9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Merhaba arkadaşlar benimde bat'a 5 gün kaldı normalde hiç belirti yoktu son 2 gündür regl olacak gibi ağrı oluyor karnımda kasıklarımda sağ kasıkta daha baskın göğüsler de de biraz dolgunluk oluştu sanki yavaş yavaş hassasiyet oluyor gibi bu belirtileri olup pozitif gören var mı acaba

Benim laboquick kaset test negatif bugün yaptım.. Bat salı günü benim.. Sıfır hamilelik belirtisi..Herkesten nefret etmeli ruh halim var en bariz regl belirtim bu benim
Senin daha bata varmis cnm bekle Allahtan umut kesilmez hala şansın var yani şu herkesten nefret etme hali bende de oluyor hahah esim bile çok batıyor mesela gece uyuyoruz ya uyuduğu bile batio bazen sonra kendime kızıyorum

Benimde 13 ü çatlama testlerin negatif

Çatlama 13 olan kimseden olumlu haber gelmedi sanırım hepimiz beklemedeyiz kendimden umudum kalmadı en azından siz pozitif sonuçları atın

Kızlar merhaba yumurtlama 15iydi şimdi test yaptım böyle bişey çıktı pozitif mi değil mi anlamadım

Kızlar iki gün önce kan vermiştim 2 çıktı demiştim size. Sinirlenip tüm testleri atmıştım şimdi bir daha yaptım

Bardağın içine koydum aslında 20sn beklettim ama olabilir 6 aydır uğraşıyorum ama daha tık yok sinirlerim bozuldu iyice

Güzel haberlerini bekliyoruz canım daha var ama Regl olmayana kadar umudun var belirtin falan var mı ağrın akıntı falan
Çatlamadan beri ağrım hiç geçmedi. Kasık batması ara ara sıcak basması yaşıyorum. Akıntı açık sarı devam ediyor. İnşallah canım çıksın yazacağım buraya

Naptın canım test yaptın mı? Ben bugün dayanamadım aynı marka tekrar yaptım o siliklik bile çıkmadı hiç

Günaydın kızlar. Hala sağ kaşık batmam var. Bugün sabah dehşet bir bulantı ile uyandım. Sebep ne bilmiyorum ama. Hamilelik olamaz çünkü daha bunun için çok erken. Test yaptım negatif çıktı. Bat a 8 gün kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…