9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Tebrikler canım hamilesin bence ne zaman başlamıştı belirtilerin? Bu ay günleri nasıl değerlendirmiştin bize de örnek olsun
26.gündeyim döngümde. 2 gündür başlamıştı belirti. Ama daha erken bence. Ben regli olacam sandım. Yumurtlama testleri yapıyordum. Piki gördüğüm günler üst üste değerlendirdik canım. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah

Günaydın kızlar. Regli olacam sanıyordum. Bir umut bu sabah test yaptım. Adet döngümün 26.günümdeyim. Innovita markası güvenilir miydi? Gebelik var mı sizce? Elim ayağım titriyor şu an heyecandan
Hamilesin canım maşallah o test güvenli evet.. biraz daha gecikme bekleyip kana gidebilirsin erken dersen tabiki

Yaa bir gebenin günlüğü ilk kez kullanıyorum o yüzden emin değilim direkt baktıgımda belli ediyor ama daha çok gölge gibi görünüyor canım ya kullannış mıydın bu marka
Kullanmiştım kuzum nokta bile çıkmıyordu beni hiç yanıltmadi. İki gün sonra bidaha yaparsin. Hatta şöyle diyim yarından sonra her kaset testte çıkar seninki.. ben kimyasalda öyleydi 4 gün kala hep testler pozitifti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…