9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Vallahi sinirlenip hepsini çöpe attım. Fotoğrafları falan da sildim yok diye. Olur mu bilemedim. Yumurtlamadan sonra hiç ağrım kesilmedi. Şimdilerde açık sarı şeffaf gibi akıntım var. Olur mu dersiniz
Canım benimde 2-3 ay önce gebelik için kan vermiştim 2 çıkmıştı ve regldim o sıra gebe değildim yani doktor kontrol amaçlı kan almıştı inşallah seninki vardır yükselir regl olana kadar umut varr

Vallahi sinirlenip hepsini çöpe attım. Fotoğrafları falan da sildim yok diye. Olur mu bilemedim. Yumurtlamadan sonra hiç ağrım kesilmedi. Şimdilerde açık sarı şeffaf gibi akıntım var. Olur mu dersiniz
Tabi ki olabilir çicgi cıktı diyorsun canım üç farklı marka

Kızlar benimde bata 5 gün var uygulmaya göre ama 2 gündür midem tuhaf . Bulanıyor desem değil bulanmıyor desem değil , birde her yerim kaşınıyor uyuz gibi

Benimde BAT a 6 gün kaldı.Test söylemiştim erken gebelik productor aldım ama çıkmadı.Umutluydum varda az da olsa gösterir diye demek ki yok.Belirtilerim aslında hala devam ediyor özellikle göğüs hassasiyetim.Regl olana kadar umudum var hala ama bi modum da düşmedi desem yalan olur.

Bir umutlanıp bir kaybediyor insan ne tuhaf iş teşekkür ederim yorumlarınız için yine canlandı umut haber ederim size de pazartesi ya da Salı günüm bakalım. Siz test yaptınız mı? T Tanecikk

Kızlar benimde bata 5 gün var uygulmaya göre ama 2 gündür midem tuhaf . Bulanıyor desem değil bulanmıyor desem değil , birde her yerim kaşınıyor uyuz gibi
Bu kaşıntı durumu ben de var hala regli oldum ama 19 mayısta bitti bile özellikle geceleri aşırı kaşıntı oluyor karnım hala şiş regliden sonra inerdi tuhaf bir regli oldu 19 mayıs gecesi düşük sancıma benzer bir sancım oldu hafifti ama uyudum sabah uyandığım da regli olmuştum ve gögüslerim de hala şiş ve hassas

Bende dün yaptım negatif çıktıkça aşırı üzüldüm regli bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…