- 22 Ocak 2011
- 808
- 23
- 318
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
tüm sayfaları okumadım anlayamadığım şeyler olmuş olabilir ama bana bu adamın bir derdi var gibi geldi. seni sevdiğine dair bu olaya kadar şüphe duymamışsın. bir anda mı bitti sevgisi? tuhaf bi durum seninle alakalı olmayan bir derdi var gibi hissettim. seninle yaşayacağı tüm olumsuzlukları göze aldıracak kadar büyük bir sorunu olabilir. kalbinin kırık olduğunu anlayabiliyorum ama senin de bundan sonraki hayatına üzgün de olsa için rahat devam edebilmen için neler olduğunu öğrenmen gerekiyor. imkan bulabilir misin bilmiyorum ama bence ne yap et onunla yüzyüze konuş derdin neyse söyle dinlemeye hazırım yine de git dersen giderim bi daha da aramam seni de. ne farkeder sonuçta bitti diye düşünme kafanda net bir düşünce olmazsa bu işin içinden hiç çıkamazsın.
allah sana hayırlı bir yol açsın, gerçekten içim acıdı okurken.. allah yüreğini ferahlatsın.
Tatlım anlıyorum ama ne kaybedersin bir kez denemekten sakin sakin konuş dinle anla ya o seni ikna edecetir ya sen onu, pes edilecek bir konu değil, ara uzadıkça daha soğur gidersiniz.Erkekler çocuk gibidir evlenselerde ihtiyarlasalarda onları çekip çevirmek gerekir sabretmek mücadele etmek gerekir.Nasılsa kaybedek bir şey yok hemen teslimmi olacaksın. Bu kadar basitmi bitti bitti yazık ama en azından denedim dersin.
Konuyu okudgumda bıran fake olsa keske dedım okadar uzldum kı anlatamam .
bu adam resmen adılık yapmış sıze yazıklar olsun 9 yıl 9 dıle kolay ..
Canim ya Allah yardimcin olsun öncelikle cok fazla konulara yorum yapmam ama seni teselli etmek istedim. Gercekten evlenmeye yakin ciftler cok tartisiyo ve is ayrilmaya kadar gidiyo.Bana oyle geliyo ki nisanlin cok bunalmis ve dedigin gibi cdvrenin etkisinde kalmis. Umarim tekrar konusursunuz ve aklindaki sorulara cvp bulabilrsin. Hakkinda hayirlisi ne ise o olsun ins. canim. Bak biz de dugun carsisina cikmistik esim annesi ablasi ben ve annem. Gelinligimi denedim son bi iki terzilik isi vardi dedik herseyi alalim en son gelinligi alir eve gideriz. Sonra esim bi deniz sortu begendi hic unutmuyorum ( balayina gidecektik onun icin gordu hosuna gitmis)almak istedi 10 tl falan naylon gibi ben de hic guzel degil dedim k.validemde birak begendiyse alsin dedi esim de aldi bende k.validemin o tavrina gucendim iyi al dedim tavir yaptim sonra baktim esim benimle hic muhattap bile olmuyo acikmistik yemek yemeye girdik yuzume bile bakmiyo ablasi anladi bisiler oldugunu hadi gidin siz gelinligi alin biz burda bekleyelim dedi esim de ben tek gider alirim deyince (gelinligi almayip eve gitcekmis tekbasina)herkes bi tuhaf oldu ben tabi cok kotu oldum gittim arkasindan hemen gelme o gelinligi almiycam bitti dedi. Basimdan asagiya kaynar sular dokuldu o birikmis duygular dugun stresi ( ailelerimiz de bizi cok uzmustu)sonun da patladi. Ben carsinin ortasinda agla agla yalvardim resmen esime nuh dedi peygamber demedi cok zor ikna ettim mutlu olcagimiza onu gittim o halde gelinligi teslim aldik.
Eger gurur yapip tsmam deseydim simdi cok pisman olcaktim. Suan dunyalar guzeli kizimi salliyorum ayagimda. Ve esim durup durup biz cok mutlu bi aileyiz nazar degmesin diyo
Not: esim o deniz sortunu hic giymedi hakliymissin hic guzel degilmis diyo
cnm öyle çok üzüldüm ki. okadar iyiniyetli ve hanımefendi bi kişiliğin var ki haketmiyosun gerçekten
anladığım kadarıyla o ve onun ailesi de kibar insanlar.
benim de farklı sebeplerden çok sıkıntılarım oldu. sana bikaç tavsiyem var.
sürekli ağlamaktan muhtemelen gözlerin , dudakların, yüzün şiş durumda ve kızarık. ve sıkıntıdan terleme yapıyodur vücudun.
bazen fiziksel şeyler maneviyata iyi geliyor. sık sık duş almanı ve mutlaka ama mutlaka güneşe çıkmanı öneriyorum( güneş depresyona çok iyi gelir)balkona çık dışarı çıkmasan bile
Lütfen eve kapanma ve kafanı onunla meşgul etme. gerekirse internetten seni mutlu edecek hoş şeyler oku. kısa hikayeler hatta fıkralar bile olabilir.
gece yattığında bol bol dua oku. "hasbinallah ve nimel vekil" tesbihle zikret sürekli. emin ol kalbine ferahlık gelecektir.
İnşallah herşey gönlünce olsun. Beddua etmeden bu kadar olgunlukla ve iki tarafı da kırmadan bu dönemi atlatabildiğin için Allah sana bunun mükafatını verecektir.
fikrimi söylemeden de edemiycem :) bence hala seni çok seviyor ve yakın zamanda pişman olup geri dönücek. ama şuan depresyona girmiş büyük ihtimalle.umarım mutlu olursun ömür boyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?