9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Şuan hiç bi farkımız yok eşim acele etme dedikçe sinirleniyorum rahatlığı beni öldürüyor yaşım 35 diyorum anlamıyor

Ya bence önemli olan ovülosyon testi değil de kaset test sizin batınıza daha olmasına rağmen ikinci çizginiz var.Allahın izniyle tutmuştur inşallah sizinki de hepimizinki de

Hiç düşünmedim ne için gerekli pek bilgim yok açıkçası şuan öyle şeyler beni korkutuyor
Tüplerde tıkanıklık varsa veya rahimde bir sorun rahim filmiyle görülüyor, hafif tıkanıklıklar film çekilirken açılıyor. Ve film çekildikten hemen ertesi ay hamile kalanlar çok.. Benden bir sene sonunda film istedi doktorum

İşte devletts her şey işkence zaten alttan muayene bile
Vallahi bende düşünüyorum bu spermle yumurta illaki karşılasmasi lazım acaba bı kapalılık tıkanıklık olduğu için mi ulaşamıyo mu diye deli sorular var eşime diyorum sperm testi ver diye oda ben daha çok strese girerim bı sorun çıkarsa diyo

Sperm testi versin mutLaka ya.. Eşim verdi yavaşlık cıktı biraz takviye kullanıyor iki aydır. Varikosel bakılacaktı bir türlü işten fırsat bulamadık,
Morfoloji de önemli ona da bakamadık
Ama test vericez tekrar inşallah. Bu iş iki taraflı

Ben kadın doğuma gittim ama henüz erken dedi 1 yılın dolmadan yapmak seni yıpratır dedi

Benim de eşim pek ikna olmuyor sperm testine ya

Gebe kalmadım canım 35 yaşındayım 8 aydır deniyorum 9 aydır evliyim
Tamam canım geç evlenmişsin o zaman sen
İşte ikna olmuyo sorun çıkınca olmayacak diye stres olurum bu sefer de diye

Hayır cikmayanlarda var diye duymuştum ben canım bak kendini strese sokma şuan daha hiç bişey net değil.. eşine de kendine de etme .. şuan hamile bile olabilirsin ama böyle yaparak kendinize zarar veriyosun sakin kalman gerek regl olursak hep birlikte ağlarız üzülme sen şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…