Öyle tabi ama. Eğer ayni durumda olan varsa iğneyi ne zaman kullanmaya başladı bunu çok merak ediyorumDaha sonuç çıkmadan panik yapmışsın. Önce bir sakin ol. Güzel haberi al ondan sonra iyi bir doktora gidersiniz.
Hangi genlerde ne çıktı? Aynı durumda olan birini bulman için genler de önemli. Benim sadece mthfr c677t heterozigot çıktı düşüğe neden olmayacağı söylenmesine rağmen iğne önerildi bir sonraki gebelikte. Keseyi görmeyi bekliyor doktorlar iğneye başlamak için hatta kalp atışını bile bekleyen var ama 3 kaybımdan 2 sinde kese bile görünmeden düştüğü için yeniden hamile kalırsam öğrenince başlayacağız.Öyle tabi ama. Eğer ayni durumda olan varsa iğneyi ne zaman kullanmaya başladı bunu çok merak ediyorum
iç bir şey olmuyor.iğnelerinizi oluyorsunu ilaçlarınızı kullanıyorsunuz ve sorunsız bir hamilelik geçiriyorsunuz.dunya kadar kadın var bu durumda olan.çok şükür siz otopsi yaptırmışsınız bunu yapmayanlar varKızlar merhaba. Yardımınıza ihtiyacım var. İki düşügüm oldu . Ikı düşükten sonra genetik test yaptım sonuç kan pıhtılaşması cıktı. Doktor b12 ve coraspirin verdi. İki aydır kullanıyorum bu ilaçları her gün. Sorum şu bugün adetimin 3. Gecikme günü sabah doktoruma gittim kan verdim sonuç öğleden sonra çıkıcak. Doktorum bana kanınına gebelik çıkarsa iki gün daha beklicez sonra iğneye başlıcaz dedi. Ama benim önceki düşüklerim değerim artmadan düşük oluyordu. Doktorun kanda gebelik çıkması durumunda hemen iğneye başlaması gerekmiyor mu. Pazartesiye kadar düşük olursa tekrarverdiği coraspirin kan sulandırıcı ama genede korkuyorum. Kan pıhtılaşması yasayan varsa yardım edebilir mi. İğneye ne zaman başladınız nasıl bir yol izlediniz ???
Çok saol canım .benim korkumda bu iki düşük yaşadım . Tutunamadan gittiler. Bunada pozitif çıkarsa hemen iğneye başlamak istiyorum ama doktor bekleriz iki üç gün dedi. Çok sıkıntıya girdim yaHangi genlerde ne çıktı? Aynı durumda olan birini bulman için genler de önemli. Benim sadece mthfr c677t heterozigot çıktı düşüğe neden olmayacağı söylenmesine rağmen iğne önerildi bir sonraki gebelikte. Keseyi görmeyi bekliyor doktorlar iğneye başlamak için hatta kalp atışını bile bekleyen var ama 3 kaybımdan 2 sinde kese bile görünmeden düştüğü için yeniden hamile kalırsam öğrenince başlayacağız.
İnşallah pozitif çıkar ve inşallah sağlıkla devamı da gelir gebeliğinin
Onu biliyorum ama doktorum iğneye hemen başlamıyor. Ondan korkuyorum. Bu durumda olanlar iğneye ne zaman başlamışlar bunu merak ediyorumiç bir şey olmuyor.iğnelerinizi oluyorsunu ilaçlarınızı kullanıyorsunuz ve sorunsız bir hamilelik geçiriyorsunuz.dunya kadar kadın var bu durumda olan.çok şükür siz otopsi yaptırmışsınız bunu yapmayanlar var
doktorunu dinle çünkü çok yaygın bir sorun ve bu konuda tecrübelidirOnu biliyorum ama doktorum iğneye hemen başlamıyor. Ondan korkuyorum. Bu durumda olanlar iğneye ne zaman başlamışlar bunu merak ediyorum
Canım bende iğne kullananlardanım.doktor banada gebeliği öğrenir öğrenmez başlıcaz dedi.bende sormuştum ya farkedemezsem geç kalırsam falan dedim.oda öyle bir hafta on günlük aksama ile ters bişey olmaz dedi.ben gebeliği kanda beta 50 çıkınca öğrendim.ertesi gün doktoruma gittim.hemen başlayalım dedi.ama daha geçte öğrenebilirdim .yani korkma hiç bişey olmaz.öprendikten sonra iki gün daha bekleme sebebi beta 2ye katlıyomu diye bakmak.kafan rahat olsun.iğnedende korkma hiç acımıyor.
