9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Ben biraz önce farkettim ki göğüslerimde ağrıyor. Ama hafif bastırınca. Normalde bir şey hissetmiyorum. Kızım kafası ile bastırınca farkettim. ya umutlanmak istemiyorum ama ne bileyim. Yarın nöbetçi eczaneden üç beş test mi alsam ya da netten alayım bekliyim mi gelmesini karar veremedim.

Başka belirtileriniz var mı canım bekle istersen senin bat a daha var diye hatırlıyorum

Bekleyebiliyorssn batı bekle canım ama ben bekleyemedim ya

Şu anda 8 gün var. Hafta sonu geçişinde bir belki Salı çarşamba yaparım. Ama burda birisi ile beraber yapacaktım. Unuttum adını

Ay inşallah ya. Ama hiç umudum yok
Hadi bende yapayım salı günü

Başka hiçbir belirtim yok. Kaşık ve göğüs ağrısı. 1 Haziran bat. Bekleyemem gari. O güne kadar test yaparım ben artık

İmkansız bekleyemem
Ben negatif görünce çok üzüldüm o yüzden biraz daha bekle diye dedim yumurtlamadan biraz zaman geçsin

Of sabahtan beri kadınlar kulübündeki yazıları okuyorum bazıları hamileyken akıntı yokmuş kaşık ağrıları varmış sonra hamile olduklarını öğrenmişler kafamda deli sorular
Bende hiç yok ne göğüs ağrısı ne akıntı sadece arada adet gibi ağrı gelip gidiyor bir de birazcık mide bulantısı belki o da heyecandan

Kizlar merhaba öncelikle kendimi tanıtayım
benim pcos um var adet olamiyorum geç oluyorum vs bir oğlum var klomen tedavisi ile ve ates takibi ile hamile kaldım şimdi nasipse kardeş istiyoruz yine aynı sorunlar tabi.. grubu sıkı takip ediyorum ama bende belirli bir bat sat olmadığı için bişey yazamıyorum
Yaklaşık bir ay önce polip aldırdim o zamandan beri ateşle takip yapıyorum yumurtlama bile olmadı

Kısaca forumda okuduğum ya da tecrübe ettiğim şeyleri size yazmak istedim
*Kaset testler erken gebeliklere göre daha güvenilir forumda bir ara çok konuşulmuştu erkenker çok hassas olduğu için düşük değerleri algılayıp yalancı pozitif verebiliyor
şu ana kadar hiç erken gebelik yapmadım kaset test yaptım ve daha hiç yalanci çizgi çıkmadı güvenilir olmadığı söylenen testlerde bile negatifse hep bembeyaz oldu
Hamileligimi laboquik kaset testle 3 gün kala silik çizgi ile öğrenmiştim kanda 41 çıkmıştı

Belirtilere gelince malumunuz adet gebelik hatta ovulasyon belirtileri bile aynı ve herkeste farklı farklı oluyor
Belirli belirsiz regl olacak gibi kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti vardı sadece ki adetten öncede bunlar olabiliyor
Şuan da yine hadif kasık batması, sarı akıntı göğüs hassasiyeti yaşıyorum ama yumurtlama bile olmadı değil ki gebelik demem o kii belirtilere takılmayın herkeste ayni olacak diye bişey yok
Yerleşme kırmızı olmaz kahve pembe olur diyorlar doğrudur belki ama nadir de olsa bazıları üstüne görme yaşadığı için ondan da emin olamayız
En garantisi idrarda pozitif gördükten sonra kan vermek
Rabbim hepimize anne olma duygusunu tattirsin

Ateşi takip etmenizi tavsiye ederim ovulasyon kesin olup olmadığı hakkında net bilgi veriyor beklenen adet tarihi netleşmiş oluyor kesin olmasa da gebelik olup olmadığıni bile tahmin edebiliyoruz (adet günü veya bir gün öncesi ateş düşüyor çünkü ordan biliiyoruz ki adet gelecek eğer düşmezse gebelik için ümit var demektir)
Hayırlı geceler

İnşallah pozitifi görürüz canım ❤ sağ ol bu bilgiler için. Peki bir şey sorayım şimdi ateş ölçsem kaç olmalı benim normalde 36.5 fln oluyor

Göremedim canım ya sen cıplak gözle görebiliyor musun bir de kaç dakika içinde cıktı
Yaptıktan 5 dk sonra baktım ama bende emin olamadım o yüzden attım belkide bilinç altından dolayı görüyorum ama dün de yapmıştım hiç görmemiştim.2 gün sonra yeniden tekrarlarım bilmiyorum ne hissedeceğimi şaşırdım.

Evt demiştin yaa ne biliyim belirti olmayınca canım.. Yarın bi test daha yapıp doğru kan vermeye yarın bir düğüne davetliyiz varsa nasıl gizlicem bilmem cjfjjf
Bence var sende gebelik öyle düşünüyorum canım o test bende dört ay nokta bile çıkmadı. Yani kadinin testleri kotuye gitmiş olması gerek eğer öyleyse kimse almaz ki bayağı satış yapıyor o. Tabi belli de olmaz kul yapısı. İnşallah vardır senin adına çok isterim sonrada bizlerin adına

Hadi bende yapayım salı günü
Ay yap yap
Ben negatif görünce çok üzüldüm o yüzden biraz daha bekle diye dedim yumurtlamadan biraz zaman geçsin
Canım çok etkilenmiyorum. Sanırım kafama çok takmıyorum. Hani evet bi üzüntü oluyor bende ama sonra hemen geçiyor. Zaten doktora falan gideceğim olmazsa ilaç kullanmaya başlayacağım artık. O yüzden önemsemiyorum. Vardır tabi inşallah. Olursa çok güzel olur ama olmazsa nasip diyip bekleyeceğim.
olsun napalım merak işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…