9 yaşında erkek çocuğunun davranışı

Hayır kesinlikle doğru değil Davranışları . O hareketleri Yüzünden yarın öbür gun sosyal hayattan okuldan dışlanır . Gercekten onun için çok zor olur . Babasıyla onun iyiliği için sırf Konuşun . Anna baba irtibat halinde mi ?

Fikrimi belirtmeden geçemeyeceğim çokta asil ve hoşgörülü bir kadın :)

saol tatlim cok mahcup oldum yav
sevgiyle hersey cozulur ama ben cok sansliyim cunku hrm kocam cok anlayisli hemde kocamin eski esi cok duzgun bir kadin
benim isim kolaydi yani , biz el birligiyle sorunlarimizi cozduk

Çocuk ilk evlendiğimizde yatak odamız için burası babamla benim odam diyordu bende sana çok güzel oda hazırladık sen burda yatıcaksın dedim o zaman ben babamla burda yatarım dedi sonrasında bi kaç kere eşim orda yattı ben bozulmaya başlayınca ki bahsettiğim Yani evliliğimiz yaz tatiline denk gelmişti ve 3 ayın 2 ayı bizde kalmıştı doğal olarak bozuluyordum yeni evli olduğum için şimdilerde uyuyana kadar eşim yanında yatıyor sonra geliyor gece uyanıp ben uyuyamıyorum deyince eşim yatağa alıyor bu konuda da çok uyardım sığmıyoruz yatağa kendi çocuğum da olsa istemem burda yatsın dedim şimdi ara ara geliyor yanımıza gelince eşime git sen onunla yat diyorum bazende uğraşamıyorum

Evet irtibattalar

Evet ben şikayet amaçlı açmadım konuyu sadece çocuğu olanlardan bilgi sahibi olmak istedim

Severek mi evlendiniz ?

Sizin çocuğunuz var mı bilmiyorum varsa hiç mi kızmıyorsunuz ben henüz anne değilim ama çok çocuk baktım yeğenlerimi büyüttüm 1 senedir eşimin çocuğuna da elimden geleni yapmaya çalışıyorum bunları söylemek belki itici olabilir banyo yaptırmak tırnaklarını kesmek hepsini yapıyorum ileride allah bana da verirse bir evlat onuda ondan ayırmam yine dediğim gibi şikayet için değil 9 yaşında bir çocuğun davranışı nasıl olmalı ne yapmam gerekli diye açtım bu konuyu

A
ma ben çocuğu istemiyorum yada bıktım gibi bişey demedim benim çocukla aram çok çok iyi bana çok düşkün

Eşimin çocuğunun davranışları boşanmayla alakalı değilmiş ki benim çocukla aram çok iyi evliliğimde şükür çok iyi eşim bana biz bu çocuğu nasıl düzelticez deyince bende yeni üye oldum ve çocuğu olanlardan fikir almak istedim allah herkesin mutluluğunu korusun

genel olarak bir sorun yok gibi yasitlarda boyle davraniyor benim kizi anlatsaniz 3 asagi 5 yukari ayni olur gazi icin doktora goturebilursiniz onun disinda bol bol kitap okuyun tv ve tableti uzak tutun ama genel olarak mutlu bir cocuga benziyor sizi sevmese suzinle yatmak istemez ya da araniza girmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…