Ben daha başlamadım henüz. Sonuçlarım öğleden sonra çıkacak İnşAllahBende hemen basladim,igne cok yakiyor ben gobekten yapiyorum,sizinde aciyormu?
hastalığına çare olacaksa ne bu drama??? ben bir senedir kullanıyorum. doğum sonrası da pıhtı oldu ne olmuş yani? bir de tup bebekle hamile kaldım ben bir de onun iğneleri. 1,5 yılda 500 e yakın iğne vurdum kendime araya bir kürtaj 4defa sedasyon denen farklı bir anestezi ee yani???.. benim tahlil sonucu çıkar çıkmaz başladım iğneye. bu kadar acıklı bir durum değil. inşallah rabbim evladını sana bağışlar... bu kadar büyütecek bir mevzu değil...Kızlar merhaba. Yardımınıza ihtiyacım var. İki düşügüm oldu . Ikı düşükten sonra genetik test yaptım sonuç kan pıhtılaşması cıktı. Doktor b12 ve coraspirin verdi. İki aydır kullanıyorum bu ilaçları her gün. Sorum şu bugün adetimin 3. Gecikme günü sabah doktoruma gittim kan verdim sonuç öğleden sonra çıkıcak. Doktorum bana kanınına gebelik çıkarsa iki gün daha beklicez sonra iğneye başlıcaz dedi. Ama benim önceki düşüklerim değerim artmadan düşük oluyordu. Doktorun kanda gebelik çıkması durumunda hemen iğneye başlaması gerekmiyor mu. Pazartesiye kadar düşük olursa tekrarverdiği coraspirin kan sulandırıcı ama genede korkuyorum. Kan pıhtılaşması yasayan varsa yardım edebilir mi. İğneye ne zaman başladınız nasıl bir yol izlediniz ???
Korkuyorum ister istemez. Önceki iki düşüyüm de ogrenmemle düşmeleri bir oldu. Buda pozitif çıkarsa hafta sonu düşerse diye çok korkuyorum . Doktor coraspirin yeter dedi ama ben mi çok evham yapıyorum bilmiyorumCanım bende iğne kullananlardanım.doktor banada gebeliği öğrenir öğrenmez başlıcaz dedi.bende sormuştum ya farkedemezsem geç kalırsam falan dedim.oda öyle bir hafta on günlük aksama ile ters bişey olmaz dedi.ben gebeliği kanda beta 50 çıkınca öğrendim.ertesi gün doktoruma gittim.hemen başlayalım dedi.ama daha geçte öğrenebilirdim .yani korkma hiç bişey olmaz.öprendikten sonra iki gün daha bekleme sebebi beta 2ye katlıyomu diye bakmak.kafan rahat olsun.iğnedende korkma hiç acımıyor.
Ya ne büyütmesi arkadaşım. Kimse kolay lappadanak çocuk sahibi olmuyor. Ben endişeliyim vede korkuyorum buda gayet doğal değil mi yani.hastalığına çare olacaksa ne bu drama??? ben bir senedir kullanıyorum. doğum sonrası da pıhtı oldu ne olmuş yani? bir de tup bebekle hamile kaldım ben bir de onun iğneleri. 1,5 yılda 500 e yakın iğne vurdum kendime araya bir kürtaj 4defa sedasyon denen farklı bir anestezi ee yani???.. benim tahlil sonucu çıkar çıkmaz başladım iğneye. bu kadar acıklı bir durum değil. inşallah rabbim evladını sana bağışlar... bu kadar büyütecek bir mevzu değil...
Doktor yazmadan reçetesiz alınmıyor benceSakin olun önce..
Ben de iğne kullandım, öğrendiğimde, karnımdan ve bacaklarımdan her gün vurdum.
Bir de tüp bebek yaptıranlarda kan pıhtılaşması sorunu olsun olmasın o iğneyi kullanıyorlar, hem de tedavi başladığında başlıyorlar, hamilelik olmasa bile..
Canınızı sıkmayın,doktora güvenmiyorsanız değiştirin veya kendiniz alın kullanın 2 gün evvel, ne sakıncası olabilir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?