Hadi bakalım bekliyoruz haberiniBende hiç yok ne göğüs ağrısı ne akıntı sadece arada adet gibi ağrı gelip gidiyor bir de birazcık mide bulantısı belki o da heyecandan
Şu klomen var ya acaba bende başlasam mı hiç bilgim yok bununla ilgili kullanalar gebe kalıyorlarmışAy yap yap
Canım çok etkilenmiyorum. Sanırım kafama çok takmıyorum. Hani evet bi üzüntü oluyor bende ama sonra hemen geçiyor. Zaten doktora falan gideceğim olmazsa ilaç kullanmaya başlayacağım artık. O yüzden önemsemiyorum. Vardır tabi inşallah. Olursa çok güzel olur ama olmazsa nasip diyip bekleyeceğim.
olsun napalım merak işte
Ateşin adet günlerinden ölçülmesi gerekiyor herkeste değer farklı oluyor ve ölçüm saati değişmesi bizi yanıltır misal 6 gibi olcuyorum 35 kusur çıkıyor 8 de olcsem 36 li değerler üzerinden giderim muhtemelenİnşallah pozitifi görürüz canım ❤ sağ ol bu bilgiler için. Peki bir şey sorayım şimdi ateş ölçsem kaç olmalı benim normalde 36.5 fln oluyor
Ateşin yüksekliği gebelikle mi ilgili yarın regl günüm ayy bende deneyiyim bu ay teşekkür ediyorum bu güzel bilgiler içinKizlar merhaba öncelikle kendimi tanıtayım
benim pcos um var adet olamiyorum geç oluyorum vs bir oğlum var klomen tedavisi ile ve ates takibi ile hamile kaldım şimdi nasipse kardeş istiyoruz yine aynı sorunlar tabi.. grubu sıkı takip ediyorum ama bende belirli bir bat sat olmadığı için bişey yazamıyorum
Yaklaşık bir ay önce polip aldırdim o zamandan beri ateşle takip yapıyorum yumurtlama bile olmadı
Kısaca forumda okuduğum ya da tecrübe ettiğim şeyleri size yazmak istedim
*Kaset testler erken gebeliklere göre daha güvenilir forumda bir ara çok konuşulmuştu erkenker çok hassas olduğu için düşük değerleri algılayıp yalancı pozitif verebiliyor
şu ana kadar hiç erken gebelik yapmadım kaset test yaptım ve daha hiç yalanci çizgi çıkmadı güvenilir olmadığı söylenen testlerde bile negatifse hep bembeyaz oldu
Hamileligimi laboquik kaset testle 3 gün kala silik çizgi ile öğrenmiştim kanda 41 çıkmıştı
Belirtilere gelince malumunuz adet gebelik hatta ovulasyon belirtileri bile aynı ve herkeste farklı farklı oluyor
Belirli belirsiz regl olacak gibi kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti vardı sadece ki adetten öncede bunlar olabiliyor
Şuan da yine hadif kasık batması, sarı akıntı göğüs hassasiyeti yaşıyorum ama yumurtlama bile olmadı değil ki gebelik demem o kii belirtilere takılmayın herkeste ayni olacak diye bişey yok
Yerleşme kırmızı olmaz kahve pembe olur diyorlar doğrudur belki ama nadir de olsa bazıları üstüne görme yaşadığı için ondan da emin olamayız
En garantisi idrarda pozitif gördükten sonra kan vermek
Rabbim hepimize anne olma duygusunu tattirsin
Ateşi takip etmenizi tavsiye ederim ovulasyon kesin olup olmadığı hakkında net bilgi veriyor beklenen adet tarihi netleşmiş oluyor kesin olmasa da gebelik olup olmadığıni bile tahmin edebiliyoruz (adet günü veya bir gün öncesi ateş düşüyor çünkü ordan biliiyoruz ki adet gelecek eğer düşmezse gebelik için ümit var demektir)
Hayırlı geceler
Bence sen hamilesinİnşallah pozitifi görürüz canım ❤ sağ ol bu bilgiler için. Peki bir şey sorayım şimdi ateş ölçsem kaç olmalı benim normalde 36.5 fln oluyor
Yarın da yapsan cıkar belkiYaptıktan 5 dk sonra baktım ama bende emin olamadım o yüzden attım belkide bilinç altından dolayı görüyorum ama dün de yapmıştım hiç görmemiştim.2 gün sonra yeniden tekrarlarım bilmiyorum ne hissedeceğimi şaşırdım.
