• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 aylık bebeğim varken hamile kalmak :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Korunuyora korunmuyora yorum yapmak dışında şunu söyleyim. Evet çok zor ama çok güzel ikisinin arkadaş olarak büyümesi.
Benim çocuklarımın arasında 21 ay vardı. Kızım 1 yaşındayken hamile kalmıştım, planlıydı.
Ha çook zorlandım mı evet yeri geldi ağladım, derdin neydi de ikisini ard arda doğurdun dedim.

Şimdi yine o günlere dönmeyi inanın o kadar çok isterdim ki. Oğlumu kaybettim. Kızım şimdi tek. Gözüm korkuyor bir bebek daha düşüncesine ama o fotoğraflarda ki birlikte oynadıkları anlar falan çok mantıklıymış diyorum en azından benim için peş peşe doğmuş olmaları.

Ben o ikinci yılı göremedim ama bence en fazla zorlanacağınız 2 yıl sonrası bal kaymak.

Olan olmuş, olumlu ve güzel olacak şeylerine odaklanın. İnşallah herşey güzel ve kolay olsun sizin için.

Buyuk konusmak istemiyorum.
Fakat cocuk istemeyip korunan kisiler ( kondom a guvenirim en cok) cidden hamile kapliyor.
Ne sekilde korundunuz merak ettim.
3. Sayfaya kadar okudum ve cevap verilmemls
Başta korunmasız işin sonuna doğru prezervatif…

Benim anladığım sanırım zevk suyu denilen kısımdan da kalınması…

Korunduğum halde oldu deyince nasıl korundun diye soruldu.
korundunuz mu diye sorulunca korunuyorduk dendi ve gülüşmeler başladı. Gözümün gördüğüne inanayım bir zahmet.
Neyse bu doğunca beklenmedik şekilde üçüncüye hamile kalır. Siz de koşarak gelir pohpohlarsınız.
Farkında mısınız benim konu sahibini pohpohladığım tek mesajım bile yok. Dalga geçenlere tepki verdim yine olsa yine de yaparım merak etmeyin.
Konu sahibini azcık bile tanımıyorum ayrıca. Buraya en başta gelip senin kocan şöyleydi böyleydi neden çocuk yaptın tekrar da yazılmadı. Direkt "korunarak" hamile kalınmasına alaya alındı beni rahatsız eden de bu oldu. Çünkü konusunda psikolojisinin kötülüğünden bahseden insanlara dalga geçilen yorumlar yapılması beni üzüyor ve tepkimi veriyorum

Korunduğum halde oldu deyince nasıl korundun diye soruldu. Burada genelde berbat evliliği olan, kocasından şiddet kötü muamele gören kadınların tamamı korunurken hamile kalıyor çünkü. Hala da cevabı öğrenemedik.

Anne mutlu değil ama, kocasından dayak yiyen kadın nasıl mutlu oluyor? Hem de lohusayken. Arkasından da hamile kalmış. Hem döverim hem severim şeklinde takılan takılsın da bi zahmet 2-3 yöntemle korunsun. Halihazırda var olan bebeği düşünen önce onun karnını doyursun fiziksel ruhsal ihtiyaçlarını gidersin, kendi akıl sağlığını düzeltsin. Üremek dünyanın en kolay ve en hızlı işi. Annenin batık psikolojisi için çok şey yazdık eski konularında. Derdiyle dertlendik, annesinin kanser olmasına bile üzüldük. Kendisini yeni doğmuş bebekle sokakta bulduğu zaman da buradaydık. Ama böyle adamla umarsızca tekrar çocuk yapıyor. Neyse bu doğunca beklenmedik şekilde üçüncüye hamile kalır. Siz de koşarak gelir pohpohlarsınız. Çocuk bizim olmayınca boşver anası var babası var, yapmışlar baksınlar oluyor. Çocuklar ziyan olacağına ana babaları ziyan olsun.
Çocuğu inan ki ben istemedim aynı evde bile değildik ben ablamın evindeydim şiddeti görür görmez görselleri aldım ailemin evine gittim çocuğumla.
Ve tüm eşyalarımı da alarak.

Çocuklarına en büyük kötülüğü biz değil kendisi yapıyor, eşi yapıyor. Burada istediğin desteği ver konu sahibi gene bildiğini yapacak
Linçleyince de yapacak ama. Destek verin de demiyorum ki, kötü durumda olduğunu yazan bi kadınla dalgalar geçilmesi canımı sıktı hepsi bu. Benim kendisine yazdığım destek mesajım bile yok.

