9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Offff nasıl bekliyorum bir bilsen benim olsa bu kadar olur regl olamayana kadar umut var hiç geçiktimi daha önce reglin canım
Sorma canım yaa ben acaba mj dedim bi yine.. normalde diyorum ya hiç sasmazdi şubatta hamile oldum öğrendim kimyasal oldu sonra mart nisan şaştı günleri

İnşaAllah hepimiz güzel sonuçlar alırız.Benim bat da çarşamba bugün test yaptım çatlamanın 9.günü çıkmadı göğüs hassasiyeti akıntı ve arada belime giren ince sızı dışında belirtim yok.Tek umudum göğüsler çünkü hiç böyle olmazdı yumurtlamadan beri hassasiyeti hiç geçmedi

İnşallah daha var canım baya erken yapmışsın bence ben dün 3 gün kala yaptım negatif öyle gördüm o bile erken diyorlar güzel sonuçlar veririz inşallah birbirimize

İnşallah daha var canım baya erken yapmışsın bence ben dün 3 gün kala yaptım negatif öyle gördüm o bile erken diyorlar güzel sonuçlar veririz inşallah birbirimize
Erken gebelikti varsa çıkar dedim ama çıkmadı.Aslında en sağlıklısı 14 15 gün sonra yapmak ama dayanamıyoruz ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…