- 7 Nisan 2010
- 4.982
- 4.794
- 373
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
estağfurullah canım,ne o kadar olgun ne de naifim...böyle mi hissediliyor onu bile bilmiyorum.sadece sessizce ve olabildiğince sabrederek matemimi yaşamak benimkisi sanırım. bunlar senin güzel sözlerin teşekkür ederim....
ben ilk günden buyana hiç kızamadım. sevgimden mi diye sordum kendime....
sadece bundan değilmiş. evet ayrıldık ve hiç beklemediğim şekilde tek taraflı bitti,o bitirdi ama yine de onca yıl bunun dışında ciddi bi hatasını görmediğim,sevgisini, saygısını, ilgisini fazlaca yaşadığım için sanırım. yani bu benden değil aslında ondan kaynaklanan duygular.
sadece bir kere dedim ki o da benim şu an yaşadığım çaresizliği yaşasın. sonra hemen geri aldım sanki kalbimi mengene ile sıktılar.diyemedim yani dilim varmadı.
senin nasıl bitti bilmiyorum. belki de sen bitirmişsindir ama o ilişki dönemince sana çok çektirmiştir.bundan dolayı olabilir bu hissettiklerin....
ama şu var,ne olur bana kızma, edebiyat falan yapmıyorum ama bana daha önce deseler inanmazdım bu duruma.gerçekten sevince onun mutlu olmasını istiyorsun.bensiz olsa bile olsun. çünkü ben onu sadece benleyken ya da benimle olsun diye sevmedim. sevdim işte sadece....
sevgiyle kal canım....
estağfurullah canım,ne o kadar olgun ne de naifim...böyle mi hissediliyor onu bile bilmiyorum.sadece sessizce ve olabildiğince sabrederek matemimi yaşamak benimkisi sanırım. bunlar senin güzel sözlerin teşekkür ederim....
ben ilk günden buyana hiç kızamadım. sevgimden mi diye sordum kendime....
sadece bundan değilmiş. evet ayrıldık ve hiç beklemediğim şekilde tek taraflı bitti,o bitirdi ama yine de onca yıl bunun dışında ciddi bi hatasını görmediğim,sevgisini, saygısını, ilgisini fazlaca yaşadığım için sanırım. yani bu benden değil aslında ondan kaynaklanan duygular.
sadece bir kere dedim ki o da benim şu an yaşadığım çaresizliği yaşasın. sonra hemen geri aldım sanki kalbimi mengene ile sıktılar.diyemedim yani dilim varmadı.
senin nasıl bitti bilmiyorum. belki de sen bitirmişsindir ama o ilişki dönemince sana çok çektirmiştir.bundan dolayı olabilir bu hissettiklerin....
ama şu var,ne olur bana kızma, edebiyat falan yapmıyorum ama bana daha önce deseler inanmazdım bu duruma.gerçekten sevince onun mutlu olmasını istiyorsun.bensiz olsa bile olsun. çünkü ben onu sadece benleyken ya da benimle olsun diye sevmedim. sevdim işte sadece....
sevgiyle kal canım....
canım yaa, sen ne iyi niyetli birisin böyle... gerçekten takdir edilesi olgunluktasın bravo..:81: Sana böylesine acı çektiren birine bile sevdim mutlu olsun yeter ki diyebiliyosun... yani ne bileyim ben olsam ne hali varsa görsün,gün yüzü göremesin inşallah falan neler neler derim arkasındanblmiyorum yeteri kdr sevmeklemi alakalıdır ki bu durum? gerçekten sevince mutlu olmasını mı istiyorsun yani belki seni bırakmak zorunda kalsa, anlaşmalı ayrılsanız veya aileler anlaşamasa dicem ki haklı. Onunla olmadı, o da bu saatten sonra mutlu olsun diye diliyor.Ama öyle de değil,aksine kızmak sonuna kdr senin hakkın... :44: gene de takdir ettm seni valla her kız böyle düşünmez yani başta ben olmak üzere, hem de böylesine nedensiz terk edip gittiyse...
