- 20 Şubat 2019
- 1.065
- 500
- 123
- 33
Biz de de yavaşlık var gibi sanki ulaşamıyo çünkü bende sorun yok muayene oldum hormonlar normal sadece film kaldı çektirmedigimSperm testi versin mutLaka ya.. Eşim verdi yavaşlık cıktı biraz takviye kullanıyor iki aydır. Varikosel bakılacaktı bir türlü işten fırsat bulamadık,
Morfoloji de önemli ona da bakamadık
Ama test vericez tekrar inşallah. Bu iş iki taraflı
İyi ki varsınız teşekkür ederim ❤Hayır cikmayanlarda var diye duymuştum ben canım bak kendini strese sokma şuan daha hiç bişey net değil.. eşine de kendine de etme .. şuan hamile bile olabilirsin ama böyle yaparak kendinize zarar veriyosun sakin kalman gerek regl olursak hep birlikte ağlarız üzülme sen şuan
Aynen canım yaBiz de stres oluyoruz onu napalımyapacak bir şey yok ki.. Bir sene olunca yapmak gerekecek sorun varsa çaresi de bulunur elbet
Evet de yani nedenini anlamıyorumTamam canım geç evlenmişsin o zaman sen normal de de
Hayırlısı canım evet sakın kendini üzme inşallah bu gruptaki herkesle aynı anda hamile kalırız gebelik haftamizi hesaplarız onları konuşuruz adet gelene kadar ümidini yitirmeİyi ki varsınız teşekkür ederim ❤
Umarım benim de öyledir canım evet aşırı pahalı pişman oldumDenemedim ama geçen burda onunla yanilan da oldu. Bide testlere çok para vermek istemem açıkçası o gereksiz pahalı bir test
Umarım Regl değil gebe çıkarız hepimizHayır cikmayanlarda var diye duymuştum ben canım bak kendini strese sokma şuan daha hiç bişey net değil.. eşine de kendine de etme .. şuan hamile bile olabilirsin ama böyle yaparak kendinize zarar veriyosun sakin kalman gerek regl olursak hep birlikte ağlarız üzülme sen şuan
Bazen nedensiz sebepsiz de oluyormuş hiçbir sorun çıkmıyo mesela ama zamanı gelmediği için o sana nasip olmuyo zamanı gelince oluyo herşey ama biz acele ediyoruz hemen olsun istiyoruzEvet de yani nedenini anlamıyorum
Nasip olur inşallahBazen nedensiz sebepsiz de oluyormuş hiçbir sorun çıkmıyo mesela ama zamanı gelmediği için o sana nasip olmuyo zamanı gelince oluyo herşey ama biz acele ediyoruz hemen olsun istiyoruz
Stres yapmayın diyorlar da nerdeeeeeAynen canım yasorma korunurken olanlar nasıl oluyo acaba bizim beyinde mi bitirmemiz lazım acaba çok düşünunce de olmazmış ya
İnşallah canım olur Allah'ın izniyle biz hep iyi düşünelim gayret edelim nasip etmeyeceği seyi hayal ettirmezmis rabbim nasip olacak ki onun sevgisi var hepimizin kalbinde zamanı var sadeceNasip olur inşallah
Aynen canım maalesef oluyo o stres illaki çoğu da tam unuttum düşünmeyi o ay oldu diyenler de varStres yapmayın diyorlar da nerdeeeee
AMİNNNNİnşallah canım olur Allah'ın izniyle biz hep iyi düşünelim gayret edelim nasip etmeyeceği seyi hayal ettirmezmis rabbim nasip olacak ki onun sevgisi var hepimizin kalbinde zamanı var sadece
Evet canım hic bir teste güvenmiyorum artık...Benmde böyleydi
Canim bak benim de ovu pik gebelik testi bariz pozitif ama kan negatif çıktı.. Yani ovulasyonun pik çıkması gerekmiyor bence o şekilde düşünme kendini de yıpratma daha regline var sabırlı ol olmazsa da önümüzde diğer aylar var kafan da kurup durma kendine zarar verirsin psikolojik olarakPikte gebelik cıkmayabiliyor ama her gebelikte pik çıkıyor sanırım ya
Zaten az önce kabullenip baya bir ağladm her şey üstüme geliyor gibi bu ara tuz biber oldu bu da.. Eşimi de üzüyorum böyle çok salağım
Öyle canım maalesef..Evet canım hic bir teste güvenmiyorum artık...
Canim bak benim de ovu pik gebelik testi bariz pozitif ama kan negatif çıktı.. Yani ovulasyonun pik çıkması gerekmiyor bence o şekilde düşünme kendini de yıpratma daha regline var sabırlı ol olmazsa da önümüzde diğer aylar var kafan da kurup durma kendine zarar verirsin psikolojik olarak
Canım sen çıplak gözle görüyor musun? Buraya atınca netlik düşüyor ya.laboquickten şaşmamak lazım, demek ki bir gebenin günlüğü de yalancı..
Kuzum gebelik yok gibi ama sen görebiliyor musunlaboquickten şaşmamak lazım, demek ki bir gebenin günlüğü de yalancı..
Canım sen çıplak gözle görüyor musun? Buraya atınca netlik düşüyor ya.
Göremiyorum negatif ya.. Bir dahaki ayaKuzum gebelik yok gibi ama sen görebiliyor musun
Çok şaşırdım gerçekten.. demekki artık güvenli olmuyor ben kullanali 6-7 ay olmuştur hiç nokta bile çıkmamıştı. Şansına bozuk mu denk gelmiş nolmus bilmiyorum kullanan çok kişi vardı bu testlerilaboquickten şaşmamak lazım, demek ki bir gebenin günlüğü de yalancı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?