Canım acaba hormon testimi yaptırsam bu kaşıntı için bilemedim. Regli olursam gidip yaptırayım en iyisi vücudum saçım başım her yerim kaşınıyor 2 günde bir de duşa girerim anlamadımBu kaşıntı durumu ben de var hala regli oldum ama 19 mayısta bitti bile özellikle geceleri aşırı kaşıntı oluyor karnım hala şiş regliden sonra inerdi tuhaf bir regli oldu 19 mayıs gecesi düşük sancıma benzer bir sancım oldu hafifti ama uyudum sabah uyandığım da regli olmuştum ve gögüslerim de hala şiş ve hassas
Benim hormonlarım yüksek ama kaşıntı bu ay oldu ben de çok beyazım ben yaz geldi sabah akşam yıkanıyorum sıcaklardan dolayı olabilirCanım acaba hormon testimi yaptırsam bu kaşıntı için bilemedim. Regli olursam gidip yaptırayım en iyisi vücudum saçım başım her yerim kaşınıyor 2 günde bir de duşa girerim anlamadım
Benim de 6 gün kaldı, klasik regl belirtilerinden başka bir şey yok. Gerçi hamilelik ve regl belirtisi benzer regl olmadıkça umut varBenimde batıma 5 gün kaldı hiçbir belirtim yok sadece bugün bel ağrısı geldi o da zaten regliye yakın böyle hafif hafif başlıyor bende her zaman
İnşallah öyledirBenim de 6 gün kaldı, klasik regl belirtilerinden başka bir şey yok. Gerçi hamilelik ve regl belirtisi benzer regl olmadıkça umut var
Yok canım daha erken zaten 7.gunum deyimAynen olabilir canımbekleyelim bakalım.. Senin nasıl gidiyor bu arada var mı bir seyy
Çözünürlük düşmüş yine 7 dk sonra bakabildim sonucaKızların regl olmadım bugun yine test yaptım bebetime marka bi bakın bakalım yapmayacağım almayacagim diyorum eczaneler isyerimin yanında sıra sıra olunca dayanamadim yine
Bende de aynı durumlar bat 25 mayısMerhaba.benim de bat 25 mayıs.12 mayıs yumurtlama.her zaman reglden önce olan göğüs bel ve kasık ağrısı var.
Kuzum ikinci çizgi var bugün kaç günün geçti seninKızlarrr regl olmadım bugun yine test yaptım bebetime marka bi bakın bakalım yapmayacağım almayacagim diyorum eczaneler isyerimin yanında sıra sıra olunca dayanamadim yine
Bende de aynı durumlar bat 25 mayıs
Yaa aslında uygulamaya göre bugün 3 ama şöyle bir durum da var şubat ayı olan kimyasaldan sonra düzenim bozuldu mart nisan düzensiz oldu ben eski dongume göre hesaplıyorum.. bana da çizgi var geldi salii gunki barizz çizgiden sonra hüsran olunca bilemedim napsamKuzum ikinci çizgi var bugün kaç günün geçti senin
Bakalım inşallah gebe de kalırız çocuklarımız da aynı zamanlarda olur
Canım zaten sende bir değer çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam yükselmiştir belki bekle biraz daha en azından az da olsa değerin var stres yapma dikkat et kendine vücudunda değişikli var mı hiç belirti falanYaa aslında uygulamaya göre bugün 3 ama şöyle bir durum da var şubat ayı olan kimyasaldan sonra düzenim bozuldu mart nisan düzensiz oldu ben eski dongume göre hesaplıyorum.. bana da çizgi var geldi salii gunki barizz çizgiden sonra hüsran olunca bilemedim napsam
2.5 cikmisti değerim.. vücudumda hic degisiklik yok mide rahatsızlığım devam ediyor ama o gebelik değildir bence çünkü oğlumda hamileyken mide bulantısı vs 5. Haftada falan baslamisti. Dun gece yatarken yüz üstü yatarım kasiklaim battı baya dedim geliyor gelmekte olan ama olmadı birde yumurta akı kıvamında ama beyaz renkli akintim var. Soyle de bir durum var benim korumasız beraberligim yumurtlama zamanı haftasına denk gelen 2 si ve ayın 7 si var varsa eğer 7 si mi oldu acaba 11 de tutmuş olabilir ayy kafam çok karışıkCanım zaten sende bir değer çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam yükselmiştir belki bekle biraz daha en azından az da olsa değerin var stres yapma dikkat et kendine vücudunda değişikli var mı hiç belirti falan
Walla benim de 13 çatlama 11-12 yumurtlamaydı çatlamuı kaçırdım o tarihlerde ilişki oldu sün erken gebelik yaptım bi şey çıkmadı 25 Mayıs bat bakalım sen biraz daha bekle canım pazar yâda pazartesi kan vermeye git belki o tarihte anca yükselmiştir2.5 cikmisti değerim.. vücudumda hic degisiklik yok mide rahatsızlığım devam ediyor ama o gebelik değildir bence çünkü oğlumda hamileyken mide bulantısı vs 5. Haftada falan baslamisti. Dun gece yatarken yüz üstü yatarım kasiklaim battı baya dedim geliyor gelmekte olan ama olmadı birde yumurta akı kıvamında ama beyaz renkli akintim var. Soyle de bir durum var benim korumasız beraberligim yumurtlama zamanı haftasına denk gelen 2 si ve ayın 7 si var varsa eğer 7 si mi oldu acaba 11 de tutmuş olabilir ayy kafam çok karışıkyumurtlama takibi yapmadım ben
12 yi baz alırsak sende 14 gün geçmesi gerektiği için ayın 26 si cnm tekrarlarsin testini olmazsa sende. Çünkü soyle örnek vereyim oglanda ayin 2 siydi benim ilişkim ayın 18nde öğrendim 257 idi değerim o zmn acemilik birde tek korumasız ilişki olmaz falan demiştim adetim 3 gün geçmişti. Bunda da ayın 11 i olduysa diom kendimce 12 gün geçmiş oluo dediğin gibi değer yeni yükseliyor olabilir.. gece nobetciymis bnm eczane bide kaset test alıp yapayım bariWalla benim de 13 çatlama 11-12 yumurtlamaydı çatlamuı kaçırdım o tarihlerde ilişki oldu sün erken gebelik yaptım bi şey çıkmadı 25 Mayıs bat bakalım sen biraz daha bekle canım pazar yâda pazartesi kan vermeye git belki o tarihte anca yükselmiştir
Ay hadi güzel haberlerle inşallah senin ovulasyon bile pik çıkmıştı bende o da olmadı o yüzden pek umutlu değilim reglim 1 gün bile geçse hemen hamileyim derim asla günüm geçmiyor12 yi baz alırsak sende 14 gün geçmesi gerektiği için ayın 26 si cnm tekrarlarsin testini olmazsa sende. Çünkü soyle örnek vereyim oglanda ayin 2 siydi benim ilişkim ayın 18nde öğrendim 257 idi değerim o zmn acemilik birde tek korumasız ilişki olmaz falan demiştim adetim 3 gün geçmişti. Bunda da ayın 11 i olduysa diom kendimce 12 gün geçmiş oluo dediğin gibi değer yeni yükseliyor olabilir.. gece nobetciymis bnm eczane bide kaset test alıp yapayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?