Yanlış hatırlamıyorsam ben alıyordum, bazen elimde yetmiyor, doktora da gidemiyordum, toplu alıyordum..Doktor yazmadan reçetesiz alınmıyor bence
Valla benimde iki kaybım var aynen.evham yapma çünkü iğneye başlasanda düşük olmayacağının garantisi yokki.bu sadece bir önlem.öğrenir öğrenmez atsan bile düşük olacaksa olur.lütfen sakin ol.Korkuyorum ister istemez. Önceki iki düşüyüm de ogrenmemle düşmeleri bir oldu. Buda pozitif çıkarsa hafta sonu düşerse diye çok korkuyorum . Doktor coraspirin yeter dedi ama ben mi çok evham yapıyorum bilmiyorum((
Canım iğneyi çok yavaş ver.hızlı gönderme.milim milim bas.bir dakika falan sürüyor benim iğneyi çıkarmam.böylelikle ne morarıyor ne yanma oluyor.Bende hemen basladim,igne cok yakiyor ben gobekten yapiyorum,sizinde aciyormu?
merhabaKızlar merhaba. Yardımınıza ihtiyacım var. İki düşügüm oldu . Ikı düşükten sonra genetik test yaptım sonuç kan pıhtılaşması cıktı. Doktor b12 ve coraspirin verdi. İki aydır kullanıyorum bu ilaçları her gün. Sorum şu bugün adetimin 3. Gecikme günü sabah doktoruma gittim kan verdim sonuç öğleden sonra çıkıcak. Doktorum bana kanınına gebelik çıkarsa iki gün daha beklicez sonra iğneye başlıcaz dedi. Ama benim önceki düşüklerim değerim artmadan düşük oluyordu. Doktorun kanda gebelik çıkması durumunda hemen iğneye başlaması gerekmiyor mu. Pazartesiye kadar düşük olursa tekrarverdiği coraspirin kan sulandırıcı ama genede korkuyorum. Kan pıhtılaşması yasayan varsa yardım edebilir mi. İğneye ne zaman başladınız nasıl bir yol izlediniz ???
Kızlar merhaba. Yardımınıza ihtiyacım var. İki düşügüm oldu . Ikı düşükten sonra genetik test yaptım sonuç kan pıhtılaşması cıktı. Doktor b12 ve coraspirin verdi. İki aydır kullanıyorum bu ilaçları her gün. Sorum şu bugün adetimin 3. Gecikme günü sabah doktoruma gittim kan verdim sonuç öğleden sonra çıkıcak. Doktorum bana kanınına gebelik çıkarsa iki gün daha beklicez sonra iğneye başlıcaz dedi. Ama benim önceki düşüklerim değerim artmadan düşük oluyordu. Doktorun kanda gebelik çıkması durumunda hemen iğneye başlaması gerekmiyor mu. Pazartesiye kadar düşük olursa tekrarverdiği coraspirin kan sulandırıcı ama genede korkuyorum. Kan pıhtılaşması yasayan varsa yardım edebilir mi. İğneye ne zaman başladınız nasıl bir yol izlediniz ???
Çok teşekkür ederim . Ama sonuç negatif çıktı bi sonraki gün regl olmaya başladım zaten. Adıyaman da oturuyorum benmerhaba
aynı sorunu yaşadım. tanı koyulduktan sonra hamile olduğunu öğrendiğin gün iğneye başlıyorsun ve 9 ay yapıyorsun ve coraspin kullanıyorsun hergün.merak etme 4 .5 yaşında kızım ve 11 aylık oğlum var çok şükür. ikisi de bu şekilde oldu. çok rahat yapıyorsun karnına merak etme. doğumdan 1 gün önce de bırakıyorsun iğneyi. iğneye rağmen düşük riskim olduğu için 7 ay progestan hormonu kullandım ek olarak bunlara. sorun yok yani ne mutlu ki çözümü var. ya çözümü olmasaydı ?????bunu düşün mutlu ol
hangi şehirdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?