9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

İki gün önce bir gebenin günlüğnü atmıstım o daha soluktu ama instadan kadına yazında negatif dedi üzülmüştüm.. İnş aynı şeyi yaşamam
Ya evet okumuştum o yazışmayı. Ama çok anlamadım kime sordunuz da negatif dedi? Regle kaç gün var ? Bu test hangi marka?

Ya evet okumuştum o yazışmayı. Ama çok anlamadım kime sordunuz da negatif dedi? Regle kaç gün var ? Bu test hangi marka?
İnstagramda bı testin üsreticisinin sayfası var canım sonucu atınca yorumluyor bana çatlamadsn 17 gün sonra cıkar sonuç dedi. O yüzden negatif dedi ama onda da bariz bi gölge vardı
Ben de laboquickle yaptım bugün bata 3 var canım

Kizlar merhaba ben de bu ay 12-14-16-18 günleri değerlendirdim ovulasyon testi kullanmıyorum stres yapar diye reglime 6 gün var sadece göğsüm arıyor arada bir de kasıklarım erken de test yapmak istemiyorum sizce. Allah hepimize nasip etsin inşallah

Yaaa çok heyecanlandım ben bile. Kan mı versen bir.

Merhaba herkese , çift çizgi görenleri öncelikle tebrik ederim yerleşme kanaması yaşadınız mı ve yaşadıysanız ne kadar sonra test yaptınız

Kızlar selam,regle 4gün kala şeffaf aynı yumurtlama akıntısı gibi akıntı yaşayan oldu mu ?bilginiz var mı

Yaaaaaaaa çok mutlu oldum canım hadi süreçleri anlat ne zaman test yaptın belirtilerin neler hayırlısı olsun doğumunu da görürsün inşallah
Canım çok teşekkür ederimmm inşallah çatlamadan sonra ağrım geçmedi ara ara hep oldu. Kasık batması regl öncesi hiç olmazdı benim bu sefer çok oldu en büyük farklılığım o oldu. Bende pcos var geç gördüm yumurtlamayı. Yumurtlamanın 10. Günü kan verdim 2 çıktı. Yükselir de yükselmez de belli olmaz dediler. Beni testler çok yanılttı. Biri var çıktı biri yok. Ama laboquik çok daha hassas çıktı güvenilir gerçekten. Dün sabah predictor ile yaptım çıkmadı bugün çıktı. Bugün 2 gün var 12 çıktı yükselmesi takip edilecek şimdi nasipse. Buradaki herkes çift çizgiyi görsün inşallah

Merhaba herkese , çift çizgi görenleri öncelikle tebrik ederim yerleşme kanaması yaşadınız mı ve yaşadıysanız ne kadar sonra test yaptınız
Merhaba yok canım ben görmedim ama belki dönem gelince görürüm çok küçük çünkü henüz. Sadece açık sarı akıntım vardı. Birde burnumda tıkanıklık ve kasık batması farklı hiçbir şey olmadı

O kadar mutlu oldum ki rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı da başımıza inşallah predictor bende de çıkmadı yarın bat göreceğiz inşallah hızla değerin yüksek olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…