Var sanki bişeyler yaaa hadi inşallahHemen cekmistim fotoğrafı sonra değişti 10 dk da kardeşime yollamıştım bunu dayorumu ayy abla yeter artık oldu
Ayy hadi bakalım birazdan tekrar yapcem ahahsh cnim sıkıldı bugun burda vakit geciyooVar sanki bişeyler yaaa hadi inşallahhahah bu psikolojimizi çekmeyen anlamaz
Ayyy yemin ederim sürekli paylaştın mı diye bakıyorum. SanaAyy hadi bakalım birazdan tekrar yapcem ahahsh cnim sıkıldı bugun burda vakit geciyoo
Hahaha ay canım çok tatlısın ya yarını da beklemiyosun günde 2 kereAyy hadi bakalım birazdan tekrar yapcem ahahsh cnim sıkıldı bugun burda vakit geciyoo
Kiz bi cikamadim dükkandan tam cikiom biri gelioAyyy yemin ederim sürekli paylaştın mı diye bakıyorum. Sana
Test bozuk falan denildi ya şüpheye düştüm canim yaaa bide 3 gün önce de pozitif gördüm testi kafam iyice karıştıHahaha ay canım çok tatlısın ya yarını da beklemiyosun günde 2 kere
Ayyy hadi hadi bak çıksın tek tek herşeyi yaz insanlara umut olKiz bi cikamadim dükkandan tam cikiom biri geliomaks 30 dakikaya paylaşırım insallah
Cizgi görünüyo baya ama testte bi bozuklu mu var. Ya da idrarı az damlatmış olabilirsin diğeri de tam cıkması gerektiği gibi çıkmamışKızlarrr regl olmadım bugun yine test yaptım bebetime marka bi bakın bakalım yapmayacağım almayacagim diyorum eczaneler isyerimin yanında sıra sıra olunca dayanamadim yine
Hayırlı olsun canımBir çok test denedim çıkmadı. Awox aldım onda çıktı. Bir gün sonra başka marka da da çikti kan verdm
Tekrarlayacagim canim az sonra aldim geldim simdiCizgi görünüyo baya ama testte bi bozuklu mu var. Ya da idrarı az damlatmış olabilirsin diğeri de tam cıkması gerektiği gibi çıkmamış
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah25reglime 4 gün kala öğrendim
Ayy hadi bakalımTekrarlayacagim canim az sonra aldim geldim simdi
Ben awox erken gebelk ile öğrendim beta 10 ken algılıyormuş. Beta hcg artışı herkeste farklı belki sizinkinde çıkar. Bende çıkmadı. Ertesi gün 25 olduğunda çıktı kaset testeHayırlı olsun Allah sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahSiz hangi testleri yaptınız kaset test erken gebelik testi vs.Yarin benimde adetime 4 gün kalmış olacak acaba ovülasyon yada kaset test yapsam varsa çıkar mı erken gebelik testim yok
Kaset test markası neydi.. Ben de laboquickle yaptım negatif bata 4 vardı benim deBen awox erken gebelk ile öğrendim beta 10 ken algılıyormuş. Beta hcg artışı herkeste farklı belki sizinkinde çıkar. Bende çıkmadı. Ertesi gün 25 olduğunda çıktı kaset teste
Çok teşekkür ederim o zaman bende Bata 3 kalayi bekleyeyimBen awox erken gebelk ile öğrendim beta 10 ken algılıyormuş. Beta hcg artışı herkeste farklı belki sizinkinde çıkar. Bende çıkmadı. Ertesi gün 25 olduğunda çıktı kaset teste
Haberini bekliyorumÇok teşekkür ederim o zaman bende Bata 3 kalayi bekleyeyim
Hiçbir belirtim yok açıkçası umutlu da değilim benin ama yine test yapmadan olmazHaberini bekliyoruminş gebesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?