- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
dönecek demek istiyorum ben:107:dönse de olmayacağını bile bile dönsün istiyorum. 40 gün boyunca dönecek diycem bunu deniycem. yapıcammm. yarın 1. gün:124:
Ben hayatımda bu kadar pozitif bir insan görmedim
Elbette senin de için yanıyordur üzülüyorsundur ağlıyorsundur hatta belli etmiyorsundur ama herşeye rağmen böyle güçlü kalmak çok zor bazıları için.O bazılarının içinde ben de varım:26:
Bugün senin bu yazdıklarından sonra ciddi ciddi affettim yaşatılan acıları.Geçmişi, her şeyi..
Affetmenin tadına vardım.. Zamana bıraktım ve kendime bir şans verdim.
dönecek demek istiyorum ben:107:dönse de olmayacağını bile bile dönsün istiyorum. 40 gün boyunca dönecek diycem bunu deniycem. yapıcammm. yarın 1. gün:124:
ay sen beni nasıl güldürdün
hadi bakalım başla sen, bende sayacam.inşallah 40 gün sonra hem söylemeyi unutmuş hem de onu unutmuş olursun
sen çok tatlısın zeynep,
sana can yücel'in dizelerini armağan etmek istiyorum;
...
ne kadar yaşarsan yaşa
sevdiğin kadardır ömrün
gülebildiğin kadar mutlusun
üzülme, bil ki ağladığın kadar güleceksin
sakın bitti sanma her şeyi
sevdiğin kadar sevileceksin...
Başına gelen için çook çoook üzüldüm canım umarım en hayırlısı neyse öyle olur..Her işte vardır bi hayır demekten başka birşey gelmiyor insanın eline.Sanırım en güzel teselli bu.
Bu benimde en çok korktuğum şey,4 yıldır çıkıyoruz ve hala okuyoruz.Evlendiğimizde 7-8 yıldır çıkıyo olucaz.Ama ne olucağını bilemiyorsun işte.Yarını bilemiyorsun.
Bütün sayfaları okumadım ilk sayfayı ve son sayfayı okudum arada neler değerlendirdiniz bilmiyorum ama bir hastalık olabilir mi sence? Benimde içime öyle bişey doldu.
Hiç kimseyle irtibata geçmemişsin (ilk sayfalarda geçmemiştin sonra naptın bilmiyorum).Çünkü sürekli çok kötüyüm demiş,böyle bir durum benim arkadaşımın baışna gelmişti oyüzden söylüyorum.Kaç senedir çıkıyolardı herşey tamam gibiydi,çocuğun kalbinde bişey mi ne çıkmış,heyecana gelemiyomuş,doktor evliliği kaldıramaz ölür demiş.Çocuğun ailesi kız falan doktorla konuşmuş,ayrılman lazım demişler kıza.Kızda ayrıldı.Kız hastane hastane gezdi araştırdı doktorları.Çocukta kız hastalandı diye ayrıldığını sanıyor.Öyle bitii..( Böyle bi durumu araştırdın mı?
Arkadaşın yazdığına ben de katılıyorum.Bir hastalık olamaz mı,ya da ailesi iflas filan mı etti,başına kötü bir şey mi geldi.Amacım seni boşuna umutlandırmak değil tabi ki ama en azından bir kerecik de olsa arayıp sorsaydın keşke nasılsın, diye.İnan yazdıklarının bir kısmını okudum ve çok kötü oldum.Tokat gibi geldi yaşadıkların.Şu hayatta hiç bir garantisi yok.
aldım canım habelerini.dediğim gibi o iyi ve Allah uzun ömür versin.
evet hayatta yarının değil aldığın nefesi vermenin bile garantisi yok. işte biz kullar plan yapıyoruz Allah bize durun ben varım diyor...
arayıp sormadım nasılsın diye ama her duamda o var. iyi ve mutlu olsun. son ana kadar üzülmedim o da üzülmesin isterim. güzel bi sevgi yaşadım ama işte son ana kadar . olsun kısmet....
ben hakkımı ona helal ettim,inşallah o da etmiştir....
