- 24 Aralık 2024
- 1.972
- 1.013
- 48
Şeffaf da beyaz akıntı da belirti diyorlar canım mesela ben kupkuruyum şu an dkkdjf ama testte çizgi görüyorum her şey o kadar belirsiz kiBenimde süt gibi bembeyaz akıntım var birkac gündür bazen şeffaf da geliyor normalde regle yakın kupkuru olurdumama herkeste farklı sanırım canım bazı gebe arkadaşlar hiç akıntım yok diyor
Ben çıkacağını sanmıyorum canım. İlk hamileliğimde adetime 4 gün kala öğrenmiştim ben onda bile değerim azdı. Geç çıkabiliyor bazen. Formda okudum geçen gün birisi 20 gün gecikme yaşamış. Kan hep negatifmiş. 20. Günden sonra şpozitif olmuş meselaProgesteron değeri canım rahim duvarı kalınlaşması diye biliyorum yumurtlama sonrası 1 hafta sonra 5 üzerinde çıkması gerek o ay sağlıklı bir yumurta varmı yokmu diye onu gosteriyormusbeta negatif çıktı ama 10 gün oldu aslında catlamadan sonra kanda çıkmazmiydi varsa azda olsa
Ay bende ya. Hiçbir belirtim yok. Sadece sağ kaşık ağrım var o kadar.Şeffaf da beyaz akıntı da belirti diyorlar canım mesela ben kupkuruyum şu an dkkdjf ama testte çizgi görüyorum her şey o kadar belirsiz ki
Benim işte midem bugün yanıyor gibi oluyor kasıklarda çok çok minik batma onlara belirti diyemem yani. Senin bata ne kadar var canım. Yapsan ya bi testAy bende ya. Hiçbir belirtim yok. Sadece sağ kaşık ağrım var o kadar.
Yarın pat diye ben hamileyim dersen şaşırmam canım en azından bi şeyler var gibi diyorsunŞeffaf da beyaz akıntı da belirti diyorlar canım mesela ben kupkuruyum şu an dkkdjf ama testte çizgi görüyorum her şey o kadar belirsiz ki
Sağ kasık hep gebelik diyorlar sol da regl diyorlar ama belli olmaz inşallah gebesindir canımAy bende ya. Hiçbir belirtim yok. Sadece sağ kaşık ağrım var o kadar.
Öncesinde sizi testlerimle darlarım amaYarın pat diye ben hamileyim dersen şaşırmam canım en azından bi şeyler var gibi diyorsun
Ayy olsun da darla valla ama sende gebe kalınca kaçma anlat bize bizde faydalanalım tecrübesinden folik ovülasyon yada yaptığın testler varsa hormonlarla alakalı anlatÖncesinde sizi testlerimle darlarım ama
Her şeyi anlatırım merak etmeAyy olsun da darla valla ama sende gebe kalınca kaçma anlat bize bizde faydalanalım tecrübesinden folik ovülasyon yada yaptığın testler varsa hormonlarla alakalı anlat
Evet canım hiç belli olmuyor hiççç bence tek belirti regl gecikmesiŞeffaf da beyaz akıntı da belirti diyorlar canım mesela ben kupkuruyum şu an dkkdjf ama testte çizgi görüyorum her şey o kadar belirsiz ki
Hadi bakalım şafak kaçHer şeyi anlatırım merak etmebi o haberi alalım da
Yarın sabah canım.. Kafamda hep olmama ihtimalini de tekrarlıyorum kan verene kadar.. İnşallah vardır inşallahHadi bakalım şafak kaçne zaman tekrarlayacaksın testi
İnşallahhh bekliyoruzzz pozitif düşünelimmmYarın sabah canım.. Kafamda hep olmama ihtimalini de tekrarlıyorum kan verene kadar.. İnşallah vardır inşallah
İnşallah vardır canım haberlerini bekliyorum benim yarın regl günüm belirtiler başladı gruptan elenenlerden oldumYarın sabah canım.. Kafamda hep olmama ihtimalini de tekrarlıyorum kan verene kadar.. İnşallah vardır inşallah
Şu anda 8 gün var. Hafta sonu geçişinde bir belki Salı çarşamba yaparım. Ama burda birisi ile beraber yapacaktım. Unuttum adınıBenim işte midem bugün yanıyor gibi oluyor kasıklarda çok çok minik batma onlara belirti diyemem yani. Senin bata ne kadar var canım. Yapsan ya bi test
Ay inşallah ya. Ama hiç umudum yokSağ kasık hep gebelik diyorlar sol da regl diyorlar ama belli olmaz inşallah gebesindir canım
Daha dur hemen pes etme canım regl başlamadıkça umut varİnşallah vardır canım haberlerini bekliyorum benim yarın regl günüm belirtiler başladı gruptan elenenlerden oldum
Ay şeffaf ve beyazımsı akıntım var şu an umut oldunuz banaŞeffaf da beyaz akıntı da belirti diyorlar canım mesela ben kupkuruyum şu an dkkdjf ama testte çizgi görüyorum her şey o kadar belirsiz ki
Bakalım ağrım çok var ondan dolayı düşünüyorumDaha dur hemen pes etme canım regl başlamadıkça umut var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?