- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
Ne desem bilemedim.. Ama inanki öylesin..
İnsanlar meleklerden de üstün olabiliyormuş.. Sen de öylesin bence..
Keşke herkes senin kadar güçlü olabilse.. İmreniyorum bu duruşuna...
"Benden sonra kimseyi beni sevdiği gibi sevemez, kimse ben gibi olamaz!"
Pardon? Sevemez derken? Öyle bir sever ki... Öyle bir değer verir, öyle bir gözünün içine bakar ki gittiği kadının, şaşar kalırsın, öyle bakarsın arkasından. Kimse sen gibi olamaz, doğru. O adam da senden ve sen gibilerden sıkıldığı için gitmiştir belki ne dersin? Tabii ki sen gibi olmayan birini bulacak. Yine senin gibi olan birini bulacaksa seni neden bıraksın bu adam?
Ya da şöyle sorayım bundan sonra kimseyi beni sevdiği gibi sevemez derken, sen inanıyor musun bu söylediklerine? Sevemeyecek olsa neden gitsin, seni o kadar çok seviyorduysa neden gitti bu adam hiç düşünmedin mi? O yüzden şimdi hiiiç öyle beylik laflar etme, kendini kandırma! Bal gibi de sever, hem de sen sevdiğinden kat be kat sever, seninle eğlendiğinden bin kat daha çok eğlenir onunla, sen aklına bile gelmezsin gece kafasını yastığa koyduğunda... O yüzden yol yakınken gel vazgeç, gel hazmet. İyi dileklerini esirgeme.
moralim bozuldu
üzmedim umarım :44:
Pardon? Sevemez derken? Öyle bir sever ki... Öyle bir değer verir, öyle bir gözünün içine bakar ki gittiği kadının, şaşar kalırsın, öyle bakarsın arkasından. Kimse sen gibi olamaz, doğru. O adam da senden ve sen gibilerden sıkıldığı için gitmiştir belki ne dersin? Tabii ki sen gibi olmayan birini bulacak. Yine senin gibi olan birini bulacaksa seni neden bıraksın bu adam?
Ya da şöyle sorayım bundan sonra kimseyi beni sevdiği gibi sevemez derken, sen inanıyor musun bu söylediklerine? Sevemeyecek olsa neden gitsin, seni o kadar çok seviyorduysa neden gitti bu adam hiç düşünmedin mi? O yüzden şimdi hiiiç öyle beylik laflar etme, kendini kandırma! Bal gibi de sever, hem de sen sevdiğinden kat be kat sever, seninle eğlendiğinden bin kat daha çok eğlenir onunla, sen aklına bile gelmezsin gece kafasını yastığa koyduğunda... O yüzden yol yakınken gel vazgeç, gel hazmet. İyi dileklerini esirgeme.benimde korktugum sey bu ya... elifzeynep nasil yapiyorsun bunu? Nasil guclu duruyorsun. Ben oluyorum. 2 yilin ardindan hala aklima geldiginde gozlerimin dolmasina engel olamiyorum. Bide baskasiyla gorup mutlu mu olucam yani. Benim sacimi oksadigi gibi bi baskasini oksicak ve ben mutlu olcam.. Zor be... zor
çok güzel bir yazı ama tokat gibi çarptı. ayrılık sonrası ben de hep karşı tarafın bir gün pişman olacağına dair kendimi teselli ettiğim için şimdi bunu okuyunca kötü oldum. üzülürüm, nasılsa geçer. sen üzülme yeter ki..
Ya da şöyle sorayım bundan sonra kimseyi beni sevdiği gibi sevemez derken, sen inanıyor musun bu söylediklerine? Sevemeyecek olsa neden gitsin, seni o kadar çok seviyorduysa neden gitti bu adam hiç düşünmedin mi? O yüzden şimdi hiiiç öyle beylik laflar etme, kendini kandırma! Bal gibi de sever, hem de sen sevdiğinden kat be kat sever, seninle eğlendiğinden bin kat daha çok eğlenir onunla, sen aklına bile gelmezsin gece kafasını yastığa koyduğunda... O yüzden yol yakınken gel vazgeç, gel hazmet. İyi dileklerini esirgeme.
Haklısın arkadaşım, cidden çok zor..
inşallah bir gün saçlarınızı okşayınca mutluluktan gözlerinizin dolduğu birileri çıkar karşınıza ve ben buradan alırım güzel habelerinizi.
inşallah şöyle yazarsınız: eski günlerime bakıyorum da gülüyorum şimdi....
inşallah bir gün gelir ( en yakın zaman olsun) pişamn olur ve sen o an onun pişmanlığı için bile birşey hissetmezsin....
ne sen ne ben ne de bizim gibi arkadaşlar hiçbirimiz üzülmeyelim
yazılanlar ne kadar da doğruymuş meğer...hep pişman olacak bu sfer son, işte şimdi beni kaybettiğini anladı....böyle düşündüğüm için 3 yılımı onun gel-gitleriyle heba ettim..şimdi o kadar güçlüyüm ki..acıyı en başta yaşamak kabullenmek bazı şeyleri inanın hayatı daha da güzelleştiriyor...
aminnnnnn inşallah
artık asma suratını...
inşallah derken gülümse buna inan sadece dilinde kalmasın. 40 gün dene bakalım. akıllıyı bile deli ediyr ya bu 40 denince deli diye,sen de bi dene ne olur, evet geçecek de bakalım ne olacak
artık asma suratını...
inşallah derken gülümse buna inan sadece dilinde kalmasın. 40 gün dene bakalım. akıllıyı bile deli ediyr ya bu 40 denince deli diye,sen de bi dene ne olur, evet geçecek de bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?