Buyuk konusmak istemiyorum.
Fakat cocuk istemeyip korunan kisiler ( kondom a guvenirim en cok) cidden hamile kapliyor.
Ne sekilde korundunuz merak ettim.
3. Sayfaya kadar okudum ve cevap verilmemls
Akıllarda tek bir soru😂
Ben de başımıza gelmesin diye hızlı hızlı son sayfaya geldim hala cevap yok😅

Onu sevmiyorum desteklerinizi de hatırlıyorum zaten bir şey istemiyorum da küfretse de seni seviyorum dese de aynı şey.

Kendisi şeker komasına girdiğini ispatladı. Şiddet de şeker komasında bilimci kapanmışken oldu.

Önce ben üstüne gittim o da şiddete yanaştı. Kendisiyle tek kelime bile konuşmadım. Yüzlerce Mesajına cavep bile yazmadım. Zaten ailem yanımdaydı… her gün ablamın kapısına hediyeler. Hem bana hem çocuğa uğraşmalar. Aylarca
Araya çok sevdiğimiz kişileri sokmalar.
Yanımda şeker aletiyle durumu göstermeler…

Neyse böyle aylar geçti, sonrasında durum bu, bir öncekinde de şeker komasıymış.
Direkt kendisi bambaşka biri oluyor. Ben asla affetmedim merak etmeyin.

Çocuk da isteyerek yapmadım isteyerek sevişmedim.
Kabul edin ki bir erkek gücünü tutamadım. Buna da yemin ederim…
He yalan yok ayrıldığımda çocuğumun kardeşi olmayacak diye üzülmüştüm . Ama kendisine sevgim olmadığı için çocuk istemiyordum.

Başta korunmasız işin sonuna doğru prezervatif…

Benim anladığım sanırım zevk suyu denilen kısımdan da kalınması…

bir biyolog olarak bunu biyolojik açıdan açıklayamayarak ancak anladığınız kısmı ile yanıt vermeniz çok ilginçmiş.

giphy.gif

Çocuk da isteyerek yapmadım isteyerek sevişmedim.
Kabul edin ki bir erkek gücünü tutamadım. Buna da yemin ederim…
He yalan yok ayrıldığımda çocuğumun kardeşi olmayacak diye üzülmüştüm . Ama kendisine sevgim olmadığı için çocuk istemiyordum.
Şuan ayrı mısınız birlikte misiniz ben hiç bişey anlamadım

Dayakçı kocasına 9 ay arayla 2 çocuk veren insan da bizahmet eleştirilsin ya. Yetişkin bir insan nasıl aldığı kararların sorumluluğundan lohusalığı bahane edip kaçamaz. Hadi bir kere hamile kaldın, ikinciyi yapmaz, en çok onun korunması gerekirdi çünkü şiddet görüyor. O çocuklar nasıl bir ortamda büyüyecek? Bu çağda bu cehalet insanın sinirlerinin bozulmaması mümkün değil, buyurun siz pış pışlayın lakin benim yorumum da sizi ilgilendirmez
Dayak kısmını anlattım.
Ben ona çocuk vermek istemedim.
Gafil avlandım… desem de inanmayacaksınız ama gerçekten böyle .
Sevişmeye de ilgim yok bu arada oradan girerseniz mevzuya hiç ilgili çeken kısım da değişdir.
Tamamen psikolojik bunalımlar… ne yaptığını bilmemeler.
Deli gibi bir kadın düşünebilirsiniz abartmış olmam
Emziriyprum diye ilaç kullanmak istemedim.

Farklı farklı 3-4 psikolog seansları.

Çok fazla psikolog arkadaşım var kimisine gönüllü danıştım kimisinde randevu aldım tanımadığım kişilerden.

bir biyolog olarak bunu biyolojik açıdan açıklayamayarak ancak anladığınız kısmı ile yanıt vermeniz çok ilginçmiş.

giphy.gif
Ya gerçekten artık dayanamıyorum.
Siz ve sizin giviker umarım umarım umarım yaşadığım ruhsal problemi yaşarsınız umarım..
Dua edeceğim hepiniz için detayda .

Kötülük abideleri!

Çok laf sokmak istiyorsan mesleğimde iyi de bir yerdeydim kariyer olarak.

