9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Kızlarrr regl olmadım bugun yine test yaptım bebetime marka bi bakın bakalım yapmayacağım almayacagim diyorum eczaneler isyerimin yanında sıra sıra olunca dayanamadim yine
Cizgi görünüyo baya ama testte bi bozuklu mu var. Ya da idrarı az damlatmış olabilirsin diğeri de tam cıkması gerektiği gibi çıkmamış

25 reglime 4 gün kala öğrendim
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Siz hangi testleri yaptınız kaset test erken gebelik testi vs.Yarin benimde adetime 4 gün kalmış olacak acaba ovülasyon yada kaset test yapsam varsa çıkar mı erken gebelik testim yok

Ben awox erken gebelk ile öğrendim beta 10 ken algılıyormuş. Beta hcg artışı herkeste farklı belki sizinkinde çıkar. Bende çıkmadı. Ertesi gün 25 olduğunda çıktı kaset teste

Ben awox erken gebelk ile öğrendim beta 10 ken algılıyormuş. Beta hcg artışı herkeste farklı belki sizinkinde çıkar. Bende çıkmadı. Ertesi gün 25 olduğunda çıktı kaset teste
Kaset test markası neydi.. Ben de laboquickle yaptım negatif bata 4 vardı benim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…