- 20 Şubat 2019
- 1.065
- 500
- 123
- 33
Bende de tık yokKızlar aranızda nasıl gidiyor aranızda değişik semptomlar yaşayanlar var mı bata son 2 adet gibi görünüyor benim ki kasık ağrısı artmaya başladı bende
Offf zaman geçmiyor ya fal bile baktırdım bebek çıktıTık yok
Hahaha ay kafayı yedikOfff zaman geçmiyor ya fal bile baktırdım bebek çıktınelere düştük ya
Ay inşallah sen olursunHahaha ay kafayı yedikkız bende dün gece rüyamda hamile bir kadın gördüm kimdi hatırlamıyorum ama
Hhaha inşallah balım ya pek umudum yok ama NasipAy inşallah sen olursun
Regl olmayana kadar şansımız var canım ama bende Regl olacak gibi hissediyorumHhaha inşallah balım ya pek umudum yok ama Nasip
İinşallah olmayız o müjdeli haberi alırızzz olursakta yapacak bir şey yok her ay yeni bir şansRegl olmayana kadar şansımız var canım ama bende Regl olacak gibi hissediyorum
Vallahi sinirlenip hepsini çöpe attım. Fotoğrafları falan da sildim yok diye. Olur mu bilemedim. Yumurtlamadan sonra hiç ağrım kesilmedi. Şimdilerde açık sarı şeffaf gibi akıntım var. Olur mu dersinizAtsana canım bi bakalım
Amin inşallah canım haberleşelim hep beraber güzel haberlerde inşallahİinşallah olmayız o müjdeli haberi alırızzz olursakta yapacak bir şey yok her ay yeni bir şans
İnşallahYükselir inşallah
Bende de kasık ağrısı açık sarı renkli akıntı gögğslerimde ağrıyor regl gibi bat 2 kaldı benimİnşallahbilemedim benden belirtiler var ama regl de bu kadar kasık ağrım olmazdı enfeksiyon üşütme gibi bir durum mu acaba dedim.
Herkes için hayırlısı olur umarım, beklemek zor gerçektenBende de kasık ağrısı açık sarı renkli akıntı gögğslerimde ağrıyor regl gibi bat 2 kaldı benim
Canım benimde 2-3 ay önce gebelik için kan vermiştim 2 çıkmıştı ve regldim o sıra gebe değildim yani doktor kontrol amaçlı kan almıştıVallahi sinirlenip hepsini çöpe attım. Fotoğrafları falan da sildim yok diye. Olur mu bilemedim. Yumurtlamadan sonra hiç ağrım kesilmedi. Şimdilerde açık sarı şeffaf gibi akıntım var. Olur mu dersiniz
Tabi ki olabilir çicgi cıktı diyorsun canım üç farklı markaVallahi sinirlenip hepsini çöpe attım. Fotoğrafları falan da sildim yok diye. Olur mu bilemedim. Yumurtlamadan sonra hiç ağrım kesilmedi. Şimdilerde açık sarı şeffaf gibi akıntım var. Olur mu dersiniz
Bu kaşıntı durumu ben de var hala regli oldum ama 19 mayısta bitti bile özellikle geceleri aşırı kaşıntı oluyor karnım hala şiş regliden sonra inerdi tuhaf bir regli oldu 19 mayıs gecesi düşük sancıma benzer bir sancım oldu hafifti ama uyudum sabah uyandığım da regli olmuştum ve gögüslerim de hala şiş ve hassasKızlar benimde bata 5 gün var uygulmaya göre ama 2 gündür midem tuhaf . Bulanıyor desem değil bulanmıyor desem değil , birde her yerim kaşınıyor uyuz gibi
Bende dün yaptım negatif çıktıkça aşırı üzüldüm regli bekliyorumBenimde BAT a 6 gün kaldı.Test söylemiştim erken gebelik productor aldım ama çıkmadı.Umutluydum varda az da olsa gösterir diye demek ki yok.Belirtilerim aslında hala devam ediyor özellikle göğüs hassasiyetim.Regl olana kadar umudum var hala ama bi modum da düşmedi desem yalan olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?