Senin daha bata varmis cnm bekle Allahtan umut kesilmez hala şansın var yaniBenim laboquick kaset test negatif bugün yaptım.. Bat salı günü benim.. Sıfır hamilelik belirtisi..Herkesten nefret etmeli ruh halim var en bariz regl belirtim bu benim
Benimde 13 ü çatlama testlerin negatifWalla benim de 13 çatlama 11-12 yumurtlamaydı çatlamuı kaçırdım o tarihlerde ilişki oldu sün erken gebelik yaptım bi şey çıkmadı 25 Mayıs bat bakalım sen biraz daha bekle canım pazar yâda pazartesi kan vermeye git belki o tarihte anca yükselmiştir
Canım fazla damlatmış olabilir misin? Biraz bozuk gibi geldi bana öğleye doğru yenile benceKızlar merhaba yumurtlama 15iydi şimdi test yaptım böyle bişey çıktı pozitif mi değil mi anlamadım Eki Görüntüle 3595720
Aynen malesef dayanamıyoruz yaErken gebelikti varsa çıkar dedim ama çıkmadı.Aslında en sağlıklısı 14 15 gün sonra yapmak ama dayanamıyoruz ki.
Canım demiştik sana değerler yükselebilir hala gebe görünüyorsun bence bat ne zamandıEki Görüntüle 3595721 Kızlar iki gün önce kan vermiştim 2 çıktı demiştim size. Sinirlenip tüm testleri atmıştım şimdi bir daha yaptım
Batı bekliyoruz bakalım ne olacakBenimde 13 ü çatlama testlerin negatif
Pazartesi ya da salı canım, kan vermeye geldim şimdi. Artma varsa çıkar dedim bakalım 1 saate çıkarCanım demiştik sana değerler yükselebilir hala gebe görünüyorsun bence bat ne zamandı
Güzel haberlerini bekliyoruz canım daha var ama Regl olmayana kadar umudun var belirtin falan var mı ağrın akıntı falanPazartesi ya da salı canım, kan vermeye geldim şimdi. Artma varsa çıkar dedim bakalım 1 saate çıkar
Çatlamadan beri ağrım hiç geçmedi. Kasık batması ara ara sıcak basması yaşıyorum. Akıntı açık sarı devam ediyor. İnşallah canımGüzel haberlerini bekliyoruz canım daha var ama Regl olmayana kadar umudun var belirtin falan var mı ağrın akıntı falan
Naptın canım test yaptın mı? Ben bugün dayanamadım aynı marka tekrar yaptım o siliklik bile çıkmadı hiçamin canım benim, allah herkese bu duyguyu nasip etsin inşallahbende bütün belirtiler var şuan yaklaşık 2 haftadır falan ve reglden önce böyle olmuyordum. o sancılar falan ara ara gelip gidiyor yani şuan yok ama sadece garip olan şey 2 gündür burnum tıkanıyor ara sıra.. ayy bekleyelim eğer dayanabilirsek ama sanırım cumartesi yapacağım tekrar
Güzel haberlerini bekliyoruzzzÇatlamadan beri ağrım hiç geçmedi. Kasık batması ara ara sıcak basması yaşıyorum. Akıntı açık sarı devam ediyor. İnşallah canımçıksın yazacağım buraya
İnşallah kızlar teşekkür ederimGüzel haberlerini bekliyoruzzz
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım hadi heyecanlaÇatlamadan beri ağrım hiç geçmedi. Kasık batması ara ara sıcak basması yaşıyorum. Akıntı açık sarı devam ediyor. İnşallah canımçıksın yazacağım buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?