Ama bak ruh hastalığı diye bir şey var

çok kötüyüm kızlar
Bebeğim 9 aylık oğlum, gecikti öylesine test yaptım ve pozitif. Tekrar yaptım yine pozitif…

Şok içerisindeyim nasıl oldu diye.
oğluma haksızlık etmekten çok korkuyorum.
Böyle bir durumda olan anneler küçükken tekrar hamile kalanlar deneyimlerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum :(
Dipnot Daha lohusa depresyonumdan yeni yeni çıkıyordum ki böyle oldu. İntiharı bile düşündüğüm olmuştu öyle kafam gitmişti lütfen incitici yorum yazmayın.
Öncelikle hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim bebeklerim ikiz. Şu an 20 aylık oldular. Zor evet ama anneler bir şekilde yoluna koyuyor merak etme. Yakınların, aileler biraz destek olur, iki minik tatlı beraber büyürler annesi, bugün seni korkutan bu durum için iki üç yıl sonra iyi ki böyle olmuş dersin. Allah kolaylıklar versin. ❤️

Ya gerçekten artık dayanamıyorum.
Siz ve sizin giviker umarım umarım umarım yaşadığım ruhsal problemi yaşarsınız umarım..
Dua edeceğim hepiniz için detayda .

Kötülük abideleri!

Çok laf sokmak istiyorsan mesleğimde iyi de bir yerdeydim kariyer olarak.

Ama bak ruh hastalığı diye bir şey var

bu kısımları halen açıklamadınız.
Ben sizi anlayamadım konu sahibi. Şöyle bir geçmiş konularınıza göz gerdirdim.
2023 Ağustos'ta ilişki isteğinize dair bir konu açmışsınız.
Aynı yılın Kasım ayında eşiniz ve kayın aileniz hakkında başka bir konu açmışsınız.
Üç ay içinde mi evlendiniz anlayamadım.
Sonra Haziran 2024'te 7 aylık hamile olduğunuza dair başka bir konu açmışsınız.
Üç ayda birini tanıdınız, evlendiniz, evlendiğiniz ilk aydan da çocuk mu yaptınız?

Hadi buraya kadar tamam diyelim.
Duvarınızda da 7 sene boyunca hamile kalmak için uğraştığınızı ama olmadığını yazmışsınız.
Benim kafam çok karıştı, bunlarda bir mantık hatası yok mu?

Hadi bunların hepsi doğru olsun.
Üç ayda biriyle evlenip, evlendiğiniz ilk aydan çocuk sahibi olmanız büyük bir hata. Eşinizle yaşadığınız sorunlar da ortadayken ikinci çocuğu bilinçli ya da bilinçsiz yapmanız ayrı bir hata.

Hala boşanma kararı almamanız, bu konuda dahi en ufak boşanmaya dair bir şey konuşmamanız kocaman bir hata; üstelik hamileyken şiddet gördüğünüzü iddia ederken.
Siz böyle hatalar üzerine süratle giderken bizden nasıl bir öneri beklemektesiniz?

Edit: Hamileyken değil lohusayken şiddet görmüş konu sahibi düzelteyim ama farkı yok.

Doğru düzgün tavsiye almak istiyorsanız dogru düzgün anlatmanızı tavsiye ederim. Önce dediniz ki basta takmadı sona doğru prezervatif taktı. Şimdi de diyorsunuz ki zorla birlikte oldu, gücüm yetmedi. Yani zorla birlikte olan adam durup prezervatif mi taktı? Gerek yok böyle şeylere, oldugu gibi anlatın geçin.
Bu adam tarikat marikat bir şeylerle takılıyordu. Çok iğrenç seyler yazmistiniz. Bebegi aldırıp bir daha görüşmemek en mantıklısı.

bu kısımları halen açıklamadınız.
Ay beter ol ya.
Hala sıkıştırma dersindesin .

Arkadaşım bak algılıyabiliyor musun bu kişi şu an hasta . Bak depresyon ikinci bebek haberiyle geri geldi tam çıkıvam şiddet oldu sonra Bebek öğrendim .

Tekim de sürecimde hani bir erkeğe kanan bir profil de değilim

Ayrıyız bu arada
Ne önemi var ki? Önceki konunuza da baktım o zaman ayrı imişsiniz geri barışmışsınız. Adam her seferinde sizin döneceğinizi biliyor zaten. O konunuzu da Haziran'da açmışsınız. Geçen seneden bu yana daha kötü duruma gitmişsiniz +1 kişi ekleyerek.🤷

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X