AhahaahAmin canım senin de en kısa zamanda hüznün sevince dönüşür inşallah
Benn dayanamam akşam bile yapabilirm bi test daha fjfjfjjf
İnnovita daha koyu cıkarıyor evet bakalım
Canım 5/6 gün var bata. Awoxa neden yanıltıcı dedin yanlış mı çıkıyorAwox genelde yanıltıcı predictor yapsana bata kaç gün var
Bilmiyorum ya bunu görünce heveslenmiştimBenim de 13 Mayıs çatlama. Biraz erken davranıyoruz sanırım
Bu awox mu canımBilmiyorum ya bunu görünce heveslenmiştim
Koca bir negatif te benden gelsin artık asla çıkmaz çünkü bu test hiç yanıltmıyor diyorlar
Geçen ay beni yanıltmıştıCanım 5/6 gün var bata. Awoxa neden yanıltıcı dedin yanlış mı çıkıyor
Benmde böyleydiAha cnm freely bu da iste dun yaptim sonra kanda koca bir negatif
Kaderimiz aynı ben de aynı durumdayım 3 farklı marka üçü de terrtemiz. Artık implantasyon kanaması diye bir şeye de inanmıyorum. Ya da çok sessiz kimyasaldır belki benimkiKoca bir negatif te benden gelsin artık asla çıkmaz çünkü bu test hiç yanıltmıyor diyorlar
Aynen pik değil testte de kuruma çizgisi de oluyo bazen canım ya boşuna ümitlenmek yerine sen gene şey yap adetini bekleCanım ben ovülasyon yaptım belki pike yakın olur diye ama çok silik.. Moralim bozuldu o yüzden. Sanırım yok ya. Aşağıdaki ovülasyon
Eki Görüntüle 3595112
Walla benim yanılttı dayanamadım predictor yaptım negatifNormalde Awox yanıltmaz derler
Bata son 3 gün umudum sıfırKaderimiz aynı ben de aynı durumdayım 3 farklı marka üçü de terrtemiz. Artık implantasyon kanaması diye bir şeye de inanmıyorum. Ya da çok sessiz kimyasaldır belki benimki
Senin değerin yükselir belki hala umudun varBenmde böyleydi
Aynen benimde de negatif zaten umudun yoktu da bi de testte görmek daha kotu oluyoWalla benim yanılttı dayanamadım predictor yaptım negatif
Days doctor bana ilişkinin ertesi gün pozitif vermiştiBuraya yükleyince kalitesi düşüyor ama çıplak gözle ilk defa 2. Çizgi görmüştüm. Üstelik days doctor daha önce de yapmıştım çıkmamıştı ama awox negatif
Sorma çok fena oldum yaAynen benimde de negatif zaten umudun yoktu da bi de testte görmek daha kotu oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?