Bata 3 gün kaldı ve predictor negatif verdi artık çok zorDays doctor bana ilişkinin ertesi gün pozitif vermişti
Hiç belli olmaz canım. Daha var zaman.Bata 3 gün kaldı ve predictor negatif verdi artık çok zor
Benimki de kuruma çizgisiydi bence.. Ovülasyon çok silik çünküBata 3 gün kaldı ve predictor negatif verdi artık çok zor
Genelde negatif olupta pozitife dönen yok çok araştırdım canım malesefHiç belli olmaz canım. Daha var zaman.
Bende sen yapınca yaptım ovülasyon aynı silik çıktı senin gibiBenimki de kuruma çizgisiydi bence.. Ovülasyon çok silik çünkü
9 aydır olmuyordu çok sevinmiştim silik çıkıncaBende sen yapınca yaptım ovülasyon aynı silik çıktı senin gibi
Al benden de o kadar 8 ay da bende var inovita gebelik testi vardı onu da yaparım sonra bat 25 beklerim kasığımda ağrı var sanırım olacağım gibi hissediyorum9 aydır olmuyordu çok sevinmiştim silik çıkınca
Çok yoruldum artık gerçekten
Sorma bende öyle bir yıldır uğraşıyorum yumurtlama testiyle belki olur dedim çatlamayi bu sefer çok hissetmiştim kasik ağrısı oldu ama belirti de olmayınca heveslenmedim de hiç zaten9 aydır olmuyordu çok sevinmiştim silik çıkınca
Çok yoruldum artık gerçekten
Benim de heer ay kasık ağrım belli eder kendini çatlarken. Ama çatlamadan sonra tık olmaz.Sorma bende öyle bir yıldır uğraşıyorum yumurtlama testiyle belki olur dedim çatlamayi bu sefer çok hissetmiştim kasik ağrısı oldu ama belirti de olmayınca heveslenmedim de hiç zaten
Evet İnsan hamile olduğunu hissediyor bence bana o his gelmedi mesela hiç.. Bir kaç gün önce işte karnım çok kötüydü gurul gurul dedim belirti mi acaba sonra o da gitti.Al benden de o kadar 8 ay da bende var inovita gebelik testi vardı onu da yaparım sonra bat 25 beklerim kasığımda ağrı var sanırım olacağım gibi hissediyorum
Evet bende de hiç his yoktu hamilelikle ilgili rahim filmini bende istiyorum ama devlette olur mu acaba özele gitme imkanim yokEvet İnsan hamile olduğunu hissediyor bence bana o his gelmedi mesela hiç.. Bir kaç gün önce işte karnım çok kötüydü gurul gurul dedim belirti mi acaba sonra o da gitti.
Rahim filmini düşünüyorum onu düşündükçe strese giriyorumanestezili çektiriirim inşallah gerek kalmaz tabi.
İnşallah gerek kalmaz bata var ben de akıntı vardı bu ay ilk defa dedim belki vardır umutlandım malesef yokEvet İnsan hamile olduğunu hissediyor bence bana o his gelmedi mesela hiç.. Bir kaç gün önce işte karnım çok kötüydü gurul gurul dedim belirti mi acaba sonra o da gitti.
Rahim filmini düşünüyorum onu düşündükçe strese giriyorumanestezili çektiriirim inşallah gerek kalmaz tabi.
Ben çatlamayı da değerlendiremedim ki yine de bi umut dedimBenim de heer ay kasık ağrım belli eder kendini çatlarken. Ama çatlamadan sonra tık olmaz.
Nasip napalım
YaaaWalla benim yanılttı dayanamadım predictor yaptım negatif
Her pikte gebelik cikmayabiliyormus ama canım ben onuda duymuştum sonuçta o testler gebelik testi değil .. bence sakince beklemelisinBenimki de kuruma çizgisiydi bence.. Ovülasyon çok silik çünkü
Yaaabende ne zaman bir test alsam o yalancı pozitif çıkartıyor hâlbuki tavsiyeler üzerine almıştım hay Allah şimdiye kadar tüm markalardan neredeyse darbe yedim
Predictoru da denedin mi canımYaaabende ne zaman bir test alsam o yalancı pozitif çıkartıyor hâlbuki tavsiyeler üzerine almıştım hay Allah şimdiye kadar tüm markalardan neredeyse darbe yedim
Devlette de yapıyorlar ama anestezisiz canımEvet bende de hiç his yoktu hamilelikle ilgili rahim filmini bende istiyorum ama devlette olur mu acaba özele gitme imkanim yok
Tutacaksa çatlamadan önce de tutuyor canım yaBen çatlamayı da değerlendiremedim ki yine de bi umut dedim
Pikte gebelik cıkmayabiliyor ama her gebelikte pik çıkıyor sanırım yaHer pikte gebelik cikmayabiliyormus ama canım ben onuda duymuştum sonuçta o testler gebelik testi değil .. bence sakince beklemelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?