- 24 Aralık 2024
- 1.972
- 1.013
- 48
Ben inovita hassas testini yaptım sende varsa yap kuzum o daha kesin diyorlar genelde
İnce görülüyor canım inşallah vardırBu sabah yaptım kızlar çok ince silik bir çizgi var9. Dakika baktım. Görebiliyor musunuz laboquick
Eki Görüntüle 3595809
Kaset test yaptım en son ondan önce erken gebelik yaptım. Erken gebelikte bekledikçe kuruma çizgisi oldu. Kaset testte kuruma bile olmadı negatif sonuç. Bu ay tutmadı benim de malesefHangi markayla yapıyosum canım kasetle mi
Anladım canım umudun var hala ben regl ağrılarım başladı zatenEimde sadece kaset var csnım ya
Benim Regl ağrım başladı senin yoksa umudun vardır canım halaKaset test yaptım en son ondan önce erken gebelik yaptım. Erken gebelikte bekledikçe kuruma çizgisi oldu. Kaset testte kuruma bile olmadı negatif sonuç. Bu ay tutmadı benim de malesef
Bu da belirti biliyorsun.. Bennde de hiç belirti şu anAnladım canım umudun var hala ben regl ağrılarım başladı zaten
Bekleyelim zaten kaç gündür bekliyoruz canımBu da belirti biliyorsun.. Bennde de hiç belirti şu an
Benim de hafif hafif başladı artık canım pazartesi günü olacağım ben iki gün öncesinde ağrım oluyor genel de hamile değilim o kadar hissediyorum ki başka aylara nasip bakalım temmuzda devam Bayram da ara vereceğiz mecbur köyde olacağım çünküBenim Regl ağrım başladı senin yoksa umudun vardır canım hala
Kesinlikle katılıyorum canım bu ay olmadı bayramda eşimin memleketine gideceğiz bizim de olmaz ondan sonra artık ya Allah gönlümüze göre versinBenim de hafif hafif başladı artık canım pazartesi günü olacağım ben iki gün öncesinde ağrım oluyor genel de hamile değilim o kadar hissediyorum ki başka aylara nasip bakalım temmuzda devam Bayram da ara vereceğiz mecbur köyde olacağım çünküinşallah hepimiz aynı anda hamile kalırız bu grup iyi oldu konuşmak iyi geliyor bazen insana başka kimseyle bu konuları konuşamıyoruz çünkü
Canım renk ile oynasana öyle at bir deKuruyunca böyle oldu
Keşke grup ismi değiştirebilsek öyle devam etsekBenim de hafif hafif başladı artık canım pazartesi günü olacağım ben iki gün öncesinde ağrım oluyor genel de hamile değilim o kadar hissediyorum ki başka aylara nasip bakalım temmuzda devam Bayram da ara vereceğiz mecbur köyde olacağım çünküinşallah hepimiz aynı anda hamile kalırız bu grup iyi oldu konuşmak iyi geliyor bazen insana başka kimseyle bu konuları konuşamıyoruz çünkü
Ay var işte bak görünüyor. Ben görüyorum ayuyyyy
Yaaaaaaaa çok mutlu oldum canım hadi süreçleri anlat ne zaman test yaptın belirtilerin neler hayırlısı olsun doğumunu da görürsün inşallahKızlar hamileyimmmm 12 çıktı ama takip edeceğiz tabii inşallah her şey yolunda gider size de nasip olsun
İki gün önce bir gebenin günlüğnü atmıstım o daha soluktu ama instadan kadına yazında negatif dedi üzülmüştüm.. İnş aynı şeyi yaşamamAy var işte bak görünüyor. Ben görüyorum ayuyyyy
Ayy maşallahKızlar hamileyimmmm 12 çıktı ama takip edeceğiz tabii inşallah her şey yolunda gider size de nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?