Ayy inşallah amin aminSağ ol canım daha belli degil ama du bakalıminşallah hepimizin vardır
Bence erken canım Yumurtlama üzerinden 13-14 gün geçsin şimdi çıkmaz belli olmaz bu kez strese girersin bekle bence11 ve 12 yumurtladım canım bat 25 Mayıs
Belirtin varmıydı canım biraz bahsetseneBenimli kaset testti seninki erken gebelik bence cıkabilir canım ya
Walla heyecanlandım grupta iyi şeyler oluyor eşimin doğum günü yarın çok istiyorum bakalımBence erken canım Yumurtlama üzerinden 13-14 gün geçsin şimdi çıkmaz belli olmaz bu kez strese girersin bekle bence
Olsun aceleci olma daha 10 gün olmuş sana bekle biraz dahaWalla heyecanlandım grupta iyi şeyler oluyor eşimin doğum günü yarın çok istiyorum bakalım
Şu an hiç bir seyim yok biliyor musun.. Bu beni düşündürüyor o yüzden.Belirtin varmıydı canım biraz bahsetsene
Arayıp değerini sorsana canım yeni o yüzden benceHastane de 10 dakika da çıkan pozitif negatif testi yaptırdım. Düşük pozitif çıktı. Ne demek oluyor bilen var mı?
Bende de pek bi şey yok belirti falanŞu an hiç bir seyim yok biliyor musun.. Bu beni düşündürüyor o yüzden.
Ama dün ve önceki gün rahimde baloncuklar kabarcıklar patladı sanki çok hareketlilik vardı. Acile gidecektik neredeyse.
Şidmi tık yok
Kaç çıktığı yazmıyor mu yaHastane de 10 dakika da çıkan pozitif negatif testi yaptırdım. Düşük pozitif çıktı. Ne demek oluyor bilen var mı?
Bende de yok ya belki biraz sıcak basıyor gibiBende de pek bi şey yok belirti falan
Ay inşallah vardır kuzumBende de yok ya belki biraz sıcak basıyor gibi
O da havanın sıcaklıgından:d
Ay ne bilim heyecanlandım ya bende ofOlsun aceleci olma daha 10 gün olmuş sana bekle biraz daha
Sakin kalman lazim on günde idrarda çıkmaz ki kanda anca oluşmuşsa oluşmuşturAy ne bilim heyecanlandım ya bende of
Tamam canımSakin kalman lazim on günde idrarda çıkmaz ki kanda anca oluşmuşsa oluşmuştur
Canım testin de çizgi var gibi ama adet günü adet olmazsan tekrar test yap istersenBende de yok ya belki biraz sıcak basıyor gibi
O da havanın sıcaklıgından:d
İnşallah hamilesindir hayırlısıylaŞu an hiç bir seyim yok biliyor musun.. Bu beni düşündürüyor o yüzden.
Ama dün ve önceki gün rahimde baloncuklar kabarcıklar patladı sanki çok hareketlilik vardı. Acile gidecektik neredeyse.
Şidmi tık yok
Değerin düşük olduğu için düşük pozitiftir muhtemelen hamilesin pozitif ama daha yeniHastane de 10 dakika da çıkan pozitif negatif testi yaptırdım. Düşük pozitif çıktı. Ne demek oluyor bilen var mı?
Ay inşallah canımmİnşallah hamilesindir hayırlısıylabelki gebelik vardır daha HCG yükselmedigi için silik çıkıyordur
Evet var gölge benim erken gebelikte böyle çıktı ya sonra attım çöpe daha önceki testler de kuruma çizgisi oldu sonra ilk çıkmadı çünkü hemen sonra dan çıktı senin hemen çıktı miAy inşallah canımmbaktıgımda direkt gölge gördüm, efektli hali de bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?