9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

reglim bitti ama karnım hala şiş ve aşırı mide bulantım var normalde regli olunca hemen şişlik inerdi neyse sıcaklık takibi için bir cihaz aldım ve yeni ovulasyon testleri

İmstadan mesaj atmıstım cevap geldi bu teste negatif dedi. Hayret yani. Yumurtlamadan 17 gün geçmesi lazımmıs cıkması için.. O zamana doğurmuş oluyorsun zaten diyemedim fjjfjfjf

Bugün ince sızı şeklinde sağ kasığımda batma başladı ama hiç umudum yok. Çünkü başka hiçbir belirtim yok.

İmstadan mesaj atmıstım cevap geldi bu teste negatif dedi. Hayret yani. Yumurtlamadan 17 gün geçmesi lazımmıs cıkması için.. O zamana doğurmuş oluyorsun zaten diyemedim fjjfjfjf
Ahahaha evet Normalde 17 gün geçince yapın diyor o ama orda paylaşım yapiyor çoğu kişi 11.gun bile çıktığını 13.gun çıktığını söylüyor hatta çok hassas testiniz diyenler var bilemiyorum yani bence sen biraz bekle hemen nötr düşünme tüm testlerin belli bir beta algısı var

Aynen olabilir canım bekleyelim bakalım.. Senin nasıl gidiyor bu arada var mı bir seyy

laboquickten şaşmamak lazım, demek ki bir gebenin günlüğü de yalancı..
Merhaba maalesef o da güvenilir değil. Bat a 4 gün var benim dün yaptım çok da silik olmayan pozitif çıktı kaset testinde. Artı med ve nimo marka yaptım onlarda da aynı şekilde silik pozitif gördüm. Meğer güvenir marka değilmiş. Kan verdim 2 çıktı buradan yükselir mi sizce?

Üç farklı marka yanlış cıkmaz sizin gibi olup yükselen çok kişi okudum burada bilmiyorum hastanelerin tahlil bölümlerinde nasıl işliyor nasıl küçğl deger çıkabiliyor ama böyle olaylar okudum..yani biraz bekle yükselir gibi geldi ❤

Atsana canım bi bakalım

Yükselir inşallah

Kızlar aranızda nasıl gidiyor aranızda değişik semptomlar yaşayanlar var mı bata son 2 adet gibi görünüyor benim ki kasık ağrısı artmaya başladı bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…