Kuzum bende gördüm ayyy hadi inşallah bak bu gruptakiler sırayla hamile kalıyor darısı başımıza inşallahGebelik
İnşallahhh umarım sırayla hepimiz hamile kaldığımızı öğrenirizKuzum bende gördüm ayyy hadi inşallah bak bu gruptakiler sırayla hamile kalıyor darısı başımıza inşallah
Koyulaşma takip et canım testi tekrarla inşallah vardırrrrBen de görüyor gibiyim ya aynen
İlk idrarla yaptım. Teşekkür ederimAslında kaşık ağrım biraz akıntım var belim ağrıyor ama normal bende de aynı testten var sabah ilk idrarla mı yaptın canım hayırlı olsun bu Arada
26.gündeyim döngümde. 2 gündür başlamıştı belirti. Ama daha erken bence. Ben regli olacam sandım. Yumurtlama testleri yapıyordum. Piki gördüğüm günler üst üste değerlendirdik canım. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallahTebrikler canım hamilesin bencene zaman başlamıştı belirtilerin? Bu ay günleri nasıl değerlendirmiştin bize de örnek olsun
Amin hepimizi inşallahİlk idrarla yaptım. Teşekkür ederimkan verecem inşallah pozitiftir. Allah seni de sevindirsin
Var gayet canım maşallah beş gün kala böyle çıkması çok normal
Ayy inşallah canım benim ya hepimiz hamile olalım inşallahKuzum bende gördüm ayyy hadi inşallah bak bu gruptakiler sırayla hamile kalıyor darısı başımıza inşallah
Hamilesin canım maşallah o test güvenli evet.. biraz daha gecikme bekleyip kana gidebilirsin erken dersen tabikiGünaydın kızlar. Regli olacam sanıyordum. Bir umut bu sabah test yaptım. Adet döngümün 26.günümdeyim. Innovita markası güvenilir miydi? Gebelik var mı sizce? Elim ayağım titriyor şu an heyecandan
YaaVar gayet canım maşallah beş gün kala böyle çıkması çok normal
İnşallah hepimizin canım ya emin degilim yarın bi daha yaparım laboquickle bakalımKoyulaşma takip et canım testi tekrarla inşallah vardırrrr
Kullanmiştım kuzum nokta bile çıkmıyordu beni hiç yanıltmadi. İki gün sonra bidaha yaparsin. Hatta şöyle diyim yarından sonra her kaset testte çıkar seninki.. ben kimyasalda öyleydi 4 gün kala hep testler pozitiftiYaabir gebenin günlüğü ilk kez kullanıyorum o yüzden emin değilim direkt baktıgımda belli ediyor ama daha çok gölge gibi görünüyor canım ya kullannış mıydın bu marka
Gözlerimi doldurttun bak şimdiKullanmiştım kuzum nokta bile çıkmıyordu beni hiç yanıltmadi. İki gün sonra bidaha yaparsin. Hatta şöyle diyim yarından sonra her kaset testte çıkar seninki.. ben kimyasalda öyleydi 4 gün kala hep testler pozitifti
Gözlerimi doldurttun bak şimdiinşallah
Acaba bende erken gebelik yapsam mı bugün akşam iş çıkışı alıp yapsam predictor bat 3 var çıkar mı acabaAyy inşallah canım benim ya hepimiz hamile olalım inşallah
Kaçıncı gündü Yumurtlama dan sonraAcaba bende erken gebelik yapsam mı bugün akşam iş çıkışı alıp yapsam predictor bat 3 var çıkar mı acaba
Sağ ol canım daha belli degil ama du bakalımYok yok sakin kal hareketlerine falanda çok dikkat et regl günü daha koyu çıkacak o testler inşallah çok sevindim senin adına
11 ve 12 yumurtladım canım bat 25 MayısKaçıncı gündü Yumurtlama dan sonra
Benimli kaset testti seninki erken gebelik bence cıkabilir canım yaAcaba bende erken gebelik yapsam mı bugün akşam iş çıkışı alıp yapsam predictor bat 3 var çıkar mı acaba
Çıkar muhtemelen silik de olsa, iyi bi marka elindeki11 ve 12 yumurtladım canım bat 25 Mayıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?