Ay bende erken gebelik testi yapayım akşam diyorum bat 3 gün var yaEvet var gölge benim erken gebelikte böyle çıktı ya sonra attım çöpe daha önceki testler de kuruma çizgisi oldu sonra ilk çıkmadı çünkü hemen sonra dan çıktı senin hemen çıktı mi
Dene bakalım bi ben dayanamadım sekiz gün varken yaptim gölge çıktı gibi oldu ama kuruma çizgisi olduğu belliydi hemen çıkmadığı için sen yaparsan çıkar doğru sonucu alırsınAy bende erken gebelik testi yapayım akşam diyorum bat 3 gün var ya
Benim 6 veya 7 dk da cıktı ya anında göremedim.Evet var gölge benim erken gebelikte böyle çıktı ya sonra attım çöpe daha önceki testler de kuruma çizgisi oldu sonra ilk çıkmadı çünkü hemen sonra dan çıktı senin hemen çıktı mi
Bir sey göremeim pek canım ama sen çıplak gözle gördğn mü
Golge çıplak gözle görülüyo ama fotoda çıkmıyo benim ki zaten kuruma çizgisiAy bende erken gebelik testi yapayım akşam diyorum bat 3 gün var ya
Çıplak gözle görünüyo gölge ama hemen çıkmadı çok geç oldu kuruma çizgisi benimkiBir sey göremeim pek canım ama sen çıplak gözle gördğn mü
Bende gölge görüyorum inşallah hamilesindirAy inşallah canımmbaktıgımda direkt gölge gördüm, efektli hali de bu
Senin kaç gün kaldı canımDene bakalım bi ben dayanamadım sekiz gün varken yaptim gölge çıktı gibi oldu ama kuruma çizgisi olduğu belliydi hemen çıkmadığı için sen yaparsan çıkar doğru sonucu alırsın
İnşallah hepimiz canımBende gölge görüyorum inşallah hamilesindir
Belli olmaz belki çok çok azdır kuruyunca belli olmuşturÇıplak gözle görünüyo gölge ama hemen çıkmadı çok geç oldu kuruma çizgisi benimki
Golge çıplak gözle görülüyo ama fotoda çıkmıyo benim ki zaten kuruma çizgisi
5 gün bunu 8 gün kala yaptım gölge görünüyo çıplak gözle ama hemen çıkmadı çok sonra olunca kuruma çizgisiSenin kaç gün kaldı canım
Bilmiyorum ki canım ya belirti de Yok kiBelli olmaz belki çok çok azdır kuruyunca belli olmuştur
Benim de azıcık sümüksü sarı akıntım var peçeteye geliyor 3 gündür az var umarım enfeksiyon değildir5 gün bunu 8 gün kala yaptım gölge görünüyo çıplak gözle ama hemen çıkmadı çok sonra olunca kuruma çizgisi
Değildir inşallah bende akıntı da yok bazen göğüs hassasiyeti oluyo nadir oda geçiyo sonra başka bişey yok bu ay tutmadı benim napalim diğer aylar da gene umutlu bi şekilde devam edeceğimBenim de azıcık sümüksü sarı akıntım var peçeteye geliyor 3 gündür az var umarım enfeksiyon değildir
Regl olmayana kadar hala umut vardır canım sakın öyle düşünmeDeğildir inşallah bende akıntı da yok bazen göğüs hassasiyeti oluyo nadir oda geçiyo sonra başka bişey yok bu ay tutmadı benim napalim diğer aylar da gene umutlu bi şekilde devam edeceğimincir kürünü deneyeceğim bayram dan sonra
Aynen öyle ya hep aynı umutsuzluğa kapılıyorum bendeRegl olmayana kadar hala umut vardır canım sakın öyle düşünme
Aynen öyle ya hep aynı umutsuzluğa kapılıyorum bende
Geçen ay yaptım yalancı pozitif çıkardıKızlar bata 3 gün var awox yaptım az önce bakar mısınızEki Görüntüle 3594999 Eki Görüntüle 3595000
Çizgi görüyor musunuz 2sinde de acabaGeçen ay yaptım yalancı pozitif çıkardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?