9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Kızlar yumurtlamayı takip etmek için ateş ölçme yöntemi var duydunuz mu bilmiyorum ilk gebeliğimde kullanmıştım yine aynı yöntemi uyguluyorum ve sizi de davet ediyorum buyrun

Bunun için ateşölçer aldım ama çok kaliteli bir şey degil sanırım. O yüzden devam edemedim.. Genelde 36.5 ölçüyor aynı anda 0.3 lük farkla farklı ölçümler yapıyor bozuk galiba:dd

Bunun için ateşölçer aldım ama çok kaliteli bir şey degil sanırım. O yüzden devam edemedim.. Genelde 36.5 ölçüyor aynı anda 0.3 lük farkla farklı ölçümler yapıyor bozuk galiba:dd
Basit dijital ölçerleri kullanıyoruz kaliteli olmasına gerek yok aslında
İlk ölçüm doğru oluyor genelde arka arkaya ölünce farklı çıkabiliyor.

Veee gebelik mi var adet mi gelecek onu bile tahmin edebiliyoruz bu yöntemle

Günaydın kızlar. Regli olacam sanıyordum. Bir umut bu sabah test yaptım. Adet döngümün 26.günümdeyim. Innovita markası güvenilir miydi? Gebelik var mı sizce? Elim ayağım titriyor şu an heyecandan

Eklentiler

• IMG_1505.webp
    66 KB · Görüntüleme: 68
Günaydın kızlar. Regli olacam sanıyordum. Bir umut bu sabah test yaptım. Adet döngümün 26.günümdeyim. Innovita markası güvenilir miydi? Gebelik var mı sizce? Elim ayağım titriyor şu an heyecandan
Belirtilerin neydi canım bizim aynı seninle sanırım bat 25 Mayıs nerden anladın da yaptın

Belirtilerin neydi canım bizim aynı seninle sanırım bat 25 Mayıs nerden anladın da yaptın
Aslında regli olacam sanıyordum. Belim çok ağrımaya başlamıştı. Biraz da midem bulanıyor. Göğüslerim elime daha dolgun geliyor. Önceden gebelik geçirip kürtaj olduğum için belirtileri biliyordum. Aslında kendi doktoruma bir arkadaşımı götürecektim. Bu bahaneye kendimle ilgili de konuşurum diye test yapıp gideyim dedim. Negatif olacak diye yaptım aslında. Belirtiniz yoksa daha erken olduğu için olabilir. 2 3 gün sonra test yapın bence

Tebrikler canım hamilesin bence ne zaman başlamıştı belirtilerin? Bu ay günleri nasıl değerlendirmiştin bize de örnek olsun

Aslında kaşık ağrım biraz akıntım var belim ağrıyor ama normal bende de aynı testten var sabah ilk idrarla mı yaptın canım hayırlı olsun bu Arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…