9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Ovülasyon testi belirleyici değil diyorlar önemli olan gebelik testleri ki sizin daha batınıza vakit olmasına rağmen çizgi çıktı

Sorma bende öyle bir yıldır uğraşıyorum yumurtlama testiyle belki olur dedim çatlamayi bu sefer çok hissetmiştim kasik ağrısı oldu ama belirti de olmayınca heveslenmedim de hiç zaten
Benim de heer ay kasık ağrım belli eder kendini çatlarken. Ama çatlamadan sonra tık olmaz.
Nasip napalım

Al benden de o kadar 8 ay da bende var inovita gebelik testi vardı onu da yaparım sonra bat 25 beklerim kasığımda ağrı var sanırım olacağım gibi hissediyorum
Evet İnsan hamile olduğunu hissediyor bence bana o his gelmedi mesela hiç.. Bir kaç gün önce işte karnım çok kötüydü gurul gurul dedim belirti mi acaba sonra o da gitti.
Rahim filmini düşünüyorum onu düşündükçe strese giriyorum anestezili çektiriirim inşallah gerek kalmaz tabi.

Evet bende de hiç his yoktu hamilelikle ilgili rahim filmini bende istiyorum ama devlette olur mu acaba özele gitme imkanim yok

İnşallah gerek kalmaz bata var ben de akıntı vardı bu ay ilk defa dedim belki vardır umutlandım malesef yok

Walla benim yanılttı dayanamadım predictor yaptım negatif
Yaaa bende ne zaman bir test alsam o yalancı pozitif çıkartıyor hâlbuki tavsiyeler üzerine almıştım hay Allah şimdiye kadar tüm markalardan neredeyse darbe yedim

Yaaa bende ne zaman bir test alsam o yalancı pozitif çıkartıyor hâlbuki tavsiyeler üzerine almıştım hay Allah şimdiye kadar tüm markalardan neredeyse darbe yedim

Predictoru da denedin mi canım

Her pikte gebelik cikmayabiliyormus ama canım ben onuda duymuştum sonuçta o testler gebelik testi değil .. bence sakince beklemelisin
Pikte gebelik cıkmayabiliyor ama her gebelikte pik çıkıyor sanırım ya
Zaten az önce kabullenip baya bir ağladm her şey üstüme geliyor gibi bu ara tuz biber oldu bu da.. Eşimi de üzüyorum böyle çok salağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…