İlkinde var gibi ama dediğim gibi asla güveniyorumÇizgi görüyor musunuz 2sinde de acaba
Teşekkürler bat'ı bekleyeceğimİlkinde var gibi ama dediğim gibi asla güveniyorum
Hayır bu sadece negatif pozitif olarak görünüyorKaç çıktığı yazmıyor mu ya
Keşke hızlı test değil de değerlerini gösteren test yapsaydın sorsana arayıp laboratuvaraHayır bu sadece negatif pozitif olarak görünüyor
Pozitif diyor ama sonucta düşüklüğü zamanla anlaşılmaz mı..Hayır bu sadece negatif pozitif olarak görünüyor
Bı daha yapacak mısın gebelik testi ben tekrar aldım bugün test ama negatifi görmek üzücü oluyo adet günü mü mu beklesem acaba sen ne yapmayı düşünüyorsunBelli olmaz belki çok çok azdır kuruyunca belli olmuştur
Canım ben ovülasyon yaptım belki pike yakın olur diye ama çok silik.. Moralim bozuldu o yüzden. Sanırım yok ya. Aşağıdaki ovülasyonBı daha yapacak mısın gebelik testi ben tekrar aldım bugün test ama negatifi görmek üzücü oluyo adet günü mü mu beklesem acaba sen ne yapmayı düşünüyorsun
Awox genelde yanıltıcı predictor yapsana bata kaç gün varDays doctor testim silik çıktı o kadar sevindim ki evde awox vardı tek çizgi. Hayal kırıklığı oldu çok üzgünüm. Çatlama 13 mayıstı.
Benim de 13 Mayıs çatlama. Biraz erken davranıyoruz sanırımDays doctor testim silik çıktı o kadar sevindim ki evde awox vardı tek çizgi. Hayal kırıklığı oldu çok üzgünüm. Çatlama 13 mayıstı.
Allah AllahCanım ben ovülasyon yaptım belki pike yakın olur diye ama çok silik.. Moralim bozuldu o yüzden. Sanırım yok ya. Aşağıdaki ovülasyon
Eki Görüntüle 3595112
İşteAllah Allahben adetime üç gün kala pik görmüştüm ovulasyon testini. Ama kaset değildi innovita strip testti
BoyleydiKızlar hamilelik varsa ovülasyon testi bata ne kadar yakınken koyulaşır ki
Baya koyuBoyleydi
Dur bakalım hemen yelkenleri suya indirme.. kaset testlerle stripler bir olmuyor belkide regl günü pik olacak. Sen gebelik testini bir gün kala ya da iki gün kala tekrarlaİşteboşuna sevindim gibi hissediyorum ya
Evet beta o gün 60 çıktı ama işte kimyasal oldu o yüzden erken öğrenmekte iyi değilBaya koyu
Yarın da yapıcam bakalım laboquickle. Elimde erken test yok kaset var hep... Laboquickin hassasiyeti iyi diye biliyorum amaDur bakalım hemen yelkenleri suya indirme.. kaset testlerle stripler bir olmuyor belkide regl günü pik olacak. Sen gebelik testini bir gün kala ya da iki gün kala tekrarla
Aksine bence innovita daha hassas.. yani ovulasyonlarinda gördüğüm kadarıyla da öyle ben sevmedim o markayı.. geri innovitaya donucem bitince. İstersen yarın yapma ertesi güne yap.. aceleci davranma.. hı varsa zaten tüm kasette pozitif çıkıyor 4 gün kala tüm kaset testler pozitifti benim üç tane yapmıştım iki tane de erken gebelik..Yarın da yapıcam bakalım laboquickle. Elimde erken test yok kaset var hep... Laboquickin hassasiyeti iyi diye biliyorum ama
Amin canım senin de en kısa zamanda hüznün sevince dönüşür inşallahAksine bence innovita daha hassas.. yani ovulasyonlarinda gördüğüm kadarıyla da öyle ben sevmedim o markayı.. geri innovitaya donucem bitince. İstersen yarın yapma ertesi güne yap.. aceleci davranma.. hı varsa zaten tüm kasette pozitif çıkıyor 4 gün kala tüm kaset testler pozitifti benim üç tane yapmıştım iki tane de erken gebelik..sevincim yarım kaldı.rabbim sağlıklı hayırlı gebelikler nasip etsin bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?