- 24 Aralık 2024
- 1.972
- 1.013
- 48
İnşallahGörünüyor iste
Ya evet okumuştum o yazışmayı. Ama çok anlamadım kime sordunuz da negatif dedi? Regle kaç gün var ? Bu test hangi marka?İki gün önce bir gebenin günlüğnü atmıstım o daha soluktu ama instadan kadına yazında negatif dedi üzülmüştüm.. İnş aynı şeyi yaşamam
İnstagramda bı testin üsreticisinin sayfası var canım sonucu atınca yorumluyor bana çatlamadsn 17 gün sonra cıkar sonuç dedi. O yüzden negatif dedi ama onda da bariz bi gölge vardıYa evet okumuştum o yazışmayı. Ama çok anlamadım kime sordunuz da negatif dedi? Regle kaç gün var ? Bu test hangi marka?
Insallah canimİnşallah
İki gündür negatif cıkınca kendimi paraladım ağlamaktan bugün yapmayacaktım test.
Bir darbe daha yemem inşallah hepimiz en kıaa zamanda hamile kalırız sağlıklazor süreçler
Yaaa çok heyecanlandım ben bile. Kan mı versen bir.İnstagramda bı testin üsreticisinin sayfası var canım sonucu atınca yorumluyor bana çatlamadsn 17 gün sonra cıkar sonuç dedi. O yüzden negatif dedi ama onda da bariz bi gölge vardı
Ben de laboquickle yaptım bugün bata 3 var canım
Koyulasma görmeden vermem kuzu ya çok strese giriyorum sonraYaaa çok heyecanlandım ben bile. Kan mı versen bir.
Anladım canım inşallah. Ama negatif düşünme. Ben enerjiye çok inanırım. Pozitifi çek kendine.Koyulasma görmeden vermem kuzu ya çok strese giriyorum sonrainşallah vardır bakalım
Haklsıın canımAnladım canım inşallah. Ama negatif düşünme. Ben enerjiye çok inanırım. Pozitifi çek kendine.
MerhabaMerhaba herkese , çift çizgi görenleri öncelikle tebrik ederimyerleşme kanaması yaşadınız mı ve yaşadıysanız ne kadar sonra test yaptınız
İnşallah güzel haberler alırsınızMerhabaüstüme alınmalı mıyım onu bilemedim ama yarın koyulasma olursa anlatacagım bir kaç şey var
Benim de 27 Mayısİnşallah güzel haberler alırsınızbenim de bat 27 Mayıs bakalım hepimiz için iyi haberler olsun inşallah
Canım çok teşekkür ederimmm inşallahYaaaaaaaa çok mutlu oldum canım hadi süreçleri anlat ne zaman test yaptın belirtilerin neler hayırlısı olsun doğumunu da görürsün inşallah
MerhabaMerhaba herkese , çift çizgi görenleri öncelikle tebrik ederimyerleşme kanaması yaşadınız mı ve yaşadıysanız ne kadar sonra test yaptınız
O kadar mutlu oldum ki rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı da başımıza inşallah predictor bende de çıkmadı yarın bat göreceğiz inşallah hızla değerin yüksek olurCanım çok teşekkür ederimmm inşallahçatlamadan sonra ağrım geçmedi ara ara hep oldu. Kasık batması regl öncesi hiç olmazdı benim bu sefer çok oldu en büyük farklılığım o oldu. Bende pcos var geç gördüm yumurtlamayı. Yumurtlamanın 10. Günü kan verdim 2 çıktı. Yükselir de yükselmez de belli olmaz dediler. Beni testler çok yanılttı. Biri var çıktı biri yok. Ama laboquik çok daha hassas çıktı güvenilir gerçekten. Dün sabah predictor ile yaptım çıkmadı bugün çıktı. Bugün 2 gün var 12 çıktı yükselmesi takip edilecek şimdi nasipse. Buradaki herkes çift çizgiyi görsün inşallah
İnşallah canım çok teşekkür ederimO kadar mutlu oldum ki rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı da başımıza inşallah predictor bende de çıkmadı yarın bat göreceğiz inşallah hızla değerin yüksek olur
Ya cidden pozitif oldu ve sayfadan gitmedin bizi de aydınlattın açıkçası böyle şeyleri konuşmaya çok ihtiyacımız oluyor canım teşekkür ederizİnşallah canım çok teşekkür ederimhepiniz için dua edeceğim buraya yazmak insana iyi geliyor cidden
Senden de güzel haberler bekliyoruz sende yaşadıklarını anlatırsın bizeBenim de 27 Mayısinşallah hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?