- 10 Kasım 2024
- 2.906
- 16.887
- 123
- 30
- Konu Sahibi duvarsaatii
-
Başta korunmasız işin sonuna doğru prezervatif…Buyuk konusmak istemiyorum.
Fakat cocuk istemeyip korunan kisiler ( kondom a guvenirim en cok) cidden hamile kapliyor.
Ne sekilde korundunuz merak ettim.
3. Sayfaya kadar okudum ve cevap verilmemls
korundunuz mu diye sorulunca korunuyorduk dendi ve gülüşmeler başladı. Gözümün gördüğüne inanayım bir zahmet.Korunduğum halde oldu deyince nasıl korundun diye soruldu.
Farkında mısınız benim konu sahibini pohpohladığım tek mesajım bile yok. Dalga geçenlere tepki verdim yine olsa yine de yaparım merak etmeyin.Neyse bu doğunca beklenmedik şekilde üçüncüye hamile kalır. Siz de koşarak gelir pohpohlarsınız.
Çocuğu inan ki ben istemedim aynı evde bile değildik ben ablamın evindeydim şiddeti görür görmez görselleri aldım ailemin evine gittim çocuğumla.Korunduğum halde oldu deyince nasıl korundun diye soruldu. Burada genelde berbat evliliği olan, kocasından şiddet kötü muamele gören kadınların tamamı korunurken hamile kalıyor çünkü. Hala da cevabı öğrenemedik.
Anne mutlu değil ama, kocasından dayak yiyen kadın nasıl mutlu oluyor? Hem de lohusayken. Arkasından da hamile kalmış. Hem döverim hem severim şeklinde takılan takılsın da bi zahmet 2-3 yöntemle korunsun. Halihazırda var olan bebeği düşünen önce onun karnını doyursun fiziksel ruhsal ihtiyaçlarını gidersin, kendi akıl sağlığını düzeltsin. Üremek dünyanın en kolay ve en hızlı işi. Annenin batık psikolojisi için çok şey yazdık eski konularında. Derdiyle dertlendik, annesinin kanser olmasına bile üzüldük. Kendisini yeni doğmuş bebekle sokakta bulduğu zaman da buradaydık. Ama böyle adamla umarsızca tekrar çocuk yapıyor. Neyse bu doğunca beklenmedik şekilde üçüncüye hamile kalır. Siz de koşarak gelir pohpohlarsınız. Çocuk bizim olmayınca boşver anası var babası var, yapmışlar baksınlar oluyor. Çocuklar ziyan olacağına ana babaları ziyan olsun.
Hangi üniversitenin biyoloji bölümünden mezunsunuz?Başta korunmasız işin sonuna doğru prezervatif…
Benim anladığım sanırım zevk suyu denilen kısımdan da kalınması…
Linçleyince de yapacak ama. Destek verin de demiyorum ki, kötü durumda olduğunu yazan bi kadınla dalgalar geçilmesi canımı sıktı hepsi bu. Benim kendisine yazdığım destek mesajım bile yok.Çocuklarına en büyük kötülüğü biz değil kendisi yapıyor, eşi yapıyor. Burada istediğin desteği ver konu sahibi gene bildiğini yapacak
Akıllarda tek bir soruBuyuk konusmak istemiyorum.
Fakat cocuk istemeyip korunan kisiler ( kondom a guvenirim en cok) cidden hamile kapliyor.
Ne sekilde korundunuz merak ettim.
3. Sayfaya kadar okudum ve cevap verilmemls
Başta korunmasız işin sonuna doğru prezervatif…
Benim anladığım sanırım zevk suyu denilen kısımdan da kalınması…
Şuan ayrı mısınız birlikte misiniz ben hiç bişey anlamadımÇocuk da isteyerek yapmadım isteyerek sevişmedim.
Kabul edin ki bir erkek gücünü tutamadım. Buna da yemin ederim…
He yalan yok ayrıldığımda çocuğumun kardeşi olmayacak diye üzülmüştüm . Ama kendisine sevgim olmadığı için çocuk istemiyordum.
