Bende sen gibiydim regl günü test yapiodum akşamına oluodum kimyasal tüm dengemi bozdu vallaAy hadi güzel haberlerle inşallah senin ovulasyon bile pik çıkmıştı bende o da olmadı o yüzden pek umutlu değilim reglim 1 gün bile geçse hemen hamileyim derim asla günüm geçmiyor
Hayırlı olsunnn Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar bende aranıza katıldım hemde gebe olarakçatlama 11 mayıstı. 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim kanda
Amin kuzum inşallah test yapında haber et bize deBende sen gibiydim regl günü test yapiodum akşamına oluodum kimyasal tüm dengemi bozdu vallahepimiz güzel haberler allaim artik burdaki herkes
Yaaaaa belirtilerin neydi canım biraz bizi de bilgilendirsen çok sevinirimKızlar bende aranıza katıldım hemde gebe olarakçatlama 11 mayıstı. 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim kanda
Ben yaptım dün ama negatif çıktı regli bekliyorum artık
Merhaba kontrol çizgisi çok silik geldi bana testi bir yenileyin istersenizKızlarrr regl olmadım bugun yine test yaptım bebetime marka bi bakın bakalım yapmayacağım almayacagim diyorum eczaneler isyerimin yanında sıra sıra olunca dayanamadim yine
Test sanki bozuk gibi canım control cizgisi bile bi değişik dağılmış gibi. Tekrarla bence başka markaylaKızlarrr regl olmadım bugun yine test yaptım bebetime marka bi bakın bakalım yapmayacağım almayacagim diyorum eczaneler isyerimin yanında sıra sıra olunca dayanamadim yine
Yumurtlama dan beri geçmeyen kasık ağrısı vardı özelliklede solda, hafif hafif regl ağrıları girip çıkıyordu. Burnum çok keskindi kokuları herkesten önce hissediyordum. Göğüslerim arada ağrıyordu. Reelde 1 hafta önce Aşırı derece iştahım arttı 2 tabak makarna yediğimi bilirimYaaaaa belirtilerin neydi canım biraz bizi de bilgilendirsen
Hayırlı olsuuunnKızlar bende aranıza katıldım hemde gebe olarakçatlama 11 mayıstı. 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim kanda
Peki akıntın var mıydı canım reglden önce mi yaptın testi bat ne zamandı seninYumurtlama dan beri geçmeyen kasık ağrısı vardı özelliklede solda, hafif hafif regl ağrıları girip çıkıyordu. Burnum çok keskindi kokuları herkesten önce hissediyordum. Göğüslerim arada ağrıyordu. Reelde 1 hafta önce Aşırı derece iştahım arttı 2 tabak makarna yediğimi bilirimşuan tabi iştahsızım mide bulantım var. Kısacası adetle belirtiler aynı.
25Hayırlı olsuuunnkaç çıktı değeriniz
Ederim tabi ki ilk burayla paylaşıyorumAmin kuzum inşallah test yapında haber et bize de
Aynen cnm dediğim gibi eczane nobetci sivi alımını kestim 2. Saatin dolmasını bekliyorum tekrarlayacagimTest sanki bozuk gibi canım control cizgisi bile bi değişik dağılmış gibi. Tekrarla bence başka markayla
Akıntı hafif vardı ıslatıyodu. İdrarımda da koyulasma ve koku oldu hala da oluyorPeki akıntın var mıydı canım reglden önce mi yaptın testi bat ne zamandı senin
Erken gebelikle mi oldun canım ben de yaptım bende yoktu çatlamayı değerlendiremedim sanırım benim tutmadıAkıntı hafif vardı ıslatıyodu. İdrarımda da koyulasma ve koku oldu hala da oluyor
Bir çok test denedim çıkmadı. Awox aldım onda çıktı. Bir gün sonra başka marka da da çikti kan verdmErken gebelikle mi oldun canım ben de yaptım bende yoktu çatlamayı değerlendiremedim sanırım benim tutmadı
Ay ne güzel canım darısı başıma folik asit falan kullandın mı ya da jel canım bende ovülasyonda takip ettim 3 defa ilişki oldu benimdeBir çok test denedim çıkmadı. Awox aldım onda çıktı. Bir gün sonra başka marka da da çikti kan verdm
Bende bu testle takip ettim. Folik asit kullandım sadece. Bide adetten sonra vajinal fitil kullandım enfeksiyon varsa temizlensin diye. Bide kendimi sıcak tuttum çorabı ve yeleği hiç çıkarmadımAy ne güzel canım darısı başıma folik asit falan kullandın mı ya da jel canım bende ovülasyonda takip ettim 3 defa ilişki oldu benimde
Hemen cekmistim fotoğrafı sonra değişti 10 dk da kardeşime yollamıştım bunu daTest sanki bozuk gibi canım control cizgisi bile bi değişik dağılmış gibi. Tekrarla bence başka markayla
Benim gibisin sıcacık tıttum bende kendimiBende bu testle takip ettim. Folik asit kullandım sadece. Bide adetten sonra vajinal fitil kullandım enfeksiyon varsa temizlensin diye. Bide kendimi sıcak tuttum çorabı ve yeleği hiç çıkarmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?