Hayır kesinlikle doğru değil Davranışları . O hareketleri Yüzünden yarın öbür gun sosyal hayattan okuldan dışlanır . Gercekten onun için çok zor olur . Babasıyla onun iyiliği için sırf Konuşun . Anna baba irtibat halinde mi ?Valla ben ilgili mi değil mi çözemedim eşimle evliyken sürekli çocuğun yanındaymış ama şimdi sanki çocuk onda kalsın istemiyor bende eşime dedim istiyorsan alalım velayeti bizde kalsın eşim pek yanaşmadı bu konuya kadın çok yüklü miktarda nafaka alıyor çocuk onda diye bütün masrafları karşılanıyor yaşam şartları şuan çok yüksek eşimin annesi ve babası para için vermez diyor yani kendi evladı illa ki seviyordur ama kuralları öğretmemiş ben şahit olmadım eşimin ailesinden dinlediğim çocuğu sürekli tembihlermiş bunu şakın babana söyleme şöyle olur böyle olur diye artık allah bilir aslında ben çocuktan şikayet etmek için yazmadım sadece bu davranışları normal mi diye merak ettim
Fikrimi belirtmeden geçemeyeceğim çokta asil ve hoşgörülü bir kadın :)
Çocuk ilk evlendiğimizde yatak odamız için burası babamla benim odam diyordu bende sana çok güzel oda hazırladık sen burda yatıcaksın dedim o zaman ben babamla burda yatarım dedi sonrasında bi kaç kere eşim orda yattı ben bozulmaya başlayınca ki bahsettiğim Yani evliliğimiz yaz tatiline denk gelmişti ve 3 ayın 2 ayı bizde kalmıştı doğal olarak bozuluyordum yeni evli olduğum için şimdilerde uyuyana kadar eşim yanında yatıyor sonra geliyor gece uyanıp ben uyuyamıyorum deyince eşim yatağa alıyor bu konuda da çok uyardım sığmıyoruz yatağa kendi çocuğum da olsa istemem burda yatsın dedim şimdi ara ara geliyor yanımıza gelince eşime git sen onunla yat diyorum bazende uğraşamıyorumGece uyku esnasında bile eşler hallenme denen şeyi yaşıyor ve bilitsiniz ki erkeklerde daha sık olur
Eşiniz size dokunmak isteyebilir arada çocuk var bu ne kadar doğru olur ?
Eşinize kesin bir dille yatamaz diyeceksiniz
Çok isterse gitsin oğluyla odasında yatsın
Benim kıxım bir yaşında olmasına rağmen yatağımızda sayılı yatmıştır
Eşimde bende karşıyız
anammm defnosum yapmayin yahuFikrimi belirtmeden geçemeyeceğim çokta asil ve hoşgörülü bir kadın :)
Evet irtibattalarHayır kesinlikle doğru değil Davranışları . O hareketleri Yüzünden yarın öbür gun sosyal hayattan okuldan dışlanır . Gercekten onun için çok zor olur . Babasıyla onun iyiliği için sırf Konuşun . Anna baba irtibat halinde mi ?
Evet ben şikayet amaçlı açmadım konuyu sadece çocuğu olanlardan bilgi sahibi olmak istedimKonu sahibi birşey dememiş ki bebek gibi davranıyor demiş.Bilemiyor tecrübesi olmamış olabilir.Kendi çocuğu olunca 9 yaş ona çok büyük gelmeyecek.
Ben burdan merhameti iyi kalpli bir kadın olduğunu hissettim.Umarım her zaman çocuğa güzel davranır.
Çocuk belli ki annenin ihmalkar, ilgisiz tavrına maruz kalmış.
Bana da öyle geldi nedense...Annesi, bilinçli olarak sizin ilişkinizi sabote edebilmek için çocuğu tembihliyor-kullanıyor gibi geldi bana nedense.
Severek mi evlendiniz ?Çocuk ilk evlendiğimizde yatak odamız için burası babamla benim odam diyordu bende sana çok güzel oda hazırladık sen burda yatıcaksın dedim o zaman ben babamla burda yatarım dedi sonrasında bi kaç kere eşim orda yattı ben bozulmaya başlayınca ki bahsettiğim Yani evliliğimiz yaz tatiline denk gelmişti ve 3 ayın 2 ayı bizde kalmıştı doğal olarak bozuluyordum yeni evli olduğum için şimdilerde uyuyana kadar eşim yanında yatıyor sonra geliyor gece uyanıp ben uyuyamıyorum deyince eşim yatağa alıyor bu konuda da çok uyardım sığmıyoruz yatağa kendi çocuğum da olsa istemem burda yatsın dedim şimdi ara ara geliyor yanımıza gelince eşime git sen onunla yat diyorum bazende uğraşamıyorum
Sizin çocuğunuz var mı bilmiyorum varsa hiç mi kızmıyorsunuz ben henüz anne değilim ama çok çocuk baktım yeğenlerimi büyüttüm 1 senedir eşimin çocuğuna da elimden geleni yapmaya çalışıyorum bunları söylemek belki itici olabilir banyo yaptırmak tırnaklarını kesmek hepsini yapıyorum ileride allah bana da verirse bir evlat onuda ondan ayırmam yine dediğim gibi şikayet için değil 9 yaşında bir çocuğun davranışı nasıl olmalı ne yapmam gerekli diye açtım bu konuyugozunde cocugu bir sorun olarak teskil etmesi beni biraz gerdi belkide, sonucta cocuktan habersiz degildi. cocukta dediginiz gibi ilgi bekliyor.
insallah konu sahibi merhametli bir kadindir. Allah anneligi onada tattirir, hayirli evlatlar buyutur simartmadan insallah:)
Tabi ki çok severek evlendik çok şükürSeverek mi evlendiniz ?