Dayak kısmını anlattım.Dayakçı kocasına 9 ay arayla 2 çocuk veren insan da bizahmet eleştirilsin ya. Yetişkin bir insan nasıl aldığı kararların sorumluluğundan lohusalığı bahane edip kaçamaz. Hadi bir kere hamile kaldın, ikinciyi yapmaz, en çok onun korunması gerekirdi çünkü şiddet görüyor. O çocuklar nasıl bir ortamda büyüyecek? Bu çağda bu cehalet insanın sinirlerinin bozulmaması mümkün değil, buyurun siz pış pışlayın lakin benim yorumum da sizi ilgilendirmez
Ya gerçekten artık dayanamıyorum.bir biyolog olarak bunu biyolojik açıdan açıklayamayarak ancak anladığınız kısmı ile yanıt vermeniz çok ilginçmiş.
Öncelikle hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim bebeklerim ikiz. Şu an 20 aylık oldular. Zor evet ama anneler bir şekilde yoluna koyuyor merak etme. Yakınların, aileler biraz destek olur, iki minik tatlı beraber büyürler annesi, bugün seni korkutan bu durum için iki üç yıl sonra iyi ki böyle olmuş dersin. Allah kolaylıklar versin.çok kötüyüm kızlar
Bebeğim 9 aylık oğlum, gecikti öylesine test yaptım ve pozitif. Tekrar yaptım yine pozitif…
Şok içerisindeyim nasıl oldu diye.
oğluma haksızlık etmekten çok korkuyorum.
Böyle bir durumda olan anneler küçükken tekrar hamile kalanlar deneyimlerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum
Dipnot Daha lohusa depresyonumdan yeni yeni çıkıyordum ki böyle oldu. İntiharı bile düşündüğüm olmuştu öyle kafam gitmişti lütfen incitici yorum yazmayın.
Ya gerçekten artık dayanamıyorum.
Siz ve sizin giviker umarım umarım umarım yaşadığım ruhsal problemi yaşarsınız umarım..
Dua edeceğim hepiniz için detayda .
Kötülük abideleri!
Çok laf sokmak istiyorsan mesleğimde iyi de bir yerdeydim kariyer olarak.
Ama bak ruh hastalığı diye bir şey var
Ben sizi anlayamadım konu sahibi. Şöyle bir geçmiş konularınıza göz gerdirdim.
2023 Ağustos'ta ilişki isteğinize dair bir konu açmışsınız.
Aynı yılın Kasım ayında eşiniz ve kayın aileniz hakkında başka bir konu açmışsınız.
Üç ay içinde mi evlendiniz anlayamadım.
Sonra Haziran 2024'te 7 aylık hamile olduğunuza dair başka bir konu açmışsınız.
Üç ayda birini tanıdınız, evlendiniz, evlendiğiniz ilk aydan da çocuk mu yaptınız?
Hadi buraya kadar tamam diyelim.
Duvarınızda da 7 sene boyunca hamile kalmak için uğraştığınızı ama olmadığını yazmışsınız.
Benim kafam çok karıştı, bunlarda bir mantık hatası yok mu?
Hadi bunların hepsi doğru olsun.
Üç ayda biriyle evlenip, evlendiğiniz ilk aydan çocuk sahibi olmanız büyük bir hata. Eşinizle yaşadığınız sorunlar da ortadayken ikinci çocuğu bilinçli ya da bilinçsiz yapmanız ayrı bir hata.
Hala boşanma kararı almamanız, bu konuda dahi en ufak boşanmaya dair bir şey konuşmamanız kocaman bir hata; üstelik hamileyken şiddet gördüğünüzü iddia ederken.
Siz böyle hatalar üzerine süratle giderken bizden nasıl bir öneri beklemektesiniz?
Edit: Hamileyken değil lohusayken şiddet görmüş konu sahibi düzelteyim ama farkı yok.
Ay beter ol ya.bu kısımları halen açıklamadınız.
Ne önemi var ki? Önceki konunuza da baktım o zaman ayrı imişsiniz geri barışmışsınız. Adam her seferinde sizin döneceğinizi biliyor zaten. O konunuzu da Haziran'da açmışsınız. Geçen seneden bu yana daha kötü duruma gitmişsiniz +1 kişi ekleyerek.Ayrıyız bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?