Regl olmadın dimi kuzum hala umut varGöremiyorum negatif ya.. Bir dahaki aya
OlabilirÇok şaşırdım gerçekten.. demekki artık güvenli olmuyor ben kullanali 6-7 ay olmuştur hiç nokta bile çıkmamıştı. Şansına bozuk mu denk gelmiş nolmus bilmiyorum kullanan çok kişi vardı bu testleri
4 gün var ama sanmıyorumRegl olmadın dimi kuzum hala umut var
İmstadan mesaj atmıstım cevap geldi bu teste negatif dedi. Hayret yani. Yumurtlamadan 17 gün geçmesi lazımmıs cıkması için.. O zamana doğurmuş oluyorsun zaten diyemedim fjjfjfjfÇok şaşırdım gerçekten.. demekki artık güvenli olmuyor ben kullanali 6-7 ay olmuştur hiç nokta bile çıkmamıştı. Şansına bozuk mu denk gelmiş nolmus bilmiyorum kullanan çok kişi vardı bu testleri
Olsun canım yine de öyle düşünme4 gün var ama sanmıyorum
Reglini bekle canımEn azından cevap verdi ama
Bende de var kaşık ağrısı akıntım da var sanırım Regl geliyor 2 gün kaldıBugün ince sızı şeklinde sağ kasığımda batma başladı ama hiç umudum yok. Çünkü başka hiçbir belirtim yok.
Benim daha 9 gün var. Akıntımda yok ilginç bir şekilde. Geçen ay süt gibi geliyordu. Bu ay hiçbir şey yokBende de var kaşık ağrısı akıntım da var sanırım Regl geliyor 2 gün kaldı
Ahahahaİmstadan mesaj atmıstım cevap geldi bu teste negatif dedi. Hayret yani. Yumurtlamadan 17 gün geçmesi lazımmıs cıkması için.. O zamana doğurmuş oluyorsun zaten diyemedim fjjfjfjf
Bakalım bekleyelim canımBenim daha 9 gün var. Akıntımda yok ilginç bir şekilde. Geçen ay süt gibi geliyordu. Bu ay hiçbir şey yok
Aynen olabilir canımAhahahaevet Normalde 17 gün geçince yapın diyor o ama orda paylaşım yapiyor çoğu kişi 11.gun bile çıktığını 13.gun çıktığını söylüyor hatta çok hassas testiniz diyenler var bilemiyorum yani bence sen biraz bekle hemen nötr düşünme tüm testlerin belli bir beta algısı var
Merhaba maalesef o da güvenilir değil. Bat a 4 gün var benim dün yaptım çok da silik olmayan pozitif çıktı kaset testinde. Artı med ve nimo marka yaptım onlarda da aynı şekilde silik pozitif gördüm. Meğer güvenir marka değilmiş. Kan verdim 2 çıktı buradan yükselir mi sizce?laboquickten şaşmamak lazım, demek ki bir gebenin günlüğü de yalancı..
Üç farklı marka yanlış cıkmaz sizin gibi olup yükselen çok kişi okudum buradaMerhaba maalesef o da güvenilir değil. Bat a 4 gün var benim dün yaptım çok da silik olmayan pozitif çıktı kaset testinde. Artı med ve nimo marka yaptım onlarda da aynı şekilde silik pozitif gördüm. Meğer güvenir marka değilmiş. Kan verdim 2 çıktı buradan yükselir mi sizce?
Atsana canım bi bakalımMerhaba maalesef o da güvenilir değil. Bat a 4 gün var benim dün yaptım çok da silik olmayan pozitif çıktı kaset testinde. Artı med ve nimo marka yaptım onlarda da aynı şekilde silik pozitif gördüm. Meğer güvenir marka değilmiş. Kan verdim 2 çıktı buradan yükselir mi sizce?
Yükselir inşallahMerhaba maalesef o da güvenilir değil. Bat a 4 gün var benim dün yaptım çok da silik olmayan pozitif çıktı kaset testinde. Artı med ve nimo marka yaptım onlarda da aynı şekilde silik pozitif gördüm. Meğer güvenir marka değilmiş. Kan verdim 2 çıktı buradan yükselir mi sizce?
Tık yokKızlar aranızda nasıl gidiyor aranızda değişik semptomlar yaşayanlar var mı bata son 2 adet gibi görünüyor benim ki kasık ağrısı artmaya başladı bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?