Her ay bennnSenin daha bata varmis cnm bekle Allahtan umut kesilmez hala şansın var yanişu herkesten nefret etme hali bende de oluyor hahah esim bile çok batıyor mesela gece uyuyoruz ya uyuduğu bile batio bazen sonra kendime kızıyorum
Awox genellikle dogruyu gosterir ama regl olmadan umut hep vardir baska baska markalar alip paranida umudunuda kirma derim ben sana.arkadaşlar selam,
bende yumurtlama zamanımı (12 mayıs) kaçırıp bir gün sonra yani 13 mayısta ve 16 mayısta eşimle birlikte oldum.
korunmasız ilk ilişkimdi o sebeple belirtilerden de bişey anlayamıyorum
bat 2 gün sonra, test yaptım awox ama tek çizgi.
varmı bi öneriniz yada yorumunuz.
teşekkürler.
Evet var canım çizgi görünüyor. Bence regl bekle ertesi gün kan verKızlar selam, bata 3 gun var. Nobetci eczaneden sadece bu testi bulabildim duratest hic yapmamistim bu testle ne diyosunuz sizce var midie bisey yarin sabah baska marka ile denicem tekrar
Resimlerin kalitesi dustugu icin bulanik ve net gorunmeyen goruntuler yukleniyo bazen ama gozle goruluyor isiga biseye tutmadan rahat gorunen silik cizgi var ve ilk dakkada cikti direk
Ben göremedim yaa netlik düşüyor ya yüklerken ama sen gördüysen vardır canımBu sabah yaptım kızlar çok ince silik bir çizgi var9. Dakika baktım. Görebiliyor musunuz laboquick
Eki Görüntüle 3595809
Evet yüklerken düştüüü çok net değil ama bakınca gördümBen göremedim yaa netlik düşüyor ya yüklerken ama sen gördüysen vardır canım
Kuzum bende göremedim bata var da daha strese sokma kendiniBu sabah yaptım kızlar çok ince silik bir çizgi var9. Dakika baktım. Görebiliyor musunuz laboquick
Eki Görüntüle 3595809
Düştü buraya yüklenince ya yine de teşekkür ederim kızlarKuzum bende göremedim bata var da daha strese sokma kendini
Kuruyunca böyle olduKuzum bende göremedim bata var da daha strese sokma kendini
Bak böyle olunca bende gördüm sanki kuruma çizgisi mi acaba bende az önce yaptım yarın bat negatif ben sanırım elendim malesefKuruyunca böyle oldu
Çizgi görünüyor aslında canım adetine daha var ya bekle bakalım adet olmazsan direk kan ver testlerle uğraşma daha net olurKuruyunca böyle oldu
Ben de elendim diyordum ama ümitlendim yine yaBak böyle olunca bende gördüm sanki kuruma çizgisi mi acaba bende az önce yaptım yarın bat negatif ben sanırım elendim malesef
Kuruma çizgisi de olabiliyor bazen insan testlere de guvenemiyorKuruyunca böyle oldu
Kafayı yedim evetÇizgi görünüyor aslında canım adetine daha var ya bekle bakalım adet olmazsan direk kan ver testlerle uğraşma daha net olurinşallah hamilesindir
Ben inovita hassas testini yaptım sende varsa yap kuzum o daha kesin diyorlar geneldeBen de elendim diyordum ama ümitlendim yine ya
8,9.dakikada gördüm çizgiyi ama kuruyunca daha belli oldu
Kuruma çizgisi de olabiliyor bazen insan testlere deKuruyunca böyle oldu
Adet günü deBen de elendim diyordum ama ümitlendim yine ya
8,9.dakikada gördüm çizgiyi ama kuruyunca daha belli oldu
Aynen öyle yap canım adetini de bekle daha var ya ben de umut yok hep negatif çıktı zaten belirti de Yok adetimi bekliyorum pazartesi benim günüm hiç gecikmem bile olmaz günün de olurumKafayı yedim evetbakalım yarın da cıkarsa cizgi kan vericem
Kasık ağrılarım başladı benim de yavas yavaş adet belirtileri başladıKafayı yedim evetbakalım yarın da cıkarsa cizgi kan vericem
Hangi markayla yapıyosum canım kasetle miKuruma çizgisi de olabiliyor bazen insan testlere de
Adet günü de
Aynen öyle yap canım adetini de bekle daha var ya ben de umut yok hep negatif çıktı zaten belirti de Yok adetimi bekliyorum pazartesi benim günüm hiç gecikmem bile olmaz günün de olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?