9 aylık bebeğim varken hamile kalmak :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adamla benim bir işim yok , konu bu değil ben onunla mevzumu kalpten kapatmışım. Oğlumla mutlu olma planları kuruyorum.

Sağlıksız bir insanın sağlıksız kararlar alması çok doğaldır.

Döneceğimi bilmiyor. Özelden mesajlarımızı gönderebilirim ben çok güçlendim ondan vazgeçtim .

Çok bilgili biyoloji mezunu hanımefendi, Seker koması demek hastanede öyle ölü gibi yatakta kolunda ilaçlarla yatıyor demek öyle cana kana gelmiş dayak atıyor anlamında şeker koması olmaz.
Anlattığınızdan hiçbir şey anlaşılmıyor, ailenizin evine dönmüşseniz mesajlarına cevap vermiyorsanız nasıl eve geri döndünüz de hamile kaldınız? Sürekli bir konunuz var ama sürekli barışıp barışıp eve dönüyorsunuz önce korunduk diyorsunuz sonra doğru düzgün korunmadığınız ortaya çıkıyor. Doğru düzgün derdinizi anlatın önce. Sonra tepki görünce araya yok ben istemeden yaptı demeye çalışıyorsunuz ama bunu istemeden yapan adam da mola verip prezervatif takıp geri geliyor siz doğru düzgün anlatın derdinizi. Çocuk istemeyen korunsun doğru düzgün, koskoca insansınız yaptığınız aktivitenin sonucunu bilmiyor musun? Açtığınız konular ortada duruyor hâlâ çocuk çocuk çocuk kocadan da Vazgeçilmiyor.

Adamla benim bir işim yok , konu bu değil ben onunla mevzumu kalpten kapatmışım. Oğlumla mutlu olma planları kuruyorum.

Sağlıksız bir insanın sağlıksız kararlar alması çok doğaldır.

zorla ilişki oldu mu, olmadı mı? bunun adı tecavüzdür zaten. tecavüz esnasında adam durup kondom mu taktı? sorulara direkt yanıt verin.

Döneceğimi bilmiyor. Özelden mesajlarımızı gönderebilirim ben çok güçlendim ondan vazgeçtim .
Senin vazgeçmen ile iş bitiyor mu? Geçen sene tek çocukla yoluna bakmamışsın şimdi iki çocuk olacak. Daha zor her şey. Ki o konunda da adam için bitti falan demişsin ama durum ortada. Bu adamın sonunda sana fiziksel şiddet uygulayacağı belliydi zaten. Önce psikolojik şiddet sonrası bu işte. O zaman ne kadar çok yazdık sana...

1-kocadan vazgeçtim kanıtlarımın mesajını atabiilirim.
Çok güçlü bir kadın duruşum sergiledim
2- çocuk mevzusu aramız iyiyken yapıldı 1.çocuk

3- ben annemle evde kalırken ablama geçtim bebeğimle o ev daha merkezi diye üst katında yaşamaya başladım.
Deprem olduğu gün eşimi bizimkiler eve davet etti ablam oğlunun yanında olsun dedi ilk kez o gün gördüm kendisini

Orada kalırken hep dediğim gibi mesajlar hediyeler çabalar
Hiçbirini gözüm görmedi.

Çok bilgili olduğumu söylemedim :)
Siz neden laf spkuyorsunux anlamadım

Ya hadi ben diyelim ki geri zekalıyım diyelim ki cahilim .

Siz tatlı olun zor durumdaki bir insana güzel konuşun destek olun. Sevaba girersiniz.

Ben öyle yapıyordum mesela. Elimden geldiğince empati yapar anlamaya çalışırım

zorla ilişki oldu mu, olmadı mı? bunun adı tecavüzdür zaten. tecavüz esnasında adam durup kondom mu taktı? sorulara direkt yanıt verin.
Evet ama istemiyorum dedikçe canımı acıtmak değil de öperek zorlamak gibi . Gerçekten ama gerçekten gücüm yetmedi.
Şimdiki aklım olsa direnirdim. Çok pişman ve çok üzgünüm.
Ailem harika bit baba okdupuuu söylüyor. Belki onlara kandım bilmiyorum hep baktı benim lohusalığımda hep çok sevdi oğlunu ilgilendi.

Ama şeker çıktı mı bir canavar.

o sırada da şeker komasına girdi, di mi?
ay sizin ne kadar şeker olduğunuza dayanamadı demek ya...........................

Sevilmediğini de biliyor zaten.
Konu asla o değil o benim düşüncemde bile değil.
Çok emek veriyor ama kalp bir kere soğudu yapacak bir şey yok.
İkimiz de çocuklarımız için bir şeyler yapmak durumundayız.
Öncelik oğlum.
- şu an annemle evdeyiz yine ablamdan çıktık. Sonrasında

o sırada da şeker komasına girdi, di mi?
ay sizin ne kadar şeker olduğunuza dayanamadı demek ya...........................

Öl sen acılar içinde kıvranarak öl. Hatta öleme

Umarım çok zor günler geçirirsin hayatını bilmiyorum ama RABBİM seni Kahhar sıfatıyla kahretsin

5 vakitte buna mesai harcayacağım .
Kötü insanlardan böyle konuşanlardan nefret ediyorum.

Şimdi bu kişi sinirlense intihar etse vicdan yapacak mısın mesela alay etmeseydim dicem misin

Alaycının akıbeti belli olur ömrümde kimseyle alay etmedim

kendinizi alay edecek noktaya düşüren sizsiniz.
örnek olarak ben biyolog olsam, "zevk suyundan hamile kaldığımı düşünüyorum." demem. çünkü bir biyolog için pre-seminal sıvı'dır adı. ya da şeker koması da demem. diyabetik koma denir ona da.
neyse ya, gündüz vakti yeni bilgiler kuşandınız. hayırlı olsun.

Adamın sevilmek ya da sevilmemek umrunda mı? Stres topu olduğunuzu anlamak bu kadar zor değil bence. Ne emek vermesi? Önceki yaşadıklarınızı da mı hatırlamıyorsunuz? Hala böyle emek veriyor falan diyorsunuz. Biraz uğraştırıp gene döneceksiniz siz. O zamanda en son anneniz ileydiniz dönmeyecektiniz bitmişti falan. Sakın mesajları atayım falan demeyin. İçinde bitiren insan hala onca emek veriyor ama kalp soğudu falan demez.

empati diye ortada kendini paralayanlar o cümlelerle empati yaparlar artık.
Böylece gayet isteyerek ve korunmasız bir ilişki olduğunu anladık zaten. Şunu baştan yazsa kimse ne diye yaptın demez. Hadi diyenler oldu sana ne diyip kestirip atabilir. Psikoloji arkasına sığınıp saçma sapan beddua etmekten başka yaptığı bir şey yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…