Canım Allah umarım senin karşına en hayırlısını çıkarır ve mutlu olursun.Bu forumda bir çok üyenin derdini okudum ama kendim de dahil senin kadar sabırlı,iyi niyetli,temiz kalpli bir insan görmedim.Umarım bu yaşadığından daha güzel bir sevgi yaşarsın.Ben böyle bir şey yaşasam senin kadar güçlü olamazdım.Senin gibi tavrımı da koruyamazdım.Sürekli arar,rezalet çıkarırdım.Allah dağına göre kar verir demişler.Sabrına,duruşuna hayran kaldım.İnşallah hakkında onunla ya da onsuz hayırlısı neyse o olur.
tatlım Allah uzun ömür versin hastalık falan yok. bitti işte neden bilmiyrum ama bitti((
sağol canım evet insan duaile huzur buluyor sabredebiliyor. bu duayı bi arkadaşımız daha yazmıştı ve hemen ezberledim o gün. sürekli okuyorum. ne zaman daralsam okuyorum. ne diyeyim Allah bizleri zor dertlerle sınamasın...
estağfurullah canım...keşke yazdığın gibi güzel meziyetlerim olsa....bu saatte bu sözleri hiç tanımadığı birinin derdini okuyup yazabilen biri de mukakkak çok iyi kalpli ve iyi niyetlidir.
artık Allah'tan gelen herşeye ben razıyım, tam teslim olmak istiyorum ki huzur bulayım ve dirayetli olabileyim. bugün çok sevdiğimiz bir aile dostumuz geldi. ne emekle büyüttükleri evlatlarını kaybettiler. onları dinleyince hayatta beterin beteri var diyor insan. aslında hayat insanın karşısına şükretmesi için bin tane örnek sunuyor ama bazen biz görmemekte ısrar ediyoruz.insan en azından hem kendinin hem sevdiklerinin sağlığına şükredebilmeli hayatta....
çok teşekkür ederim samimiyetle yazdığın güzel dileklerin için...
amin...yazdıklarını okudum ve yaşadıklarımı hatırladım...bende 7 yıllık sevdiğimden ayrıldım ilk sevgilim elini tuttuğum ilk erkek...böyle olmasının sebebi belkide
çok şey yaşamamızdı... istediğin gelinliği diktirip denemenin verdiği mutluluğu da biliyorum.o gelinliği düğününde giyememenin verdiği o üzüntüyü de...damadın
gelini düğünden önce gelinlikle görmesi uğursuzluk getirirmiş derlerdi hurafe derdim! Oysa gözlerine inanamamıştı beni öyle görünce güzel anlardı ve anılarda kaldı.
Gerçekten beterin beteri var canım.Ama çok imrendim huylarına keşke hepimiz senin gibi güçlü durabilsek.Çok samimi bir şekilde söylüyorum bunları.Senin gibi güzel kalpli bir insanın bir gün mutlaka çok mutlu olacağına inanıyorum.Umarım o mutlu günlerin yakındır.
ah ne desem ki....aslında gerek de yok değil mi? zaten biliyoruz az çok neler hissettiğimizi.....
dışardan güçlü gibiyim ama onu bir de yastığıma ve ağladığım kuytu köşelere sormak lazım...
inşallah canım, çokk çokk teşekkür ederim....
zor evet çok zor hem de... yapmaya çalışıyorum.üzülmüyor myum gözlerim dolmuyor mu? hem de nasıl...ama hala onun mutluluğunu istiyorum,benle ya da bensiz....
bu yazıyı ilk okuduğumda çok ağladım, sonra evet dedim doğrusu bu ve ben doğru olanı yapmalıyım. hayatıma bir yanlışla devam edip o yükün altında kalmak istemiyorum. ben onu tekrar gördüğümde başım dik olmak istiyorum. ona içimden bile kötü söz söylemediğim için onsuzken bile sevgime layık davrandığım için yüzüne başım dik bakabilmek istiyorum. bunu yapabilirsen eğer asıl sevgi neymiş o zaman anlıyosun.
annenin sevgisi neden kutsaldır? çünkü mutlak sever, karşılıksız sever....
inşallah bir gün saçlarınızı okşayınca mutluluktan gözlerinizin dolduğu birileri çıkar karşınıza ve ben buradan alırım güzel habelerinizi.
inşallah şöyle yazarsınız: eski günlerime bakıyorum da gülüyorum şimdi....
