- 30 Mart 2017
- 12.759
- 19.853
- 298
Bunun için ateşölçer aldım ama çok kaliteli bir şey degil sanırım. O yüzden devam edemedim.. Genelde 36.5 ölçüyor aynı anda 0.3 lük farkla farklı ölçümler yapıyor bozuk galiba:ddKızlar yumurtlamayı takip etmek için ateş ölçme yöntemi var duydunuz mu bilmiyorum ilk gebeliğimde kullanmıştım yine aynı yöntemi uyguluyorum ve sizi de davet ediyorum buyrun
Gebeliğe Hazırlık Konu 'Ateş Ölçme Yöntemi'
Ateş ölçerek hamile kalmaya çalışan arkadaşlar;
Ateş ölçme yöntemini uygulamak için;
* Adetin 1.gününden itibaren, her gün aynı saatte,
* Uyanır uyanmaz yataktan kalkmadan kesintisiz en az üç saat uyumuş şekilde
* Dijital bir derece ile
* Dil altından
* Bazal vücut Sıcaklığımızı ölçüyoruz
* Bir tablo oluşturup ovulasyon Gününü yakalamaya çalışıyoruz.
* Kullanılan ateş ölçer şu tarz Olmalı :
En sağlıklı Ölçümler vajinal ve dilaltı yapılan ölçümlerdir.En doğru sonucu veren Ölçüm ise vajinal ölçümdür.Ancak daha hijyenik ve kolay olduğu için dil altından...
- Veson
- Yorumlar: 259.292
- Forum: Gebelik / Hamilelik / Kadın Doğum
Basit dijital ölçerleri kullanıyoruz kaliteli olmasına gerek yok aslındaBunun için ateşölçer aldım ama çok kaliteli bir şey degil sanırım. O yüzden devam edemedim.. Genelde 36.5 ölçüyor aynı anda 0.3 lük farkla farklı ölçümler yapıyor bozuk galiba:dd
Benim de aynı tarihler umarım bebeklerimiz vardırBat 24-25i gibi
Veee gebelik mi var adet mi gelecek onu bile tahmin edebiliyoruz bu yöntemleKızlar yumurtlamayı takip etmek için ateş ölçme yöntemi var duydunuz mu bilmiyorum ilk gebeliğimde kullanmıştım yine aynı yöntemi uyguluyorum ve sizi de davet ediyorum buyrun
Gebeliğe Hazırlık Konu 'Ateş Ölçme Yöntemi'
Ateş ölçerek hamile kalmaya çalışan arkadaşlar;
Ateş ölçme yöntemini uygulamak için;
* Adetin 1.gününden itibaren, her gün aynı saatte,
* Uyanır uyanmaz yataktan kalkmadan kesintisiz en az üç saat uyumuş şekilde
* Dijital bir derece ile
* Dil altından
* Bazal vücut Sıcaklığımızı ölçüyoruz
* Bir tablo oluşturup ovulasyon Gününü yakalamaya çalışıyoruz.
* Kullanılan ateş ölçer şu tarz Olmalı :
En sağlıklı Ölçümler vajinal ve dilaltı yapılan ölçümlerdir.En doğru sonucu veren Ölçüm ise vajinal ölçümdür.Ancak daha hijyenik ve kolay olduğu için dil altından...
- Veson
- Yorumlar: 259.292
- Forum: Gebelik / Hamilelik / Kadın Doğum
Benim de aynı tarihler umarım bebeklerimiz vardır
benimde bat 27-28 heyecanla bekliyorumBenim de aynı tarihler umarım bebeklerimiz vardırbeklerkende hergün test yapıyorum negatifi görmek için
UmarımBenim de aynı tarihler umarım bebeklerimiz vardır
Canım tebrikler hamilesinGünaydın kızlar. Regli olacam sanıyordum. Bir umut bu sabah test yaptım. Adet döngümün 26.günümdeyim. Innovita markası güvenilir miydi? Gebelik var mı sizce? Elim ayağım titriyor şu an heyecandan
Ben daha yapmadım bat 3 gün korkuyorum yapmayaUmarımsiz test yaptınız mı hiç benim yine negatif bu sabah
Belirtilerin neydi canım bizim aynı seninle sanırım bat 25 Mayıs nerden anladın da yaptınGünaydın kızlar. Regli olacam sanıyordum. Bir umut bu sabah test yaptım. Adet döngümün 26.günümdeyim. Innovita markası güvenilir miydi? Gebelik var mı sizce? Elim ayağım titriyor şu an heyecandan
Aslında regli olacam sanıyordum. Belim çok ağrımaya başlamıştı. Biraz da midem bulanıyor. Göğüslerim elime daha dolgun geliyor. Önceden gebelik geçirip kürtaj olduğum için belirtileri biliyordum. Aslında kendi doktoruma bir arkadaşımı götürecektim. Bu bahaneye kendimle ilgili de konuşurum diye test yapıp gideyim dedim. Negatif olacak diye yaptım aslında. Belirtiniz yoksa daha erken olduğu için olabilir. 2 3 gün sonra test yapın benceBelirtilerin neydi canım bizim aynı seninle sanırım bat 25 Mayıs nerden anladın da yaptın
Tebrikler canım hamilesin benceAslında regli olacam sanıyordum. Belim çok ağrımaya başlamıştı. Biraz da midem bulanıyor. Göğüslerim elime daha dolgun geliyor. Önceden gebelik geçirip kürtaj olduğum için belirtileri biliyordum. Aslında kendi doktoruma bir arkadaşımı götürecektim. Bu bahaneye kendimle ilgili de konuşurum diye test yapıp gideyim dedim. Negatif olacak diye yaptım aslında. Belirtiniz yoksa daha erken olduğu için olabilir. 2 3 gün sonra test yapın bence
Aslında kaşık ağrım biraz akıntım var belim ağrıyor ama normal bende de aynı testten var sabah ilk idrarla mı yaptın canım hayırlı olsun bu AradaAslında regli olacam sanıyordum. Belim çok ağrımaya başlamıştı. Biraz da midem bulanıyor. Göğüslerim elime daha dolgun geliyor. Önceden gebelik geçirip kürtaj olduğum için belirtileri biliyordum. Aslında kendi doktoruma bir arkadaşımı götürecektim. Bu bahaneye kendimle ilgili de konuşurum diye test yapıp gideyim dedim. Negatif olacak diye yaptım aslında. Belirtiniz yoksa daha erken olduğu için olabilir. 2 3 gün sonra test yapın bence
Kuzum ovulasyon mu gebelik testi mi bu
Bence test icin erken canım 2 gün daha bekle sabret sonra ilk idrarla dene birdaha, hayali bir şey görüyor gibiyim ama yanılmayalım
Ben de görüyor gibiyim ya aynenBence test icin erken canım 2 gün daha bekle sabret sonra ilk idrarla dene birdaha, hayali bir şey görüyor gibiyim ama yanılmayalım
GebelikKuzum ovulasyon mu gebelik testi mi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?