9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Kızlar günaydın sabah ovü testi yaptım. Normalde hemen çizgi çıkmıyordu. En az bi 10 dakika sonra silik beliriyordu çizgi. Ama şimdi daha idrar dağılmaya başlarken gölge şeklinde çıktı. Sizce bir belirti olabilir mi? Bugün normal bir zaman gibi. Hiçbir yerimde hiçbir ağrım sızım kalmadı. Aşırı üzgünüm

Hahaha yok kız ben yazmıştım sana test aldinmi ben prodoctor aldım gene dün kanda negatifti en az 4 gün sonra yapsam daha iyi olur bana
Valla kan falan baktırmadım ben. Eşim bekle diyor ama yok gibi sanki ya. Test aldım da kargoya verielecek daha. Bugün alsam mı bilmiyorum

Valla kan falan baktırmadım ben. Eşim bekle diyor ama yok gibi sanki ya. Test aldım da kargoya verielecek daha. Bugün alsam mı bilmiyorum
Benimde doktorum progesteron bakmak için çağırmıştı 21. Gün takviyeler falan kullanmaya başlıcaz Eylül gibi aşılama düşünüyoruz artık doktorumda yumurtlama varmı yokmu bakalım dedi betada bakmış dün bence kargoyu bekleyin aynı zamanimiz ilk kana aonra idrara geçiyor 13-14. Gün idra daha garanti gibi

Kaç çıkmış beta? Valla bende temmuzda gideceğim. Eylül ekim gibi tekrar denemeyi düşünüyoruz

Kaç çıkmış beta? Valla bende temmuzda gideceğim. Eylül ekim gibi tekrar denemeyi düşünüyoruz
Aşılama yaptirdinizmi daha önce siz ? Beta 1.20 diyor negatif olsaydı 10. Gün azda olsa çıkardı testlerdede 13-14. Gün çıkıyor ya kanda daha önce belli olurdu

Aşılama yaptirdinizmi daha önce siz ? Beta 1.20 diyor negatif olsaydı 10. Gün azda olsa çıkardı testlerdede 13-14. Gün çıkıyor ya kanda daha önce belli olurdu
Hayır canım. Benim bir kızım var 3 yaşında. İkinciyi düşünüyorduk ama amh değerim düşük çıktığı olmuyor. Tedaviden önce deneyelim dedik. Ama olmuyor demek ki. Bu sebeple doktora gidip ilaç başlamam gerekiyor

Kızlar benim ovülasyon testim 14 mayısta pik oldu ama ertesi günü ovülasyon testi yapmadım.Yine 14 mayısta çok şiddetli karın ağrım ve yumurtlama akıntım vardı ertesi gün geçmişti.Yani beklenen adet günümü buna göre nasıl hesaplamam gerekiyor

Kızlar bende aranıza katıldım hemde gebe olarak çatlama 11 mayıstı. 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim kanda
Gebelik testi yaptınız mı yoksa direkt kan mi verdiniz. Benim tarih de sizinle aynı sanırım

Ben cuma günü freely erken gebelik yaptım silik çıktı, dün freely kaset test yaptım negatif çıktı. Ama hala regl olmadım . Testlerde bir sorun var mı bilmiyorum tabi.. geçen hafta 4-5 gün süren sol kasigima bıçak batması şeklinde ağrı yaşadim
Geçen pazartesiden beri tıpkı regl ağrılarına benzeyen kasık ağrıları bel sızısı yaşıyorum. Her defasında tamam bu defa regl oldum diyorum ama yok.. yarın da olmazsam direkt kan vereceğim sanırım testlerle olacak gibi değil

Düşencisi olan var mı?

Arkadaşlar sanırım bende regl olacağım.Bat 28 mayıs ama bugün açık kahve leke gelmiş
Genelde regliden bir gün önce öyle olur.Devamı gelecek mi bilmiyorum.Şimdilik gelip durdu.Ama o lekeyi görmemle sanki belirtilerim kayboldu demek ki psikolojikmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…