Offff nasıl bekliyorum bir bilsen benim olsa bu kadar olur regl olamayana kadar umut var hiç geçiktimi daha önce reglin canımTest bozukmuş kızlar negatifheveslendik bi yine ama olmadı
Sorma canım yaa ben acaba mj dedim bi yine.. normalde diyorum ya hiç sasmazdi şubatta hamile oldum öğrendim kimyasal oldu sonra mart nisan şaştı günleriOffff nasıl bekliyorum bir bilsen benim olsa bu kadar olur regl olamayana kadar umut var hiç geçiktimi daha önce reglin canım
Neyse bekle bakalım hayırlısı ile ne olacak göreceğizSorma canım yaa ben acaba mj dedim bi yine.. normalde diyorum ya hiç sasmazdi şubatta hamile oldum öğrendim kimyasal oldu sonra mart nisan şaştı günleri
YaaTest bozukmuş kızlar negatifheveslendik bi yine ama olmadı
Çatlama günümüz aynıydı canım seninle. Bugün test yaptın mı ? Erken mi diyorsun dahaYaaHeveslenip çakılmayı geçen gün ben de yaşadım hala cıkamadım etkisinden ya.
Ama belki erkendir test için biraz daha bekleyelimm allah büyük
Aaa off yaa bıktım bu testlerdenTest bozukmuş kızlar negatifheveslendik bi yine ama olmadı
Yaptım canım negatif.. Olsa çok hafif de olsa silik çıkmaz mıydı diyorum bir taraftan da burada regle iki gün kala kasette cıkmayıp regl ertesi pozitif cıkan okudum..Çatlama günümüz aynıydı canım seninle. Bugün test yaptın mı ? Erken mi diyorsun daha
Bende o umuda sarılıyorum walla umarım senin de öyledir Regl olmayana kadar umut vardırYaptım canım negatif.. Olsa çok hafif de olsa silik çıkmaz mıydı diyorum bir taraftan da burada regle iki gün kala kasette cıkmayıp regl ertesi pozitif cıkan okudum..
Öyle canım inşallah bu gruptaki herkes hamiştirBende o umuda sarılıyorum walla umarım senin de öyledir Regl olmayana kadar umut vardır
İnşallah adet belirtilerim başladı zaman da seçmiyor bu ay niye böyle oldu bilmiyorumÖyle canım inşallah bu gruptaki herkes hamiştir
Kasılmalar mı varİnşallah adet belirtilerim başladı zaman da seçmiyor bu ay niye böyle oldu bilmiyorum
Evet sol kasığım fena miğdem de bulanıyor dün gece terledim akıntım durdu genelde bunların hepsi olduğu zaman regl oluyorumKasılmalar mı var
Hiç belli olmaz bekleyeceğiz canımEvet sol kasığım fena miğdem de bulanıyor dün gece terledim akıntım durdu genelde bunların hepsi olduğu zaman regl oluyorum
Bakalım pazar günü anlayacağız canım hayırlısı senin ne durum daHiç belli olmaz bekleyeceğiz canım
Benim laboquick kaset test negatif bugün yaptım.. Bat salı günü benim.. Sıfır hamilelik belirtisi..Herkesten nefret etmeli ruh halim var en bariz regl belirtim bu benimBakalım pazar günü anlayacağız canım hayırlısı senin ne durum da
Of belirtilerimi bilmekte insanı deli ediyor senin daha baya var canım bekle sen güzel sonuçlar alacaksın inşallahBenim laboquick kaset test negatif bugün yaptım.. Bat salı günü benim.. Sıfır hamilelik belirtisi..Herkesten nefret etmeli ruh halim var en bariz regl belirtim bu benim
İnşallah daha var canım baya erken yapmışsın bence ben dün 3 gün kala yaptım negatif öyle gördüm o bile erken diyorlar güzel sonuçlar veririz inşallah birbirimizeİnşaAllah hepimiz güzel sonuçlar alırız.Benim bat da çarşamba bugün test yaptım çatlamanın 9.günü çıkmadıgöğüs hassasiyeti akıntı ve arada belime giren ince sızı dışında belirtim yok.Tek umudum göğüsler çünkü hiç böyle olmazdı yumurtlamadan beri hassasiyeti hiç geçmedi
Erken gebelikti varsa çıkar dedim ama çıkmadı.Aslında en sağlıklısı 14 15 gün sonra yapmak ama dayanamıyoruz ki.İnşallah daha var canım baya erken yapmışsın bence ben dün 3 gün kala yaptım negatif öyle gördüm o bile erken diyorlar güzel sonuçlar veririz inşallah birbirimize
Freely kaset test.Kaset test markası neydi.. Ben de laboquickle yaptım negatif bata 4 vardı benim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?