gerçekten öylesn canım bence...ama en güzelini yapıyorsun her şeyden önce kendin için...
haklısın belki de bana yaşattıklarından dolayı böyle düşünüyorum..o ayrıldı benden ilk sevdiğimdi ilk gözağrımdı..çok sevdim ben de hem de çokk...ama beni üzen ayrıldıktan sonraki sözleri ve heba ettiği 3 yılım..ara ara yine iletişime geçti oynadı duygularımla çünkü ben nasıl olsa onu çok seviyordum..ayrılırken ben işyerlerinden kovdu beni aşağıladı öğretmen olduğıum için bile düşünebiliyomusun...ilk zamanlar benim de dilim varmadı çok sabrettim arkadaşlarım bile çok iyiniyetlisin sabırlısın bakası olsa böyle yapmaz dediler..beni kovduğunda bile hiçbir şey diyemedim yüzüne..tek dediğim bana yaşattıklarını yaşasın o zmaan anlar belki..
şimdi hiçbir şey hissetmiyorum belki yaram kanamıor artık belki de zaman...geçmişe dönüp baktığımda koskocaman kalp kırıklığı görüyorum sadece...
hatırladım canım hikayeni,hatta dönüp okudum tekrar...
o kapının yüzüne kapanması olayı,orda çok içim acımıştı benim. ama işte Allah ın adaleti kimseyi kimseden ayırmıyor. mutlaka tecelli ediyor. evet bunlar yaşanacaktı ve devamında da Allah ın ona yaşatacakları da yazılıymış zaten kaderde ama işte seni ondan ayıran durum o ayrılık sonrası Allah' a ve adaletine güvenmek.
hiç düşünme heba oldu yıllarım diye. belki de o günler ilerdeki mutluluğun için ya da başka belalar için bir kefaretti... bırak geçmişte kalsın ne düşün ne de üzül. vardır bunda da bir hayır de...
en iyisini yapmışsın canım sonu belli durumlar için (yani acı çektirenin cezasız kalmayacağına göre) kendimiizi heba edip Allah katında düşürmenin anlamı yok. bedduaya sormuşlar nereye diye, sahibime demiş...:))
sana da mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum canım.inşallah bundan sonra karşına sevip sevileceğin birisi çıkar....
ne güzel söylemişsin yüreğinin güzelliğini tekrar gördüm yazdıklarında..vardır bunda da bir hayır mutlaka..çektiğimiz hiçbir sıkıntı üzüntü boşuna değil inanıyorum..er ya da geç senin de yüreğindeki hayırlı dualar kabul olur inş.hakkımızda en hayırlısı neyse rabbim onları yaşatsın bize..geçmiş geride kaldı şimdi gelecek zamanı
adriana ben de ilk zamanlarda korkunç rüyalar görüyordum.. öyle etkileniyordum ki anlıyorum seni.. ama zeynebin dediği gibi üzerine git.. uyanıkken otur ve sadece düşün.. arındır kendini.. inan bana ihanet ettiğini bile öğrendikten sonra rüyamda hiç ama hiç görmedim ! çok güzel rengarenk rüyalar görüyorum hatta.. ama bunun için çabala.. otur aç güzel bi müzik ve yaşananları düşün.. sonra tebessümle ardında bırak.. zor değil inan yaparsın..