İnşallah canım.. Ben dayanamadım yine yaptımBence var sende gebelik öyle düşünüyorum canım o test bende dört ay nokta bile çıkmadı. Yani kadinin testleri kotuye gitmiş olması gerek eğer öyleyse kimse almaz ki bayağı satış yapıyor o. Tabi belli de olmaz kul yapısı. İnşallah vardır senin adına çok isterim sonrada bizlerin adına
Evet canım ateş yumurtlamadan önce en az 0.2 derece düşüyor ve sonra yükselişe geçiyor eğer yumurtlamadan önceki değerlere tekrar bı düşüş olmazsa yumurtlama kesinlesmis oluyor ve kişiye göre değişmekle birlikte adete bı iki gün kala ya da bazen adet günü ateş düşüyor!Ateşin yüksekliği gebelikle mi ilgili yarın regl günüm ayy bende deneyiyim bu ay teşekkür ediyorum bu güzel bilgiler için
Eee sen hamilesin canımİnşallah canım.. Ben dayanamadım yine yaptımnolur kızmayın çok darladım sizi ama paylaşabilecegim bi siz varsınız
Eki Görüntüle 3596019
Duydum ama ne işe yarıyor hiç bilmiyorum.Şu klomen var ya acaba bende başlasam mı hiç bilgim yok bununla ilgili kullanalar gebe kalıyorlarmış
Çok teşekkür ederimEvet canım ateş yumurtlamadan önce en az 0.2 derece düşüyor ve sonra yükselişe geçiyor eğer yumurtlamadan önceki değerlere tekrar bı düşüş olmazsa yumurtlama kesinlesmis oluyor ve kişiye göre değişmekle birlikte adete bı iki gün kala ya da bazen adet günü ateş düşüyor!
gebelik varsa ateş kesinlikle düşmüyor hep yüksek devam ediyor
Fertility friend uygulamasını indirirsen daha iyi takip edebilirsin
Git kan ver artıkEee sen hamilesin canım
Ay ama var ya. Çok heycanlııııııİnşallah canım.. Ben dayanamadım yine yaptımnolur kızmayın çok darladım sizi ama paylaşabilecegim bi siz varsınız
Eki Görüntüle 3596019
Var vallaaaaİnşallah canım.. Ben dayanamadım yine yaptımnolur kızmayın çok darladım sizi ama paylaşabilecegim bi siz varsınız
Eki Görüntüle 3596019
Çok net bir şekilde gözüküyor.Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah darısı bizlerin başınaİnşallah canım.. Ben dayanamadım yine yaptımnolur kızmayın çok darladım sizi ama paylaşabilecegim bi siz varsınız
Eki Görüntüle 3596019
Klomen yumurta geliştirmek için kullanıliyor hatırladığım kadarıyla sen düzenli regl oluyosun yumurtlama da oluyor değil mi Dr a sormadan sakın kullanma fazla büyür yumurtan kist olur Allah korusunŞu klomen var ya acaba bende başlasam mı hiç bilgim yok bununla ilgili kullanalar gebe kalıyorlarmış
Git kan ver artıkbenim hafif çizgi çıksa koşa koşa giderim
Var vallaaaadarısı başımıza
Kız sormayın zor tutuyorum kendimi sabahtan beriAy ama var ya. Çok heycanlıııııı
Yumurtlama oluyor reglim de düzenli aslında yarın bekliyorum regli hiç gebelik yaşamadım 35 yaşında 9 aydır evliyim deniyorumKlomen yumurta geliştirmek için kullanıliyor hatırladığım kadarıyla sen düzenli regl oluyosun yumurtlama da oluyor değil mi Dr a sormadan sakın kullanma fazla büyür yumurtan kist olur Allah korusun
Sende net gözüküyor ya muhakkak var.pazartesi kan versen net çıkar bence.İnşallah canım.. Ben dayanamadım yine yaptımnolur kızmayın çok darladım sizi ama paylaşabilecegim bi siz varsınız
Eki Görüntüle 3596019
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?