9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

O zaman Hata yapmıyorsundur henüz zamanı gelmemiştir tez zamanda inşAllah

Bu hamilelik olduğu aya ait ateş tablosu
Aşağıdaki de regl olduğum aya ait

Benim 9.ay canım.. Eşimde sperm yavşlıgı vardı biraz.. İki ay keçiboynuzu ve sperra diye ilaç kullandı. Ben de proxyfemin kullandım. Ve bu ay farklı olarak gynoseed jel kullandım
Anladım canım takviyeler ise yaramış maşallah diyelim o jel de kimine iyi geliyormuş kimine iyi gelmiyor biara alsam mı dedim de sonra korktum yapamam kullanamam dedim

Yarın kan testi vericem belirsiz şu an
İnşallah hamilesinizdir :) Kupkuru yazdığınızı görünce cevap vermek istedim zira şuan ben de aynı durumdayım. Bat 19 mayıstı, son 4 aydır döngüm 30 gündü fakat pkos olduğu için emin olamıyorum Yumurtlama takibi yapmadım, düzenli ilişki ile devam ettim. Tipik hamilelik belirtilerinde akıntı fazlalığı görülürken ben şuan adet öncesi dönemlerdeki akıntıdan bile uzaktayım. Arada kasıklarıma ve belime giren ağrılar dışında, bide çok çok hafif göğüs sızlamaları haricinde hiçbir belirtim yok. Şimdiye kadar test yapacak cesaretim olmadı ama yarın sabah yapacağım bakalım inşallah pozitiftir. İçinde bulunduğum psikolojik enkazı yok edecek tek haber bebiş olur gibime geliyor. Doğum günüme de az kaldı, rabbim bu hediyeyi nasip eder inşallah. Son olarak eğer bu kurulukla hamileysek eğer başka arkadaşlara da umut olmuş oluruz

Anladım canım takviyeler ise yaramış maşallah diyelim o jel de kimine iyi geliyormuş kimine iyi gelmiyor biara alsam mı dedim de sonra korktum yapamam kullanamam dedim
Kzı benim vajinismus geçmişim var düşün ben kullandım ucunu tamamen şeyyapmıyorsun zaten merak etme.

Kesinlikle öyle kan testinden pozitif sonuç alırsam umut olurum valla bu belirtisizlikle. Bence siz de bir test yapın bat gecmiş

Ya bata 5 gün var karnıma adet sancısı gibi ağrı giriyor, geçen ay da böyle oldu, adet 2 gün de geç geldi dedim hamileyim herhalde ama yok.. Sanırım bu ay da eleneceğim

Kzı benim vajinismus geçmişim var düşün ben kullandım ucunu tamamen şeyyapmıyorsun zaten merak etme.
Ayy ne bileyim biara enfeksiyon için fitil vermişti doktor nasıl.korktum anlatamam kullanmadım gidip hap aldım biraz daha cesaretleneyim bakayimm

Yumurtlamaya alakalı canım adete 4 gün kala yumurtlamadan sonra 10 gün oluyor benim bat 31 gözüküyor ama yumurtlama erken oldu ona göre 28-29 unda olmam gerekli

Şu anda 8 gün var. Hafta sonu geçişinde bir belki Salı çarşamba yaparım. Ama burda birisi ile beraber yapacaktım. Unuttum adını

Ay inşallah ya. Ama hiç umudum yok
Bendim canım aynıydı pik gunlerimiz beraber 28 inde yapalım demiştik

Kızlaaarr pek sıvı alımına dikkat edemedim o yüzden ovulasyon testi doğru çıkmadı yenileyip atıcam buraya bende merak ediyorum ama ikinci çizgi batırır batırmaz oluştu o bir fikir olabilir herkesee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…