O zaman size tavsiyem babası annesiyle de bu konuyu konuşsun mutlaka ortak bir çözüm bulsunlar birinin doğru dediğine diğeri yanlış demesinEvet irtibattalar
Olsun canım azıcıkta havalan :) hakediyorsun Fazlasıyla :)anammm defnosum yapmayin yahu
ben bu gazla simdi evde burnu havada dolanirim bi sure
Yoksa hersey batardı bu durum özellikle ...Tabi ki çok severek evlendik çok şükür
ma ben çocuğu istemiyorum yada bıktım gibi bişey demedim benim çocukla aram çok çok iyi bana çok düşkünBen normalde çocuklu biriyle çocuksuz birinin evlenmesinden yana değilim. Evlenmeden önce sorsaydiniz askinizdan ölseniz de evlenmeyin derdim eminim size de diyenler olmuştur.
Madem evlilik kararı verdiniz o zaman o cocugun sorumlulugunu da almalisiniz. Yani evet çocuk egitilmemiş. Sizin bunalmanizi da anliyorum fakat el mahkum elinizden geldigince kirmadan duzeltin. Minik bir çocuğun ahini almayin. İsiniz zor farkındayım gerçekten baskasinin cocuguna bakmak cok zor bir sey. Elinizden geldigince sabirli olun.
canimsinOlsun canım azıcıkta havalan :) hakediyorsun Fazlasıyla :)
Evlenmeden önce biliyordunuz değil mi tüm bunları? Yanlış anlamayın sizi eleştirmek amaçlı söylemiyorum.Cidden soruyorum.Çocuklar saftır , güzellikle halletmeye çalışın.O eşinizin çocuğu , bir ömür ayrılmıcaklar.Daha yolun başında böyle yaparsanız bunun ergenliği var.Ona sadece bir çocuk gözüyle bakın.Masum olur çocuklar.Hayata onun gözünden bakmayı deneyin.Anne ilgilenmemiş belli ki durumdan öyle anlaşılıyor.Anne baba ayrı , baba başkasıyla evlenmiş.Yani onun için de hayat zor.Ki yaşı çok küçük.9 yaş tamam Bebek değil ama çocuk yani.Sevgiyle halletmeye çalışın.Sabredin bir de.Sevgi ve sabır hayatta her kapıyı açan iki büyülü duygudur.Allah yardımcınız olsun.[/QUOT yanlış anlaşıldım sanırım ben çocuğu istemiyorum falan demedim ki benim çocukla aram zaten bütün ailesinden daha iyi
Sende canımmmcanimsin
Eşimin çocuğunun davranışları boşanmayla alakalı değilmiş ki benim çocukla aram çok iyi evliliğimde şükür çok iyi eşim bana biz bu çocuğu nasıl düzelticez deyince bende yeni üye oldum ve çocuğu olanlardan fikir almak istedim allah herkesin mutluluğunu korusun
genel olarak bir sorun yok gibi yasitlarda boyle davraniyor benim kizi anlatsaniz 3 asagi 5 yukari ayni olur gazi icin doktora goturebilursiniz onun disinda bol bol kitap okuyun tv ve tableti uzak tutun ama genel olarak mutlu bir cocuga benziyor sizi sevmese suzinle yatmak istemez ya da araniza girmezMerhaba arkadaşlar yeni üyeyim...1 yıllık evliyim eşimin daha önce ki evliliğinden 9 yaşında oğlu var beni de çok seviyor ona anne gibi davranıyorum..benim henüz bir çocuğum yok uğraşıyoruz inşlh rabbim banada nasip eder..Çocuğu alma günümüz haftasonları fakat kocamın eski eşi hep işim var deyip haftaiçi tüm tatil ve özel günlerde bize yolluyor, ilk zamanlarda çocuk bana çok çektirsede sabırla kendimi sevdirdim, fakat çocukta hala devam eden sorunlar var.eşimle yanyana oturduğumuzda aramıza giriyor, geceleri odamızın kapısı açık yatıyoruz korkuyor diye ve gece yanımıza gelip bazı geceler yanımızda yatmak istiyor bu yüzden eşimle tartıştık..sürekli gaz çıkarıyor yemek yerken bile, yapmamasını söylüyoruz eşimle ama o inatla yine yapıyor sürekli koltuklarda zıplıyor yediği herşeyi dökerek yiyor sabahları yüzünü yıkatamıyorum ısrar ettiğimde de ben yüz yıkamam diyor özel koleje gidiyor ama tam bir bebek gibi davranıyor ağzıyla garip garip sesler çıkarıyor hiç susmadan annesi olmadığım içinde tepki gösteremiyorum ama bazen beynim çok yoruluyor 5 yaşında konuşmaya başlamış ve okula giderken bile altı bezleniyormuş..sen artık büyüdün böyle yapmamalısın dediğimde ben istediğimi yaparım daha çok küçük bir çocuğum diyor yaşıtlarına göre davranışları normal mi sizce? Balayını sadece 3 gün yapıp döner dönmez aldık onu mutlu olsun diye her istediğini yapıyoruz psikolojik hiç bir sorunu yok normalde de böyle davranıyormuş hatta kayınvalidem sayende çocuğun huyu düzeldi biraz diyor bana göre 9 yaşında bir çocuk için davranışları bebek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?