- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
amin canım
peki sizde nasıl durum yok mu gelişme?
hayırlısı değilmiş demek ki
çabuk toparlanmana sevindim açıkçası güçlüymüşsün.hakkında hayırlısı olsun
aynen olmayınca ne yapsan olmuyor...
Bugun icimden keske beni aldatmis olsaydi daha kolay olurdu diye sacma sapan bi dusunce gecirdim. aksamina ogrendigim seye bakin... ilk ciktigimiz sene yakin dostum diye anlattigi kizla meger aralarinda biseyler varmis kiz bundan hoslaniyomus hoslandigini soylemis ama bi sevgilisi oldugunu saklamis benim ki anlatmamis. sonra kiz baskasindan hamile kalinca kapanmis konu..
Ama ilk defa ona ofkelenmedim sadece uzuldum gozumden yas geldi yasadigim saf tertemiz sandigim aska uzuldum. 4 yil onunla yatip onunla kalktigima sesini duymadan gecirdigim gunu gun saymadigim zamanlara uzuldum. Buna da sukur Allah beni onunla sinadi derim hep bu sefer sabirla kalkicam bu yukun altindan. Affettim ben onu herseyini affettim. cunku bana cok sey ogretti ve ben kalbimi kinle nefretle doldurmamayi onun sayesinde ogrendim.
canım aldatılmak nasıl bir duygu bilmiyorum ama yalan bile çok kötüyken eminim çok çok daha kötüdür...
sana başından buyana diyoruz ya bırak deşeleme daha fazla bir şeyleri,bazı şeyleri bilmemek daha iyidir. tam bitti derken birşey öğrenirsin tekrar o muhasebeler başlar...
arrtık onunla ilgili ne kimseyle konuş ne bilgi al...hatta gelip söyleyecek bile olsalar bitti o iş anlatmayın dedi kapat de ne olur....
şükret bitanem dediğin gibi Allah kaldırbildiğimizi yüklerle sınadı bizi.bak görüyor musun olmaayan şeyde bir hayır varmış değil mi? her açıdan hayırlı olmuş. en azından sana bişeyler katmış. affetmeyi ve kalbini arındırmayı öğrendin böylece.bunlar öyle kolay elde edilecek meziyetler değil....
bırak artık o da damlayan son birkaç gözyaşınla birlikte kurusun gitsin....
valla canim ben bi ortak arkadasimiza destek oliyim onun acisi var dedim onunla ilgili soyledigim biseyden o yoo yok oyle bisey onlar bildigin sevgili gibiydiler diyince ogrendim kiza da sok oldu yani bana da... ben kizi teselli ederken o beni etmeye basladi. Ogrenmemde de var bir hayir. Belki gercekten boyle daha kolay olacagi icin duydum bunu bilmiyorum ki.
Sok oldum ya sok. Neyse iyiki de bitmis iste. Bunu soyletcek bisey aramiyor muydum Allah da onu verdi bana :)
bak buna çok sevindim!!!! hem sen de uğraşmamışsın süper oldu bu!!!:13:
dediğin gibi sen istedin Allah verdi sana o sözü söyletecek bahaneyi....
artık ne diyosun-iyi ki olmamış-
aynen hemde ayni gunu verdiAllah'in sevdigi kuluyum demek ki birisi yazmisti buraya bazilari hayatimiza ogretmek icin girer bazilari kalmak icin. Bana cok sey ogretti Allah razi olsun ondan. Artik baskasiyla mutlu olsun diyebiliyorum
çok güzel söylemiş kim söylediyse!!!
ayrıca seni de böyle görmek çok güzel
tabirin çok yerinde olmuş Elifzeynep.teşekkür ederim öncelikle ilgin için.
bende hep dua ettim hayırlı değilse olmasın diye.son 1 ayda bile ona bir şans daha vermiştim ama onuda kullanamadan yeni bir hata yaptı.ve çok şükür ki büyük Allah'ım gözümü kör etmedi ve bunu gösterdi bana hemde 2.kez.
şu an kek yapıyorum gecenin bu vakti hangi ruh halinde olduğumu henüz bende bilmiyorumgelinliğimi sakladım bi yere göresim yokama aklımdan hep şunu geçiriyorum:
Ve bir ayetin sıcaklığı sarıyor yüreğimi; "Allah sabredenle beraberdir.."
sanırım şu an hissettiğim gelecek kaygısı..bu kadar alışmışken ona şimdi ne yapacağım.Allah hepimizin yardımcısı olsun.bende tevekkül edicem tıpkı senin gibi.yazıların bana ilaç gibi gelmişti.boşa okutmamış Rabbim yazdıklarını bana.herşey için şükürler olsun yinede...
(özelden msj yazdım sana)
canim beniim :) valla bu topik olmasa ben biraz zor duzelirdim. psikologa para veriyom bosu bosuna kk varken
gunaydiin kk nin yarali kuslarimusmutlu bir cumartesi gecirmemiz dilegiyleeee. uzulmek yok!:13:
Günaydınnnn2 gündür cehennebin dibindeydim .. sinirsel urtikerim nedeni ile ilaç alıyordum çok daha kötü etti beni.. bıraktım kullanmayacağim ilaç falan Adriana , hem sevindim , hem üzüldüm.. bunu öğrenmende mutlaka vardı bi hayır.. boşver.. bazen düşlerimizi "yanlış" insanlar üzerine inşa ediyoruz.. bazen yola "yanlış" insanlarla çıkmış olduğumuzu fark ediyoruz.. yaşımız genç, ayağa kalkıp tek başımıza devam etmek gerekiyor.. hayat böyle bişey işte.. düşe kalka.. düşe kalka.. böyle böyle pişiyoruz..
Her zorluğun sonunda doğan bir ışık vardır. Eğer elleriniz diken yaralarıyla kan revan içinde kaldıysa, güle dokunmanıza çok az kalmış demektir.”
~Mevlana~
psikologlar uzman tabiki,bizim bilmediğimiz çokkk şeyler biliyorlar.bizler kendimizce deneme yanılma yolu ile telkin ederken birbirimizi onlar daha profesyonelce yapıyorlar bunu.
ama herşey bir kenara, annen baban bile senin ne yaşadığını anlamakta zorlanıyor böyle durumlarda.bu tür acılar tahayyül etmekle olmuyor,bizzat yaşamak gerekiyor. o yüzden birbirimize iyi gelecek şeyleri biz biliyoruz. bazen sert çıkışlar yapsak da kırılma olur mu.seni sevdiğimizden...:13:
ay adriana hiç moralim yoktu,ağlamıştım dün gece bazen böyle sinir patlamaları oluyor. ama senin şu yaralı kuş tabirini görünce bastım kahkayı
biliyorum canim bilmez miyim! bende sizi cok seviyorum zaten. Ben duygusal bakarken olaya siz mantiklisini gosteriyosunuz ihtiyacim olan da bu zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?