- 26 Şubat 2012
- 1.418
- 120
- 363
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
canım ben en son aradığımda bana şunu dedi: sevmek bazen gitmektir git gururlu şekilde, sana yakışır şekilde dedi. ben bunu unutamam yapamam....
Bu adam ya çok arabesk takılıyor , ya da çok Türk filmi izlemiş.
Gerçekten bir kadını böyle üzen birine çok kızıyorum.
Elimden gelse ben gideceğim sebebini öğrenmeye
Çok sinir oldum ya!
Başlığı okuduktan sonra derin bir "aboooo" çektim
9 yıl,dile kolay...
Ama bence böylece bir "elveda" demeden bitmez bir ilişki,hele ki 9 yıllık bir ilişki..
Bir masum genç kızın ömründen 9 yıl alıp bir "elveda"yı çok görmek,bir şey derdim ya neyse
İçimden bir ses yeniden barışacağınızı söylüyor nedense,yani böyle bitemez ki bir ilişki..
Bilmiyorum mantığım almıyor
aksine bana arbesksin der. izlemez öyle. böyle eğitimli entellektüel biridir falan. bana sen çok duygusalsın ben mantıklıyım. ilerde üzülüeceğiz dedi. evet seviyosun belli bende seviyorum ama eskisi kadar mı bunu bilmeden evlenemem sana da kendime de yazık edemem dedi. seven insan illa hır gür çıkarmaz medeni ve onurlu şekilde tamam der gidedebilir dedi. peki dedim bende. onurlu şekilde gidiyorum. ben senden razıyım Allah da senden razı olsun herşeye rağmen dedim. ve aramadım bi daha
o kırılan kalbimi onardım ama bu kez başka biri yeniden daha beter kırdı, şimdi o kalıntıları temizlemeye çalışıyorum
senin konunu okurken isyan etmek istedim. evlenmeye ramak kala hiçbir açıklama olmaksızın giden bir adam. üstelik bu adam seni seven değer veren gözünün içine bakan biriyken..ve üstelik 9 yılın adı var dile kolay! bir açıklaması olmalı bu kadar basit olmadığına inanmak istiyorum. bundan sonra ne olur olaylar nasıl gelişir tam kestiremiyorum ama şuna eminim ki seni mutlaka arayacak. ailesi hiç mi bir şey demiyor aklım almadı..
Canım yanlış anlama aranızda bir şey geçti mi cinsel anlamda?
yok canım ikimizde muhafazakar insanlarız. bazı prensiplerimiz var hayatta. öyle bişey olmadı yani. aksine bana çok saygı duyardı ve her anlamda başım dik gezmemi isterdi.
Tamam anladım. Çünkü önceki mesajından da ben öyle bir şey olmadığını anladım.
Ama yine sormak istedim.
Bak o kişiyi en iyi tanıyan sensin.
Biz buradan ne kadar yorum yapsak da sadece seni teselliden öteye geçmez.
Kendini salmadan ne olur ama ne olur onunla konuş.
9 yılın hesabını sor .
Vallahi elimden gelse ben gireceğim araya o kadar üzüldüm .
Çünkü gösterdiği hiç bir bahane geçerli bir sebep değil.
çok sağol canım farkettim evet sen de baya üzüldünama ben şuna inanıyorum. Allah görüyor herşeyi ve bu bi sınav benim için.elbet geçecek ve sonucu Allah ömür verirse görecem.
birde şu var babam da aldı karşına beni. dedi ki kızım bırak zamana. sakın arama üstüne düşme daha kötü olur. ben baba olarak yanındayım. dönerde ve istersen tamam sen mutlu ol yutarım herşeyi ama aramana izin vermem. sana onurlu ve dik durmak yakışır çünkü hata yapmadın başın dik olmalı. sen başın dik dur ben hep yanındayım, Allah da senin yanında dua ediyorum sana dedi.bir kadın onuruyla yaşar sevgisini üzüntüsünü ben sana bunu öğrettim dedi. bunun üstüne de aramam ben canım
O zaman kesinlikle babanın sözünden çıkma.
Çünkü babalar her zaman doğru söyler
Peki bunca şeyden sonra aradı diyelim barışmak istedi .
Sen ne yaparsın?
evet bazen bende duvarları yumruklamak istedim. nişan elbisemi verdim birine. fotoğrafları yırttım. ilk günler sesim çıkmıyodu ağlamaktan. o şehirden dönerken otobüsteki herkes bana baktı gözlerim öyle şişti ki. görevli anneme cenaze mi var demiş düşün. hıçkıra hıçkıra ağlıyodum. her adımında anım var o şehrin nasıl giderim bi daha gidemem.
evet aramadılar çünkü onlar biraz mantıklı aile. benim ailem daha girişken falan. belki de kız tarafı şimdi arasak laf ederler diye düşünüyolar. kendilerinin takdiri ne diyeyim.
biri gidiyor biri giriyor hayatına insanın ama hep aynı şey değil mi, kırılan kalpler.....Allah bize sabır versin....
ne evet diyebilirim ne hayır. asıl zamana ihtiyacı olan benim biliyo musun?
ama sen onların gelini olmak üzereydin hiç mi bir açıklamayı haketmiyorsun? bir de bu gidiş çok gizemli resmen karanlık. insan niye gider? ya yıpranmıştır sevgisi bitmiştir ya başka biri vardır. ya da kendince çok önemli bir gerekçesi. sen bunlardan herhangi birini sezdin mi? bu kişi seni daha düne kadar gözünden sakınıyorkan pat diye ayrılıyor, ama nedenini sorma. kaderimsen tekrar biraraya geliriz bilmem ne bunlar ne saçma laflar böyle? kadere mi kaldı 9 yıldan sonra! resmen kalbim daraldı
Canim cok gecmis olsuun! ben okudukca kararsiz kaldim kaprisliyim demissin bu yuzden terketmis gibi ama kimse 4 4luk degil onunda vardir hatalari senin gormezden geldigin. 9 yil yurutulmus bi iliski sonucta. Yalniz adamin burcunu merak ettim... benimde basima buna benzer seyler cok geldi evlilik oncesi olmasa da. 35 yasina gelmis bir insanin da cevresindekilerin soylediklerine bakarak 9 yillik bir iliskiyi bitirmesi cok mantiksiz evlilikten korkmus gibime geliyorkisa zamanda hersey duzelir ins
okurken o kadar kötü oldum ki boğazım düğümlendi benimde uzun bir birlikteliğim var insan kendini yerine koyduğunda o acıyı hissedebiliyor allah sabır versin gerçekten zor birşey son anda böyle şeylerin birden ortaya çıkması düzgün bir konuşma bile olmamış karşılıklı hakkında hayırlısı neyse o olsun canım
canım inşallah senin birlikteliğin hayırla sonlanır ve mutlu olursunuz.... çok teşekkür ederim dileklerin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?