Bir tesadüfmüş gibi karşısına çıksan,mutlu gözüksen..Kıskanır,özlemiştir zaten arar falan biirşey yapar
aslında hiç pozitif değilim.( o öyle derdi en azından ) yatarım ama kafamda bin tane soru, bunalırım, üzülürüm, kalkarım bilgisayarı açarım sızıncaya kadar ağlarım bazen...
bu ayrılık bana çok şey öğretti. acının söylemeden sorgulamadan suçlamadan yaşandığı zaman hafiflediğini ve insana birşeyler kattığını gördüm. evet kahredip de bitirebilrdim ama ne olacaktı? hayatta bana hata yapan herkese karşı, bak işte yine bir tane daha, ben kurtulamayacak mıyım diyecektim. ama tıpkı kinlenerek alışmak gibi affederek alışmak da acılara dertlere karşı bir tavır halini alır ve bir dahaki engele takılınca , aman ben neler gördüm, neleri sildim varsın bu da böyle yapsın diyebilrsin.
kin duymak insanın sırtındaki kambur gibi,atmadan doğrulamazsın.
sorgula ama onu değil kendini. acaba ben nasıl davranmalıydım diye? ve bu muhasebeden sonra vicdanın rahatsa gerisini yaradana bırak...
Bugün senin bu yazdıklarından sonra ciddi ciddi affettim yaşatılan acıları.Geçmişi, her şeyi..
Affetmenin tadına vardım.. Zamana bıraktım ve kendime bir şans verdim.
bunu yazmışsın ya çok mutlu oldum inan!!!!!
sevgi ve huzur diliyorum sana, hepimize
hihihi allah iyiligini versiinbende bu gece beni ruyasinda gorsun uyaninca da aklindan hic gitmiyim diye dua ediyodum cunku biz cikarken uzakta oldugum icin hep ruyasinda beni gorsun diye dua edermis. bende cok fazla gorurdum. bitanesinde ayriydik ve resmen sabah basucumda sacimi oksiyip gulumsedigini gordum gozumu actim... kimse yok baristigimizda ruyayi anlattim dualarim kabul olmus o zaman demisti. Bu yuzden iste...
dun buraya yorum yazdiktan sonra kapattim pc yi biraz televizyon izledim. odama gectim ders calisamicaktim uyuyim bari diye. kitap okudum. Pucca yi okiyim guldursun dedim. tam ben bu hayallerle kitabi okurken 4 yil ciktigi sevgilsiini evlenirken goruyo televizyonda adam bi kanalda calistigi icin evlendigini dugununu fln gosteriyolar.. pucca da yikiliyo tabi aglamaya basliyo. ne hissettigini oyle bir anlatmis ki basladim hungur hungur aglamaya gece 2 de ancak uyuyabildim. Sonra aradim onu... acmadi tabi bi ara yanlislikla acildi telefon konusuyodu birisiyle. Sesini duyunca kalbim kut kut atti ama farkedince kapatti telefonu. Beni unutmasin istiyorum. aklina geliyim arada bir. bu bile yeterAma 1 senedir iliskisi yok. buyuk ihtimal bu sene olur. iste o zaman naparim hic bilmiyorum. Allah sabir verir heralde hii? Neyse bugun biraz daha iyiyim. Bigun iyi bigun kotu... harciyorum gunleri
Bir tesadüfmüş gibi karşısına çıksan,mutlu gözüksen..Kıskanır,özlemiştir zaten arar falan biirşey yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?