Yumurtlamaya alakalı canım adete 4 gün kala yumurtlamadan sonra 10 gün oluyor benim bat 31 gözüküyor ama yumurtlama erken oldu ona göre 28-29 unda olmam gerekli
Kız senin adın başla bir şey değil miydi?Bendim canım aynıydı pik gunlerimiz beraber 28 inde yapalım demiştik
Kan vermeden anlayamazsın Van’ım kanı bir ver bakalım önce kesinleşsin var mı yok muKızlar kan vermeys gideceğim ama bu sabah yaptıgım test öncekinden daha koyu değil aynı neredeyse. Neden böyle kimyasal faln mı acaba
Eki Görüntüle 3596084
Hahaha yok kız ben yazmıştım sana test aldinmi ben prodoctor aldım gene dün kanda negatifti en az 4 gün sonra yapsam daha iyi olur banaKız senin adın başla bir şey değil miydi?
Valla kan falan baktırmadım ben. Eşim bekle diyorHahaha yok kız ben yazmıştım sana test aldinmi ben prodoctor aldım gene dün kanda negatifti en az 4 gün sonra yapsam daha iyi olur bana
sabah yaptım, maalesef negatifKesinlikle öyle kan testinden pozitif sonuç alırsam umut olurum valla bu belirtisizlikle. Bence siz de bir test yapın bat gecmiş
Üzülmeyin bir dahaki ay olur nasipte varsasabah yaptım, maalesef negatifçok üzgünüm, tam da adetlerim düzene girmişti son aylarda. yine bozuldu.
Benimde doktorum progesteron bakmak için çağırmıştı 21. Gün takviyeler falan kullanmaya başlıcaz Eylül gibi aşılama düşünüyoruz artık doktorumda yumurtlama varmı yokmu bakalım dedi betada bakmış dünValla kan falan baktırmadım ben. Eşim bekle diyorama yok gibi sanki ya. Test aldım da kargoya verielecek daha. Bugün alsam mı bilmiyorum
Kaç çıkmış beta? Valla bende temmuzda gideceğim. Eylül ekim gibi tekrar denemeyi düşünüyoruzBenimde doktorum progesteron bakmak için çağırmıştı 21. Gün takviyeler falan kullanmaya başlıcaz Eylül gibi aşılama düşünüyoruz artık doktorumda yumurtlama varmı yokmu bakalım dedi betada bakmış dün
Benimde doktorum progesteron bakmak için çağırmıştı 21. Gün takviyeler falan kullanmaya başlıcaz Eylül gibi aşılama düşünüyoruz artık doktorumda yumurtlama varmı yokmu bakalım dedi betada bakmış dün
Aşılama yaptirdinizmi daha önce siz ? Beta 1.20 diyor negatif olsaydı 10. Gün azda olsa çıkardı testlerdede 13-14. Gün çıkıyor ya kanda daha önce belli olurduKaç çıkmış beta? Valla bende temmuzda gideceğim. Eylül ekim gibi tekrar denemeyi düşünüyoruz
Hayır canım. Benim bir kızım var 3 yaşında. İkinciyi düşünüyorduk ama amh değerim düşük çıktığı olmuyor. Tedaviden önce deneyelim dedik. Ama olmuyor demek ki. Bu sebeple doktora gidip ilaç başlamam gerekiyorAşılama yaptirdinizmi daha önce siz ? Beta 1.20 diyor negatif olsaydı 10. Gün azda olsa çıkardı testlerdede 13-14. Gün çıkıyor ya kanda daha önce belli olurdu
Gebelik testi yaptınız mı yoksa direkt kan mi verdiniz. Benim tarih de sizinle aynı sanırımKızlar bende aranıza katıldım hemde gebe olarakçatlama 11 mayıstı. 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim kanda
Test yaptım ertesi gün kan verdim 25 di 2 gün sonra yani dün kan verdim 83 çikti puanlık sağlıklıGebelik testi yaptınız mı yoksa direkt kan mi verdiniz. Benim tarih de sizinle aynı sanırım
Düşencisi olan var mı?Kızlar günaydınsabah ovü testi yaptım. Normalde hemen çizgi çıkmıyordu. En az bi 10 dakika sonra silik beliriyordu çizgi. Ama şimdi daha idrar dağılmaya başlarken gölge şeklinde çıktı. Sizce bir belirti olabilir mi? Bugün normal bir zaman gibi. Hiçbir yerimde hiçbir ağrım sızım kalmadı. Aşırı üzgünüm
Olabilir canım bata ne kadar var, bu şekilde öğrenenler olmuş ama olmama ihtimali de var pik görüp gebe olmayanlar gördüm buradaDüşencisi olan var mı?
7 gün kaldı. Of of bilmiyorum bi umutsuzlandımOlabilir canım bata ne kadar var, bu şekilde öğrenenler olmuş ama olmama ihtimali de var pik görüp gebe olmayanlar gördüm burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?