hazir hissetmiyorum kendimi. aglayip aramaktan korkuyorum. zor ciktim o depresyondan ellerimde fln yaralar cikmisti benim onlar geciyo yuzum guluyo artik. aklima gelince kotu oluyorum ama dusunmemek icin elimden geleni yapiyorum. bittigini kabullenemiyorum hala sadece gormezden geliyorum. icten ice onu gormek istiyorum mesela hala unutsak herseyi bastan baslasak hep bunlar gecince aklimdan bende kendi kendime umit besleyecegime duygum yokmus gibi davranmayi tercih ediyorum. Anlatabildim mi bilmiyorum ama ben hala sevdigim icin arkamda birakamiyorum
9 yıllık bir ilişki off çok emek ve sevgiyle kat edilen uzun bir yol bitmesi kötü olmuş üzüldüm canım hakkınızda hayırlısı neyse o olsun
gerçi geçmişi çok okuyamadım uzun yazılar bir gelişme oldu mu son bir aydır barışma ihtimaliniz yok mu?:26:
evet canım aynen öyle,çok emek ve sevgi... ama olmayınca olmuyor işte...kısmet değilse bi şekilde ayrılıryorsun.
üzülüyorum ve acı çekiyorum hala ama daha bi sessiz ama daha acı nedense.
hiç görüşmedik aramadık birbirimizi görmedik. arasa görsek ne değişecek ki....kırılan kırıldığıyla kalıyor....öylece bitti işte...
geri dönüşü de yok zaten,düğün günümüz geçti,herşey geri verildi.
güzel uğurladım ben içimde onu,inşallah herşey ikimiz için de daha hayırlı daha güzel olur....
çok teşekkür ederim iyi dileklerine...
yaram da güzel yarim de diyosun ...
nasip kısmet canım belkide ikiniz içinde hayırlısı budur bazen bize kötü gelen şeyler canımızı acıttığını düşündüğümüz acılar bizim için gelecekte hayırlı şeylere vesile olabiliyor yani demek istediğim vardır her şer de bir hayır belkide ALLAH sana daha iyilerine layık görüyor ne demişler RABBİM bir kapıyı kapatır diğerini açarmış sabır ve dua canım
sana kuran-ı kerim okumanı tavsiye ederim benim içim sıkıldı mı okuyorum öyle rahatlıyorum ki anlatamam sanki bir psikologda saatlerce dertlerimi anlatmışımda rahatlamışım gibi bir iç huzur oluyor
ALLAH yar ve yardımcın olsun güzel kardeşim AMİN
o zaman yani ben unutmak istemiyorum oyle mi:26: bilmiyorum ki yarayi desmekten korkuyorum. peki nasi unutucam yani otur dusun herseyi gecmisi ve ona yol ver diyosunuz ya o tam olarak nasi yapiliyosimdi oturup dusunmeye baslasam aklima kim bilir neler gelcek baslicam zirlamaya
Peki ayrıldıktan sonra hala seni seviyorum ve hep de seveceğim demek bir eziklik midir?
Bu kız ne de olsa beni hep sevecek diyip içi rahat mı olur yoksa daha çok vicdan mı yapar?:26:
kaçarak kabullenilmez ki...
yüzleşeceksin ötelemeyeceksin bişeyleri.
ağlamadım mı? hem de nasıl.... olmadık yerlerde bile .... düşünmedim mi? sabahlara kadar gecelerce ben uyumadan insanların yeni güne kalktığını işe gittiğini kahvaltı yaptığını gördüm....bazen düşünmekten beynim duruyor sanırdım. ama bunu zamanında yapmak önemli. ben ne ilaç aldım ne bişey. çünkü insan yüzleşmekten uzaklaştıkça o kaçınılmaz muhasebe ilerde bir gün mutlaka ben burdayım gel hesap kapanmadı diyor.
önce düşüneceksin,yüzleşeceksin,ağlayacaksın ve en önemlisi bunların geçeceğine inançla sabredeceksin...
ama bunu yaparken de onu değil kendini ve yaşananları düşüneceksin. o nerde napar,neden ayrıldık....gibi bunalım bumeranglarını düşünmeyeceksin. bunlardan ben neler çıkarayım ki ilerde bu acılar tekrarlanmasın diye düşüneceksin. ya da hataların olduğunu düşünüyorsan onları ölçüp tartcaksın. mesela onun gibi biriyle bile birlikte olmak bir hatadır...dersin ki kendine tamam ben böyle biriyle olmamalıymışım.ya da ben çok taviz verdim.... veya onu çok üzdüm bidahaki ilişkimde bunu yapmıcam gibi....
