9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Benimde süt gibi bembeyaz akıntım var birkac gündür bazen şeffaf da geliyor normalde regle yakın kupkuru olurdum ama herkeste farklı sanırım canım bazı gebe arkadaşlar hiç akıntım yok diyor
Şeffaf da beyaz akıntı da belirti diyorlar canım mesela ben kupkuruyum şu an dkkdjf ama testte çizgi görüyorum her şey o kadar belirsiz ki

Ben çıkacağını sanmıyorum canım. İlk hamileliğimde adetime 4 gün kala öğrenmiştim ben onda bile değerim azdı. Geç çıkabiliyor bazen. Formda okudum geçen gün birisi 20 gün gecikme yaşamış. Kan hep negatifmiş. 20. Günden sonra şpozitif olmuş mesela

Benim işte midem bugün yanıyor gibi oluyor kasıklarda çok çok minik batma onlara belirti diyemem yani. Senin bata ne kadar var canım. Yapsan ya bi test
Şu anda 8 gün var. Hafta sonu geçişinde bir belki Salı çarşamba yaparım. Ama burda birisi ile beraber yapacaktım. Unuttum adını
Sağ kasık hep gebelik diyorlar sol da regl diyorlar ama belli olmaz inşallah gebesindir canım
Ay inşallah ya. Ama hiç umudum yok

Merhabalar benimde geçen ay 28 inde adet olmuştum bu ayda ya iki gün önce yada iki gün sonra yada tam gününde olurum az kalmış adetime ama hiç regl ağrım bile yok normalde olurdu benide gruba alirmisiniz inşallah buna y tuttururuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…