9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Msj tekrarı

Şu klomen var ya acaba bende başlasam mı hiç bilgim yok bununla ilgili kullanalar gebe kalıyorlarmış

İnşallah pozitifi görürüz canım ❤ sağ ol bu bilgiler için. Peki bir şey sorayım şimdi ateş ölçsem kaç olmalı benim normalde 36.5 fln oluyor
Ateşin adet günlerinden ölçülmesi gerekiyor herkeste değer farklı oluyor ve ölçüm saati değişmesi bizi yanıltır misal 6 gibi olcuyorum 35 kusur çıkıyor 8 de olcsem 36 li değerler üzerinden giderim muhtemelen
Her gün aynı saatte dil altindan en az 3 saat uyku ile ölçülmesi gerekiyor

Ateşin yüksekliği gebelikle mi ilgili yarın regl günüm ayy bende deneyiyim bu ay teşekkür ediyorum bu güzel bilgiler için

Yarın da yapsan cıkar belki

İnşallah canım.. Ben dayanamadım yine yaptımnolur kızmayın çok darladım sizi ama paylaşabilecegim bi siz varsınız

Ateşin yüksekliği gebelikle mi ilgili yarın regl günüm ayy bende deneyiyim bu ay teşekkür ediyorum bu güzel bilgiler için
Evet canım ateş yumurtlamadan önce en az 0.2 derece düşüyor ve sonra yükselişe geçiyor eğer yumurtlamadan önceki değerlere tekrar bı düşüş olmazsa yumurtlama kesinlesmis oluyor ve kişiye göre değişmekle birlikte adete bı iki gün kala ya da bazen adet günü ateş düşüyor!
gebelik varsa ateş kesinlikle düşmüyor hep yüksek devam ediyor

Fertility friend uygulamasını indirirsen daha iyi takip edebilirsin

Çok teşekkür ederim

Şu klomen var ya acaba bende başlasam mı hiç bilgim yok bununla ilgili kullanalar gebe kalıyorlarmış
Klomen yumurta geliştirmek için kullanıliyor hatırladığım kadarıyla sen düzenli regl oluyosun yumurtlama da oluyor değil mi Dr a sormadan sakın kullanma fazla büyür yumurtan kist olur Allah korusun

Klomen yumurta geliştirmek için kullanıliyor hatırladığım kadarıyla sen düzenli regl oluyosun yumurtlama da oluyor değil mi Dr a sormadan sakın kullanma fazla büyür yumurtan kist olur Allah korusun
Yumurtlama oluyor reglim de düzenli aslında yarın bekliyorum regli hiç gebelik yaşamadım 35 yaşında 9 aydır evliyim deniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…