olmayana kadar zamanımız varBen bugün akşam laboquik erken test yaptım ve terrtemiz bir negatifama alt karında ağırlık hissi var. Sadece ovudan sonraki 6. günkü kan damlasına anlam veremiyorum o neden oldu o zaman diyorum sürekli
tabii ki umut vardır, umudunu kaybetme ve bence stres yapma. çünkü benim eltim gebe olduğunu öğrendiği gün 4 test yapıyor ve hepsi negatif, akşamı kanda öğreniyor, şuan doğumuna 4 ay kaldıAnladımm peki sizce umut var mı benim için3-4 gün kaldı ve aşırı temiz negatif görüyorum hala
Bat 24-25i gibiAlla alla bat ne zaman regl olmayana kadar zamanımız var
İnşallah hepimizin hayali gerçekleşirtabii ki umut vardır, umudunu kaybetme ve bence stres yapma. çünkü benim eltim gebe olduğunu öğrendiği gün 4 test yapıyor ve hepsi negatif, akşamı kanda öğreniyor, şuan doğumuna 4 ay kaldısen de canını sıkma, olacağı varsa eğer en doğru zamanda olsun. bebişin seninle olsun inşallah regl günü testi tekrarla bence. yumurtlamadan kaç gün geçti peki?
rica ederimm, umut etmeyince olmuyor ki sadece bazen hayal kırıklığına uğrayabiliyoruz. yeter ki sinir stres yapmayalım çünkü o da bize zarar. bence 2-3 daha bekle en azından 1 gün öncesinde yada regl günü yap, en azından çok fazla sıkıntıya sokmazsın kendiniİnşallah hepimizin hayali gerçekleşir12 gün geçmiş yumurtlamadan yani pik gününden itibaren. O gün aşırı ağrım ve pembe akıntım olmuştu bunu çatlama anı olarak düşündüm. Muhtemel implantasyonun yani kırmızı lekelenmeden de 6 gün geçmiş gözlemlerime göre. Böyle anlattığınız örnekler bana umut veriyor teşekkür ederim
Çok haklısın insanın kendini durdurması lazım yoksa takıntıya dönüşüyor sürekli test yapası geliyorrica ederimm, umut etmeyince olmuyor ki sadece bazen hayal kırıklığına uğrayabiliyoruz. yeter ki sinir stres yapmayalım çünkü o da bize zarar. bence 2-3 daha bekle en azından 1 gün öncesinde yada regl günü yap, en azından çok fazla sıkıntıya sokmazsın kendini
evet cidden bak psikolojimiz bozulacak artık bu testler ve abartı olan fiyatı yüzündenÇok haklısın insanın kendini durdurması lazım yoksa takıntıya dönüşüyor sürekli test yapası geliyorher negatif çıkışında harcadığım paraya da ayrı üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?