- 24 Aralık 2024
- 1.972
- 1.013
- 48
7 gün kala ben hiç bir şey hissetmiyordum canım bilmiyorum kan sonucu bi çıksın da.. Bu söykediiğim umut verir sana :)7 gün kaldı. Of of bilmiyorum bi umutsuzlandım
Belli olmaz benim annem bat günü yerleşme görmüş hamileliklerindeArkadaşlar sanırım bende regl olacağım.Bat 28 mayıs ama bugün açık kahve leke gelmiş
Genelde regliden bir gün önce öyle olur.Devamı gelecek mi bilmiyorum.Şimdilik gelip durdu.Ama o lekeyi görmemle sanki belirtilerim kayboldu demek ki psikolojikmiş
Ay kan verdin miiii ne zaman çıkacakmış merakla bekliyoruzzz bize de umut olursun7 gün kala ben hiç bir şey hissetmiyordum canım bilmiyorum kan sonucu bi çıksın da.. Bu söykediiğim umut verir sana :)
Reglin bugün müydü belki yerleşme falandır bende bugün bekliyorum regliRegli oldum benim tüm umutlar bitti bu ay
Yeni grup açıldı mı
Yerleşme olabilir canım bejle kan kırmızıyı görene kadarArkadaşlar sanırım bende regl olacağım.Bat 28 mayıs ama bugün açık kahve leke gelmiş
Genelde regliden bir gün önce öyle olur.Devamı gelecek mi bilmiyorum.Şimdilik gelip durdu.Ama o lekeyi görmemle sanki belirtilerim kayboldu demek ki psikolojikmiş
Seni heyecanla bekliyoruzBelli olmaz benim annem bat günü yerleşme görmüş hamileliklerinde
Verdim canım ya bi bi buçuk saate çıkacakAy kan verdin miiii ne zaman çıkacakmış merakla bekliyoruzzz bize de umut olursun
Canım daha regl olmana kada şansın varDüşencisi olan var mı?
Ben de ben deSeni heyecanla bekliyoruz
Bata daha 3 gün var ama bilmiyorum.İnşaAllah öyledir.Belli olmaz benim annem bat günü yerleşme görmüş hamileliklerinde
Normalde olduğu gibi olduğu için regl dedim ağrım var sanki çok geliyormuş gbi ama gidip baktığımda hiç bir şey yok inşaAllah yerleşmedir.Yerleşme olabilir canım bejle kan kırmızıyı görene kadar
Yaaa gerçekten mi? İnşallah umut olırsun. İnan bende olmasa bile sende varsa kendim gibi sevinirim7 gün kala ben hiç bir şey hissetmiyordum canım bilmiyorum kan sonucu bi çıksın da.. Bu söykediiğim umut verir sana :)
İnşallah canım inşallah ama işte hissediyorum sankiCanım daha regl olmana kada şansın var
İnşaAllah çok güzel bir değerle öğrenirsinBen de ben debi buçuk saate cıkacak
Amin inşallah canım son yaptığım test bi düşündürdü ama bakalımİnşaAllah çok güzel bir değerle öğrenirsin
Güzel haberlerle inşallah canımBen de ben debi buçuk saate cıkacak
İnşallah daha fazla artmaz ve yerleşmedim canımBata daha 3 gün var ama bilmiyorum.İnşaAllah öyledir.
Normalde olduğu gibi olduğu için regl dedim ağrım var sanki çok geliyormuş gbi ama gidip baktığımda hiç bir şey yok inşaAllah yerleşmedir.
Bende sizlerden haber bekliyorum güzel umut olsun diye bana bugün regl günüm olmadım bakalımYaaa gerçekten mi? İnşallah umut olırsun. İnan bende olmasa bile sende varsa kendim gibi sevinirim
İnşallah canım inşallah ama işte hissediyorum sanki
Yaaaaa bana da dua et olsun gebelik varmış demek ki bugün regl günüm bakalım çok sevindim Allah doğumunu da nasip etsin inşallahKızlarr sonucum cıktııı 9.5 cıktıama çok düşük bi değer salı tekrse kan vermemi istedi dr
Hadi belirtilerini anlat bize de umut olsun canım nasıl sürecin ilerlediKızlarr sonucum cıktııı 9.5 cıktıama çok düşük bi değer salı tekrse kan vermemi istedi dr
Maşallah canım hayırlı olsun yumurtlamadan kaç gün geçti ?Kızlarr sonucum cıktııı 9.5 cıktıama çok düşük bi değer salı tekrse kan vermemi istedi dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?