9 aylık evliyim eşim komşumun eşiyle çekip gitti...lütfen bana yardımcı olun!!!

Neden fake olsun ki maalesef artık bu tür şeyleri hep duyar olduk
Benim de komşum başka bi kadının kocasıyla kaçtı gitti
Allah belalarını versin böyle insanların
Artık komşuluk da yaptırmayacaklar böyleleri
Ne gözle bakıyorlarsa ve nasıl bir edepsizliktir ne yüzle açılmışlar aşık olmuşlarda kaçmışlar
Allah sana sabır versin güzelim umarım herşey dilediğin gibi olur

şoklardayım resmen ya ...ee boşanma davası açmadınmı .nasıl kalkılır böyle bi enkazın altından allah yardımcın olsun ..ne yalan söyleyeyim ilk gördüğümde kesin fakedir dedim...ama gerçekten artık o kadar çok oluyorki bu tür olaylar allah kimseye yaşatmasın seninde yardımcın olsun inş..

Bir çok arkadaş fake demişte konuya olmayacak birşey değil ki, bundan 1-2 yıl önce sık olmasada görüştüğüm bir arkadaş vardı. Fiziken güzel ama kendi halinde sessiz 2 çocuk annesi bir bayan birde duydum ki evli 3 çocuklu bir adamla kaçmış, en çok 13-14 yaşındaki kızı için üzüldüm ve artık kimse için o asla yapmaz diyemiyorum.çünkü o arkadaştan da asla beklemezdim.

İyi ki ''fake'' kelimesini öğrenmiş ve dilinize dolamışsınız...

Gördüğünüz her konuya aynı tavırda yaklaşıyorsunuz.

Editör uyarıyı yaptığı halde,aynı mesajlara devam ediyorsunuz.

İnsanlar sizi inandırmak zorunda değil vazgeçin bu absürt davranışınızdan.

İnsanlar neler yaşıyor neler,bol bol gazete okuyun,haber izleyin hayal dünyasından çıkarsınız.

Konu sahibi arkadaşım Allah güç kuvvet versin sana ve bol bol sabır.

Eşin olacak adama diyecek sözüm yok.İnsanlıktan nasibini almamış belli ki...

Allah sabır versin tatlım kurtulmuşsun işte o adamdan
Brownim canım seninde vardı buna benzer bir konu arkadaşının başına gelen ben o olayın sonunu çok merak ediyorum şuanda durum nedir?

Polise haber ver ve altınlarının çalındığını bildir...gedip alsınlar.yoksa bir daha yüzünü göremezsin...o adam tazminat falanda vermez yerler karıyla birebaer herşeyi..hemen çok acaele yemeden altınları bari bunu yap.terbiyesiz adam ya.Allah belalarını versin böylelerinin on bin kere.

Brownim canım seninde vardı buna benzer bir konu arkadaşının başına gelen ben o olayın sonunu çok merak ediyorum şuanda durum nedir?

Evet canım işte bu yüzden bu tür olaylara fake diye yaklaşanlara tepkiliyim.

Çünkü ozaman bana da inanmamışlardı ama yaşananlar gerçekti...

Çoçuğu olan kocasını affetti mutlu mesutlar olay hiç yaşanmamış gibi

diğeride eşinden ayrıldı ama çok kötü olaylar yaşadı feci dayak yedi ve kapı önüne konuldu.

Ben ordan taşındımda yüzlerini görmekten kurtuldum.

Çok iyi yapmış adam o kadın haketmiş dayağı.Kimse bana kızmasın adamda haketmiş.Ama karısı affetmiş zaten öyle olur şimdi adam daha kıymetli olmuştur...

Çok iyi yapmış adam o kadın haketmiş dayağı.Kimse bana kızmasın adamda haketmiş.Ama karısı affetmiş zaten öyle olur şimdi adam daha kıymetli olmuştur...

Komik ve anlaşılmaz olan kocasını affeden

eskısınden daha iyi anlaşmaya başladı,kapı önüne koyan adam yüreklice davrandı.

Ama en yakın arkadaşıyla aldatılan kadınsa bu yürekliliği gösteremedi.

o adamda o kadında Allahından bulsun.. kanım dondu... Allah yardımcın olsun canım.. çok şükür ki çocuğun yok, çalışıyosun, okuyosun.. inşallah iyi yerlere gelirsin ve tüm bunları unutturan bi evliliğin ve cocukların olur...

dier kadının cocukları nerdeler görüyomusun onları.. kadın erkek derdine düşmüş pislik.. cocuklarını bile görmek olmuş ahlaksızlar
Allah belalarını verir merak etme.. bi tanıdığımda eşini bıraktı cocuklu bi kadınla kaçtı, kadınla tartıştılar kadın adamın silahı ile kendini vurdu
Allah o ahlaksız kadına sadece yemek yiyebilmesi için tel elini sağlam bırakmış iki bacağı ve sol eli tutmuyo, zihnini kaybetti
hastane karşılaştım içler acısı bi halde, yinede insan acıyo.. bunlarda bırak kul utancını Allah korkusu yok

tamam diyelimki kızcağızın başına bunlar geldi..böyle ağır bir durum

iki gak gukla anlatılamazdı...yazılarından okuduğum kadarıyla hiç samimi bulmadım..
acısını kalbimde hissetmedim nedense..
içi yanan kadın böylemi konuşur..

kocam 3çocuklu kadınla kaçtı
kadının kocası onu hala bekliyordu
çocuklara kaynanası bakıyor
Ali topu tut
İpek ip atla

hiç bir fark yok...

bayan ankara üni.ilahiyat fakültesinde okuyor ve kocası da şoför ve inşaat işçisi öylemi??? enteresanmış.....olayın bu yönü de görülmüş şey değil....

teşekkür ederim herkese onlradan bir haber yok eşim olacak insan beni hiç aramadı .dava ekimde ne yapayım bekliyorum işte....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…