9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Days doctor testim silik çıktı o kadar sevindim ki evde awox vardı tek çizgi. Hayal kırıklığı oldu çok üzgünüm. Çatlama 13 mayıstı.

Bı daha yapacak mısın gebelik testi ben tekrar aldım bugün test ama negatifi görmek üzücü oluyo adet günü mü mu beklesem acaba sen ne yapmayı düşünüyorsun
Canım ben ovülasyon yaptım belki pike yakın olur diye ama çok silik.. Moralim bozuldu o yüzden. Sanırım yok ya. Aşağıdaki ovülasyon

Dur bakalım hemen yelkenleri suya indirme.. kaset testlerle stripler bir olmuyor belkide regl günü pik olacak. Sen gebelik testini bir gün kala ya da iki gün kala tekrarla
Yarın da yapıcam bakalım laboquickle. Elimde erken test yok kaset var hep... Laboquickin hassasiyeti iyi diye biliyorum ama

Yarın da yapıcam bakalım laboquickle. Elimde erken test yok kaset var hep... Laboquickin hassasiyeti iyi diye biliyorum ama
Aksine bence innovita daha hassas.. yani ovulasyonlarinda gördüğüm kadarıyla da öyle ben sevmedim o markayı.. geri innovitaya donucem bitince. İstersen yarın yapma ertesi güne yap.. aceleci davranma.. hı varsa zaten tüm kasette pozitif çıkıyor 4 gün kala tüm kaset testler pozitifti benim üç tane yapmıştım iki tane de erken gebelik.. sevincim yarım kaldı.rabbim sağlıklı hayırlı gebelikler nasip etsin bizlere

Amin canım senin de en kısa zamanda hüznün sevince dönüşür inşallah
Benn dayanamam akşam bile yapabilirm bi test daha fjfjfjjf
İnnovita daha koyu cıkarıyor evet bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…