- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
tamam simdi daha iyi anladimgittigi yere kadar sevicem ama bittigini de kabullenicem. kalbimle inatlasmicam yani. inatlasinca zaten hep o kazaniyo sadece beynimle kalbime hukmetmeye calisicam evet onu seviyorum ama bitti boyle olmasi gerekiyormus dicem her gun biseyler ogretiyosunuz resmen ya. Bu yasadiklarim ins beni olgunlastirir. cok asilesiyorum karsilik bulamayinca o beni uzunce hep hircinlasiyorum. bu sefer farkli olsun:13:
vay bebunlari soyleyebilmek bile cok zor gercekten tecrube ve belli bi olgunluk gerektiriyo sanirim. Ben burda yazilanlari acip acip okumaliyim arada ki beynime yerlessin. Ama burdansiz yazdikca bile ben hafifliyorum. okurken senin baktigin gibi bakiyorum olaylara. daha huzurlu daha kolay... Yapabilirim bunu bee
Iyi ki varsiniz!
ben dedim böyle son mesajımda...seni sevdim ve seveceğim. senden razıyım ve Allah da razı olsun da dedim... doğru çünkü....
onun ne dediği önemli mi? ister ezik desin ister vay be desin.ister vicdan yapsın ister içi rahat otursun. umurumda değil ki. ben kalbimde hissettiğimden memnunum...
seviyorum demek seni tekrar hayatıma alırım demek değil ki? bu onluk bir mesele değil,ister olsun ister olmasın. bu benle gönlüm arasındaki mesele.....:13:
canımm mesaj kutun doluuuu
her gece ruyamda gormeye devam ediyorum kizlar. 4 yildir hic bu kadar ust uste gormemisimdir heralde... Dun gece uyumadan once dua ettim baskasiyla mutlu olsun o da bende diye. seni de kendimi de affediyorum hepsi bitti iyi gunler gelicek diye.. zaman lazim galiba. Gunduz dusunecek vaktim bile olmuyo surekli ders calisiyorum. Kafam mesgul oldugu icin toparladim saniyorum kendimi. Aman bos kalmiyim zaten dil kurslari ehliyet is ne bulursam saldiriyorum su 1 yilim dolu gecsin de iyice ona sarmiyim diye.
Umitliyim bu sene unutmayi basaricam
Benim de okulumun açılmasına 2 hafta var.Evde patlıyorum kendimi temizliğe adadım sırf onu düşünmiyim diye.
E 1buçuk yıldır yeter. Unutayım artık dimi ama
ah canim ya benim de 1 yildan bi kac ay fazla. Seneye gormiyim diye yazligimiza gitmicem sanirim. Annemlerle de konustum yazliga gitsek bile en fazla 1 hafta kaliriz baska yerleri gezicez diye planladik. Ben onun oldugu yere gitmem artik bu yaz ders oldu bana.
Gitme canım benden sana tavsiye sakın görme onu.
Her şey yeniden canlanıyo sanki, bütün anılar duygular..
Ben gittim gördüm dağıldım geldim
burada seni okuyup üzülürken düğünüme 15 gün kala benimkide bitti.ama benim senin gibi bu kadar övgü ile iyi niyetle uğurlayacağım bir nişanlım olmadığı için sanırım senin kadar üzülmedim.ağlamadım bile ardından.henüz...
Allah hayırlısını nasip etsin diyelim bundan sonrası için.hani Mevlana'nın bir sözü var ya:
hayatım alt üst oldu diye üzülme,nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını...
nasip olmayınca olmuyor gerçekten her zaman buna inanırdım zaten.ve her işte bir hayır olduğuna :)
burada seni okuyup üzülürken düğünüme 15 gün kala benimkide bitti.ama benim senin gibi bu kadar övgü ile iyi niyetle uğurlayacağım bir nişanlım olmadığı için sanırım senin kadar üzülmedim.ağlamadım bile ardından.henüz...
Allah hayırlısını nasip etsin diyelim bundan sonrası için.hani Mevlana'nın bir sözü var ya:
hayatım alt üst oldu diye üzülme,nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını...
nasip olmayınca olmuyor gerçekten her zaman buna inanırdım zaten.ve her işte bir hayır olduğuna :)
çok üzüldüm yaşadıgın şeyler hiç de kolay değil.şimdi ne alemdesiniz hala ses seda yok mu kendisinden
alala dugun arifesinde noluyor bu erkeklere yacok anormal degil mi. Hic evlilik lafi edilmese belki devam eder miydi bu iliskiler?
sinirler çok gergin oluyor birde erkeklerde durum biraz daha farklı seyir ediyor
bekarlık elden gidiyor erkek erkeğe takılma düşüncesi bile ellerinden gittiği için iyice geriliyorlar
biraz yüz göz olsam bizde de kıyametler kopacak ama alttan alıp üstüne gitmiyorum...
evliliğe hazırlık kursu olmalı erkekler için
nişanlanmadan önce evliliğe hazır değilim demişti bizimki de bende o zaman özel ders al hazırlık kursuna git dedim
her çiftte oluyor bu olaylar olmadı diyene inanmam senin ailen şunu yaptı benim ailem bunu yaptı para yetmedi bunu alamıyoruz konuları o kadar çok geriyor ki insanı...
ya sabır diyip Allah'a sığınıyorsun biz kızlar için de kolay değil doğup büyüyüp her mutluluğu her acıyı yaşadığımız evimizden huzurlu yuvamızdan ayrılıyoruz ama bunu anlamıyorlar işte ne yazık ki...
17 ay önce babamı kaybettim acısı yangını hala içimizde doğduğum büyüdüğüm evimden ayrılıp canım annemi tek başına bırakmak koymuyor ki sanki bana bıraktığım sigaraya başladım zaten iş stresi yetip de artıyor bile.
hayalini kurmak güzelmiş de uygulama işi zormuş ne diyim
Allah hepimiz için hakkımızda en hayırlısını nasip etsin zaten hayırsızsa da öte gitsin...
analarımız babalarımız ne zorluklarla el bebek gül bebek "prenses" olarak yetiştirdi bizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?