sonra kabullenip affedip, eyvallah diyip çekip gideceksin sende kalan hatıralarından...
inan bana buna zorla kendini ve yapmaya çalış ve başar,çok güçlü ve arınmış hissedecksin. yine özleyeceksin ,canın acıyacak, sevdiğini düşüneceksin ama gülümseyerek anacaksın bu defa ....
ben dedim böyle son mesajımda...seni sevdim ve seveceğim. senden razıyım ve Allah da razı olsun da dedim... doğru çünkü....
onun ne dediği önemli mi? ister ezik desin ister vay be desin.ister vicdan yapsın ister içi rahat otursun. umurumda değil ki. ben kalbimde hissettiğimden memnunum...
seviyorum demek seni tekrar hayatıma alırım demek değil ki? bu onluk bir mesele değil,ister olsun ister olmasın. bu benle gönlüm arasındaki mesele.....:13:
aşkın senden ne zaman gideceğine bazen sen karar veremiyorsun Adriana.. bırak buna sen karar verme.. sev.. seviyorsan sev işte.. aşıkşsan aşık kal.. amaaaa şunu unutma, sevmek illa beraber olmak değildir.. o seni hayatında istemiyorsa, o bu yolculukta senin yoldaşlığını istemiyorsa bağrına taş bas ve kendi içinde yaşa aşkını sevgini.. bi süre sonra yorgun düşecektir zaten.. kendini şartlandırma onu unutacağım diye.. kendini şu aşamada lütfen rahat bırak.. sadece ayrılığınızı ve seni hayatında istemiyor oluşunu kabul et.. bu senin gururunu onurunu incitmesin.. egonu sarsmasın.. beni nasıl unutur benden nasıl vazgeçer'leri at bi tarafa.. bu onun tercihiydi.. bırak yanında olmak isteyenler yanında yürüsün.. istemeyenlere sadece tebessüm et ve bu durumu kendine güzelce anlat..
kaçarak kabullenilmez ki...
yüzleşeceksin ötelemeyeceksin bişeyleri.
ağlamadım mı? hem de nasıl.... olmadık yerlerde bile .... düşünmedim mi? sabahlara kadar gecelerce ben uyumadan insanların yeni güne kalktığını işe gittiğini kahvaltı yaptığını gördüm....bazen düşünmekten beynim duruyor sanırdım. ama bunu zamanında yapmak önemli. ben ne ilaç aldım ne bişey. çünkü insan yüzleşmekten uzaklaştıkça o kaçınılmaz muhasebe ilerde bir gün mutlaka ben burdayım gel hesap kapanmadı diyor.
önce düşüneceksin,yüzleşeceksin,ağlayacaksın ve en önemlisi bunların geçeceğine inançla sabredeceksin...
ama bunu yaparken de onu değil kendini ve yaşananları düşüneceksin. o nerde napar,neden ayrıldık....gibi bunalım bumeranglarını düşünmeyeceksin. bunlardan ben neler çıkarayım ki ilerde bu acılar tekrarlanmasın diye düşüneceksin. ya da hataların olduğunu düşünüyorsan onları ölçüp tartcaksın. mesela onun gibi biriyle bile birlikte olmak bir hatadır...dersin ki kendine tamam ben böyle biriyle olmamalıymışım.ya da ben çok taviz verdim.... veya onu çok üzdüm bidahaki ilişkimde bunu yapmıcam gibi....
sonra kabullenip affedip, eyvallah diyip çekip gideceksin sende kalan hatıralarından...
inan bana buna zorla kendini ve yapmaya çalış ve başar,çok güçlü ve arınmış hissedecksin. yine özleyeceksin ,canın acıyacak, sevdiğini düşüneceksin ama gülümseyerek anacaksın bu defa ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?