Ne bilim walla ne yanlış ne doğru bilmiyorum artık değerlerim de bi şey yok anlamadım gittiTutacaksa çatlamadan önce de tutuyor canım ya
Şuan hiç bi farkımız yok eşim acele etme dedikçe sinirleniyorum rahatlığı beni öldürüyor yaşım 35 diyorum anlamıyorPikte gebelik cıkmayabiliyor ama her gebelikte pik çıkıyor sanırım ya
Zaten az önce kabullenip baya bir ağladm her şey üstüme geliyor gibi bu ara tuz biber oldu bu da.. Eşimi de üzüyorum böyle çok salağım
Ne acelemiz var diyorlar evet haklılar bir taraftan ama yaş da geçiyor ya ben de 32 yaşındayımŞuan hiç bi farkımız yok eşim acele etme dedikçe sinirleniyorum rahatlığı beni öldürüyor yaşım 35 diyorum anlamıyor
Ya bence önemli olan ovülosyon testi değil de kaset test sizin batınıza daha olmasına rağmen ikinci çizginiz var.Allahın izniyle tutmuştur inşallah sizinki de hepimizinki dePikte gebelik cıkmayabiliyor ama her gebelikte pik çıkıyor sanırım ya
Zaten az önce kabullenip baya bir ağladm her şey üstüme geliyor gibi bu ara tuz biber oldu bu da.. Eşimi de üzüyorum böyle çok salağım
Hiç düşünmedim ne için gerekli pek bilgim yok açıkçası şuan öyle şeyler beni korkutuyorNe acelemiz var diyorlar evet haklılar bir taraftan ama yaş da geçiyor ya ben de 32 yaşındayımrahim filmi düşünüyor musun canım
İnşallah.. Kuruma da olabilir sıfır belirti şu an..Ya bence önemli olan ovülosyon testi değil de kaset test sizin batınıza daha olmasına rağmen ikinci çizginiz var.Allahın izniyle tutmuştur inşallah sizinki de hepimizinki de
Tüplerde tıkanıklık varsa veya rahimde bir sorun rahim filmiyle görülüyor, hafif tıkanıklıklar film çekilirken açılıyor. Ve film çekildikten hemen ertesi ay hamile kalanlar çok.. Benden bir sene sonunda film istedi doktorumHiç düşünmedim ne için gerekli pek bilgim yok açıkçası şuan öyle şeyler beni korkutuyor
Yaşımız da aynı seninle devlette anestezi verseler ya o neden öyle acabaNe acelemiz var diyorlar evet haklılar bir taraftan ama yaş da geçiyor ya ben de 32 yaşındayımrahim filmi düşünüyor musun canım
İşte devletts her şey işkence zatenYaşımız da aynı seninle devlette anestezi verseler ya o neden öyle acaba
Senin ilk çocuğun mu olacak canım kaç yıl oldu evleneliŞuan hiç bi farkımız yok eşim acele etme dedikçe sinirleniyorum rahatlığı beni öldürüyor yaşım 35 diyorum anlamıyor
Vallahi bende düşünüyorum bu spermle yumurta illaki karşılasmasi lazım acaba bı kapalılık tıkanıklık olduğu için mi ulaşamıyo mu diye deli sorular var eşime diyorum sperm testi ver diye oda ben daha çok strese girerim bı sorun çıkarsa diyoİşte devletts her şey işkence zatenalttan muayene bile
Sperm testi versin mutLaka ya.. Eşim verdi yavaşlık cıktı biraz takviye kullanıyor iki aydır. Varikosel bakılacaktı bir türlü işten fırsat bulamadık,Vallahi bende düşünüyorum bu spermle yumurta illaki karşılasmasi lazım acaba bı kapalılık tıkanıklık olduğu için mi ulaşamıyo mu diye deli sorular var eşime diyorum sperm testi ver diye oda ben daha çok strese girerim bı sorun çıkarsa diyo
Ben kadın doğuma gittim ama henüz erken dedi 1 yılın dolmadan yapmak seni yıpratır dediTüplerde tıkanıklık varsa veya rahimde bir sorun rahim filmiyle görülüyor, hafif tıkanıklıklar film çekilirken açılıyor. Ve film çekildikten hemen ertesi ay hamile kalanlar çok.. Benden bir sene sonunda film istedi doktorum
Gebe kalmadım canım 35 yaşındayım 8 aydır deniyorum 9 aydır evliyimSenin ilk çocuğun mu olacak canım kaç yıl oldu evleneli
Benim de eşim pek ikna olmuyor sperm testine yaSperm testi versin mutLaka ya.. Eşim verdi yavaşlık cıktı biraz takviye kullanıyor iki aydır. Varikosel bakılacaktı bir türlü işten fırsat bulamadık,
Morfoloji de önemli ona da bakamadık
Ama test vericez tekrar inşallah. Bu iş iki taraflı
Tamam canım geç evlenmişsin o zaman sen normal de deGebe kalmadım canım 35 yaşındayım 8 aydır deniyorum 9 aydır evliyim
Denemedim ama geçen burda onunla yanilan da oldu. Bide testlere çok para vermek istemem açıkçası o gereksiz pahalı bir testPredictoru da denedin mi canım
Tamam canım geç evlenmişsin o zaman senGebe kalmadım canım 35 yaşındayım 8 aydır deniyorum 9 aydır evliyim
İşte ikna olmuyo sorun çıkınca olmayacak diye stres olurum bu sefer de diyeSperm testi versin mutLaka ya.. Eşim verdi yavaşlık cıktı biraz takviye kullanıyor iki aydır. Varikosel bakılacaktı bir türlü işten fırsat bulamadık,
Morfoloji de önemli ona da bakamadık
Ama test vericez tekrar inşallah. Bu iş iki taraflı
Hayır cikmayanlarda var diye duymuştum ben canım bak kendini strese sokma şuan daha hiç bişey net değil.. eşine de kendine de etme .. şuan hamile bile olabilirsin ama böyle yaparak kendinize zarar veriyosun sakin kalman gerek regl olursak hep birlikte ağlarız üzülme sen şuanPikte gebelik cıkmayabiliyor ama her gebelikte pik çıkıyor sanırım ya
Biz de stres oluyoruz onu napalımTamam canım geç evlenmişsin o zaman sen
İşte ikna olmuyo sorun çıkınca olmayacak diye stres olurum bu sefer de diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?