9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Kızlar selam,regle 4gün kala şeffaf aynı yumurtlama akıntısı gibi akıntı yaşayan oldu mu ?bilginiz var mı
Benimde süt gibi bembeyaz akıntım var birkac gündür bazen şeffaf da geliyor normalde regle yakın kupkuru olurdum ama herkeste farklı sanırım canım bazı gebe arkadaşlar hiç akıntım yok diyor

Canım çok sordum bi şey daha merak ediyorum dedin ya sarı gibi akıntım oldu ne zaman başladı ve ne kadar şuan devam ediyor mu bitti mi
Yok estağfurullah bende çok okudum en iyisi yaşayandan öğrenmek. 3 gün önce başladı şimdi daha az ama var devam ediyor.

Yok estağfurullah bende çok okudum en iyisi yaşayandan öğrenmek. 3 gün önce başladı şimdi daha az ama var devam ediyor.
O zaman hiç şansım kalmadı sol kaşık ağrım fena alt karnım ağrıyor o zaman regl olacağım sarı akıntım oldu 2 gündür hiç yok bugün innovita gebelik yaptım ondada çıkmadı diğer ay inşallah

Hayırlı olsun çok sevindim inşaAllah sağlıklo ilerleyerek devam eder.Evde ovulasyon var mı bi de onu yapıp atsan hazır değer varken pik mi görsek

Teşekkür ederimm inşallah Sıvı alımına dikkat etmedim canım edeyim biraz atarım kızlar ovülasyonu da.
Ama ağrı da belirti benim ağrım devam ediyor mesela regl olacak gibi.

Yumurtlama günüm 16 mayıs cumaydı hem testte çift çizgi gördüm hem de vücudumdan belliydi. 19 Mayıs Pazartesinden itibaren önce az sonra yoğun kanamam başladı hala devam ediyor. Yumurtlamadan bu kadar süre sonra nasıl regl olabilirim?

güzel haber alan herkesi tebrik ederim sağlıkla gelsin bebişler
Bat 27-28 dün negatifti bende bugün test yapmadım regl olup yeni aya başlamayı bekliyorum

Yerleşme kanaması 3 günde olur mu hiç bilmiyorum ama bilen arkadaşlar yorum yapar.
Erken gebelik testi yaptınız mı

Yerleşme kanaması 3 günde olur mu hiç bilmiyorum ama bilen arkadaşlar yorum yapar.
Erken gebelik testi yaptınız mı
Bu süreçte doktor randevum vardı kan testi negatif çıktı. Doktor da kisti atmaya çalışıyor olabilir dedi ama tam tatmin olmadım. Bu regl mi değilse hala hamile olma şansım var mı acaba?

Kızlar döngünün 21. Günü doktor progesteron bakmak icin bugün çağırmıştı progesteron 8.20 çıkmış 13 Mayıs'ta pik gördüm 14-15 Mayıs'ta çatlamıştı beta hcgde bakmış negatif halen ümit varmı sizce

Bence erken canım daha. Benimde aynı 13 Mayıs pikti. Ama çok erken bence. Söylediğin değer ne oluyor ama bilmiyorum

Arkadaşlar bugün yumurtlamanın 10.günü productor erken gebelik testi yaptım ama çok çok gölge bir çizgi gördüm.Dün aynı testi yaptığımda giç bir şey çıkmamıştı.Aklım bana oyun oynamıyorsa çekmeye çalıştım ama sizde vi bakar mısınız sizce de çizgi görünüyor mu ?

Eklentiler

• 20250524_154039.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 41
  • 20250524_154651.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 40
Bence erken canım daha. Benimde aynı 13 Mayıs pikti. Ama çok erken bence. Söylediğin değer ne oluyor ama bilmiyorum
Progesteron değeri canım rahim duvarı kalınlaşması diye biliyorum yumurtlama sonrası 1 hafta sonra 5 üzerinde çıkması gerek o ay sağlıklı bir yumurta varmı yokmu diye onu gosteriyormus beta negatif çıktı ama 10 gün oldu aslında catlamadan sonra kanda çıkmazmiydi varsa azda olsa

Canım ben göremedim ama zaten çok erken çıkmaz bence en az 14 gün bekleyin diyorlar

Canım ben göremedim ama zaten çok erken çıkmaz bence en az 14 gün bekleyin diyorlar
Evet aslında zamana bırakmak en iyisi böyle negatif görünce insan daha çok stres oluyor.4 gün sonra denemesini yapayım.12 de pik oldu 14 ünde çatladı çünkü

Evet aslında zamana bırakmak en iyisi böyle negatif görünce insan daha çok stres oluyor.4 gün sonra denemesini yapayım.12 de pik oldu 14 ünde çatladı çünkü
Bende bat 3 gün kala erken gebelik yaptım negatif bugün de yaptım negatif diğer aya kaldık malesef

Göremedim canım ya sen cıplak gözle görebiliyor musun bir de kaç dakika içinde cıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…