- 30 Mart 2017
- 12.760
- 19.853
- 298
O zaman Hata yapmıyorsundur henüz zamanı gelmemiştirHormonlarla bakıldı değerlerim iyi yumurta takibi yaptım ovülasyonda çatlatma da yumurtlama da oluyor doktor da baktı problem yok dedi bi yerde bi hata yapıyorum belki de bilmiyorum folik asitte kullanıyorum ama anlamadım
Normal al bence canım herkes ondan memnun tabi sen bilirsin de
Tamam kızlar normal alıyorum hemen o zaman çok teşekkür ederimBurada okudugumekadarıyla kaset daha iyi canım öyle yazdıgına bakma ama sen bilirsin
Anladım canım takviyeler ise yaramış maşallah diyelimBenim 9.ay canım.. Eşimde sperm yavşlıgı vardı biraz.. İki ay keçiboynuzu ve sperra diye ilaç kullandı. Ben de proxyfemin kullandım. Ve bu ay farklı olarak gynoseed jel kullandım
İnşallah hamilesinizdir :) Kupkuru yazdığınızı görünce cevap vermek istedim zira şuan ben de aynı durumdayım. Bat 19 mayıstı, son 4 aydır döngüm 30 gündü fakat pkos olduğu için emin olamıyorumYarın kan testi vericem belirsiz şu an
Ay bende geçen ay alacaktım sonra cesaret edemedim vazgeçtim ama sanırım alacağım işe yaramış gibi duruyorAnladım canım takviyeler ise yaramış maşallah diyelimo jel de kimine iyi geliyormuş kimine iyi gelmiyor biara alsam mı dedim de sonra korktum yapamam kullanamam dedim
Ben aldım kullandım 2 ay herkeste aynı olmuyor galiba bende etki olmadıAy bende geçen ay alacaktım sonra cesaret edemedim vazgeçtim ama sanırım alacağım işe yaramış gibi duruyor
Kzı benim vajinismus geçmişim var düşün ben kullandımAnladım canım takviyeler ise yaramış maşallah diyelimo jel de kimine iyi geliyormuş kimine iyi gelmiyor biara alsam mı dedim de sonra korktum yapamam kullanamam dedim
Kesinlikle öyle kan testinden pozitif sonuç alırsam umut olurum valla bu belirtisizlikle. Bence siz de bir test yapın bat gecmişİnşallah hamilesinizdir :) Kupkuru yazdığınızı görünce cevap vermek istedim zira şuan ben de aynı durumdayım. Bat 19 mayıstı, son 4 aydır döngüm 30 gündü fakat pkos olduğu için emin olamıyorumYumurtlama takibi yapmadım, düzenli ilişki ile devam ettim. Tipik hamilelik belirtilerinde akıntı fazlalığı görülürken ben şuan adet öncesi dönemlerdeki akıntıdan bile uzaktayım. Arada kasıklarıma ve belime giren ağrılar dışında, bide çok çok hafif göğüs sızlamaları haricinde hiçbir belirtim yok. Şimdiye kadar test yapacak cesaretim olmadı ama yarın sabah yapacağım bakalım inşallah pozitiftir. İçinde bulunduğum psikolojik enkazı yok edecek tek haber bebiş olur gibime geliyor. Doğum günüme de az kaldı, rabbim bu hediyeyi nasip eder inşallah. Son olarak eğer bu kurulukla hamileysek eğer başka arkadaşlara da umut olmuş oluruz
Bilemiyorum vallaAy bende geçen ay alacaktım sonra cesaret edemedim vazgeçtim ama sanırım alacağım işe yaramış gibi duruyor
Ayy ne bileyimKzı benim vajinismus geçmişim var düşün ben kullandımucunu tamamen şeyyapmıyorsun zaten merak etme.
Daha doğum yapıcaz jdjdjAyy ne bileyimbiara enfeksiyon için fitil vermişti doktor nasıl.korktum anlatamam kullanmadım gidip hap aldım biraz daha cesaretleneyim bakayimm
Yumurtlamaya alakalı canım adete 4 gün kala yumurtlamadan sonra 10 gün oluyor benim bat 31 gözüküyor ama yumurtlama erken oldu ona göre 28-29 unda olmam gerekliBen çıkacağını sanmıyorum canım. İlk hamileliğimde adetime 4 gün kala öğrenmiştim ben onda bile değerim azdı. Geç çıkabiliyor bazen. Formda okudum geçen gün birisi 20 gün gecikme yaşamış. Kan hep negatifmiş. 20. Günden sonra şpozitif olmuş mesela
Bendim canım aynıydı pik gunlerimiz beraber 28 inde yapalım demiştikŞu anda 8 gün var. Hafta sonu geçişinde bir belki Salı çarşamba yaparım. Ama burda birisi ile beraber yapacaktım. Unuttum adını
Ay inşallah ya. Ama hiç umudum yok
Bence hemen kan verİnşallah canım.. Ben dayanamadım yine yaptımnolur kızmayın çok darladım sizi ama paylaşabilecegim bi siz varsınız
Eki Görüntüle 3596019
Kan verin bencede bende ilk böyleyken öğrendim çünküBence hemen kan ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?