- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
canım inşallah senin birlikteliğin hayırla sonlanır ve mutlu olursunuz.... çok teşekkür ederim dileklerin için
OKYANUSKIZI VE BERCESTE çok ederim arkadaşlar inşallah . hayırlı olan dönmesi ise dönsün ama ilerde keşke demeyeyim. hayırlısı neyse o olsun. ha bunu derken hala onu düşünüyorum o ayrı. şu an evimizi yerleştiriyor olacaktık. dün kuaför aradı kesinleştirdiniz mi diye. yok dedim bitti. insan bi kötü oluyor. heryerden bi anı çıkıyor ama nasip....
ben ne düşünsem boş. vardır elbet bi nedenleri aramamamk için. hani süre sonra sorulamayı bırakıyor insan çünkü sorulamak o kadar üzüyor ki insanı daha da bi değersizleştiriyor kendini. evet çok acı çekiyorum ama vicdanım rahat her bakımdan çünkü ben yakışıksız bişey yapmadım. arayıp şöyle yaptı bana lanet olsun falan filan demedim. aksine aradım ve helalleştim onlarla. daha da ötesi kendilerini bileceği iş. evet aramadılar o daha da üzdü beni ama belki nişanlım demiştir aramayın bizi kendi halimize bırakın diye bilmiyorum.
sorma benim kalbim darala darala resmen nohut kadar kaldı...
Benim içimden bir ses sana döneceğini söylüyor.
Sadece sabır.
bi gelişme varmı canım ? bi açıklama yaptı mı ?
anladım canım. merak ettimde..yok canım nerde :) bir aydır yapmadı ki hemen yapsın.....
Aileler arasaydı falan daha kötüydü.İpler tamamıyla kopabilirdi 9 yıllık ilişki bu yüzden girmemiştir ailesi.Bence siz halledersiniz sorunlarınızı. 9 yıl emek verip bir anda bitmez.Gurur yapmayın arayın ilk adımı siz atın.Tüm yorumları okumadım ama bu uzun süreli ilişkilerde son anlarda bir fırtına kopar doğal bir süreç, pes etmeyin mücadele edin
anladım canım. merak ettimde..akşam iftardan önce yazmıştım ve çıktım. iftara davetliydik, inan tüm akşam seni düşündüm orda.. inş. hayrlısı olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?