Valla bence de var çok heyecanlıİnşallah canım.. Ben dayanamadım yine yaptımnolur kızmayın çok darladım sizi ama paylaşabilecegim bi siz varsınız
Eki Görüntüle 3596019
Bi kan mı versen. Kesinleşir. Hangi marka test canımKız sormayın zor tutuyorum kendimi sabahtan beri
Yarın özele gitsem yaparlar değil miSende net gözüküyor ya muhakkak var.pazartesi kan versen net çıkar bence.
Hemen ilk işin sabah kan vermek olsun canım sonra da bizimle beraber paylaşmakKız sormayın zor tutuyorum kendimi sabahtan beri
Özelde yapar acile gidip belim ağrıyor karın ağrım var vs desende yaparlar :))Yarın özele gitsem yaparlar değil mi
Laboquick canım çatlamadan sonra 10.gğn negatifti 11.gün oldu böyle olduBi kan mı versen. Kesinleşir. Hangi marka test canımbat ne zamandı
İnşallah canımHemen ilk işin sabah kan vermek olsun canım sonra da bizimle beraber paylaşmakdualarımız seninle
Alayım netten hemen gelir belki Salı çarşambaya. Ama iki adet var birisinde ultra hızlı diyor.Laboquick canım çatlamadan sonra 10.gğn negatifti 11.gün oldu böyle oldubat salı günü.. Bayılcam şimdi
Senin öyledir demiyorum ama Bazen düzenli regl olsa da yumurtlama olmayadabiliyormus emin olmak için bı dr a gidip yumurtlama takibi yaptırabilirsin hiç bakıldı miYumurtlama oluyor reglim de düzenli aslında yarın bekliyorum regli hiç gebelik yaşamadım 35 yaşında 9 aydır evliyim deniyorum
Var kız varrrİnşallah canım.. Ben dayanamadım yine yaptımnolur kızmayın çok darladım sizi ama paylaşabilecegim bi siz varsınız
Eki Görüntüle 3596019
AyyyVar kız varrrdarlamiyosun istediğin kadar at valla mutlu oluyorum böyle gördükçe umut dolu
Laboquick normal al canım erken testi de var ama normali digerinden daha hassas normal kaset testAlayım netten hemen gelir belki Salı çarşambaya. Ama iki adet var birisinde ultra hızlı diyor.çok pahalı onu mu alsam normalini mi bilemedim
Hormonlarla bakıldı değerlerim iyi yumurta takibi yaptım ovülasyonda çatlatma da yumurtlama da oluyor doktor da baktı problem yok dedi bi yerde bi hata yapıyorum belki de bilmiyorum folik asitte kullanıyorum ama anlamadımSenin öyledir demiyorum ama Bazen düzenli regl olsa da yumurtlama olmayadabiliyormus emin olmak için bı dr a gidip yumurtlama takibi yaptırabilirsin hiç bakıldı mi
Hormonlar falan nasıl ?
B
Benim 9.ay canım.. Eşimde sperm yavşlıgı vardı biraz.. İki ay keçiboynuzu ve sperra diye ilaç kullandı. Ben de proxyfemin kullandım. Ve bu ay farklı olarak gynoseed jel kullandımB
Pts kan verirsin o güne kadar da takip et koyulaşmayi rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin inşallahsenin kaçıncı ayindi canimcim
Merhaba, siz şuan hamilesiniz değil mi?Şeffaf da beyaz akıntı da belirti diyorlar canım mesela ben kupkuruyum şu an dkkdjf ama testte çizgi görüyorum her şey o kadar belirsiz ki
Ultra olan 10ml ölçüyormuş. Normal olan 20ml. O yüzden kararsız kaldımLaboquick normal al canım erken testi de var ama normali digerinden daha hassas normal kaset test
Yarın kan testi vericem belirsiz şu anMerhaba, siz şuan hamilesiniz değil mi?
Normal al bence canım herkes ondan memnun tabi sen bilirsin deUltra olan 10ml ölçüyormuş. Normal olan 20ml. O yüzden kararsız kaldım
Burada okudugumekadarıyla kaset daha iyi canım öyle yazdıgına bakma ama sen bilirsinUltra olan 10ml ölçüyormuş. Normal olan 20ml. O yüzden kararsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?