9 yıllık ilişkinin ardından düğüne 2 ay kala terk edilmek....

amin canım
peki sizde nasıl durum yok mu gelişme?

hayır canım...ikimiz için gelişecek bir durum kalmadı. düğün günümüz geçti. hediyeler, takılar gönderildi. üstelik hiç görüşmedik....

bitti...kısmet işte...

ama benim açımdan gelişen şeyler var tabi...alıştım duruma, kabullendim artık....

Son düzenleme:
hayırlısı değilmiş demek ki
çabuk toparlanmana sevindim açıkçası güçlüymüşsün.hakkında hayırlısı olsun
aynen olmayınca ne yapsan olmuyor...

hayırlısı değilmiş demek ki
çabuk toparlanmana sevindim açıkçası güçlüymüşsün.hakkında hayırlısı olsun
aynen olmayınca ne yapsan olmuyor...

çabuk sayılmaz aslında canım. neredeyse 45 gün hiç evden çıkmadım hatta odamdan bile yemek için falan çıktım. çok ağır buhranlı geçti. hem fizyolojik hem psikolojik olarak çöktüm.
sonrası ise dua ile Allah'a sığınarak geçti ve inan bunu yaşayan anlar,çok zordu. hala canım acıyor,hala seviyor özlüyorum ama hayatıma olabildiğince yansıtmamaya çalışıyorum. hayatta olmaz diye birşey yokmuş,korkuyorum daha beteri ile imtihan etmesin beni Rabbim...işte bu yüzden sabredip kaderime tevekkül ediyorum....

Son düzenleme:
ne kadar seni anlıyorum desem boş biliyorum anlayamam...
ama şunu unutma hayata bir defa geliyorsun ve bu hayatta senden daha değerli hiçbirşey yok
Allah'a sığınman en güzeli en doğrusu olmuş kimsenin yaptığı kimsenin yanına kalmaz bu dünyada...

çok tşk ederim canım ama bitiş o bitiş...kapandı o defter,ikimiz de ne görüştük ne konuştuk. düğün günümüz geçti ve herşey gönderildi...

kısmet değilmiş,hayırlısı olsun....

aynen böyle devam etmelisin doğru yerden bakabiliyorsun hayata.gitti ve o kaybetti.bundan emin ol.ama bigün bi şekilde duyarsın onun mutsuz oldugunu.senin gözyaşlarının bi bedeli var ve o da buna sebep oldugu için bu bedeli ödeyecek eminim.

okurken tüylerim diken diken oldu kötü bi durum okadar yıldan sonra birde bi açıklama olmadan öylece düşünüp durmak en azından bi neden bi açıklama okadr seneyi bırak normalde dahi yapılması gerekir.Okadar yıl tanıdığın sevdiğin adamın böyle yapması belkide canım hayırlısı böyledir çünkü normal değil bu durum herşeyin hayırlısı hayatımızda olsun.

Bugun icimden keske beni aldatmis olsaydi daha kolay olurdu diye sacma sapan bi dusunce gecirdim. aksamina ogrendigim seye bakin... ilk ciktigimiz sene yakin dostum diye anlattigi kizla meger aralarinda biseyler varmis kiz bundan hoslaniyomus hoslandigini soylemis ama bi sevgilisi oldugunu saklamis benim ki anlatmamis. sonra kiz baskasindan hamile kalinca kapanmis konu..

Ama ilk defa ona ofkelenmedim sadece uzuldum gozumden yas geldi yasadigim saf tertemiz sandigim aska uzuldum. 4 yil onunla yatip onunla kalktigima sesini duymadan gecirdigim gunu gun saymadigim zamanlara uzuldum. Buna da sukur Allah beni onunla sinadi derim hep bu sefer sabirla kalkicam bu yukun altindan. Affettim ben onu herseyini affettim. cunku bana cok sey ogretti ve ben kalbimi kinle nefretle doldurmamayi onun sayesinde ogrendim.

canım aldatılmak nasıl bir duygu bilmiyorum ama yalan bile çok kötüyken eminim çok çok daha kötüdür...

sana başından buyana diyoruz ya bırak deşeleme daha fazla bir şeyleri,bazı şeyleri bilmemek daha iyidir. tam bitti derken birşey öğrenirsin tekrar o muhasebeler başlar...

arrtık onunla ilgili ne kimseyle konuş ne bilgi al...hatta gelip söyleyecek bile olsalar bitti o iş anlatmayın kapat de ne olur....tüm bağlarını sanal ortamda bile kes gitsin.....

şükret bitanem dediğin gibi Allah kaldırabildiğimiz yüklerle sınadı bizi.bak görüyor musun olmayan şeyde bir hayır varmış değil mi? her açıdan hayırlı olmuş. en azından sana bişeyler katmış. affetmeyi ve kalbini arındırmayı öğrendin böylece.bunlar öyle kolay elde edilecek meziyetler değil....

bırak artık o da damlayan son birkaç gözyaşınla birlikte kurusun gitsin....

Son düzenleme:

valla canim ben bi ortak arkadasimiza destek oliyim onun acisi var dedim onunla ilgili soyledigim biseyden o yoo yok oyle bisey onlar bildigin sevgili gibiydiler diyince ogrendim kiza da sok oldu yani bana da... ben kizi teselli ederken o beni etmeye basladi. Ogrenmemde de var bir hayir. Belki gercekten boyle daha kolay olacagi icin duydum bunu bilmiyorum ki.
Sok oldum ya sok. Neyse iyiki de bitmis iste. Bunu soyletcek bisey aramiyor muydum Allah da onu verdi bana :)

bak buna çok sevindim!!!! hem sen de uğraşmamışsın süper oldu bu!!!:13:

dediğin gibi sen istedin Allah verdi sana o sözü söyletecek bahaneyi....

artık ne diyosun-iyi ki olmamış-

bak buna çok sevindim!!!! hem sen de uğraşmamışsın süper oldu bu!!!:13:

dediğin gibi sen istedin Allah verdi sana o sözü söyletecek bahaneyi....

artık ne diyosun-iyi ki olmamış-

aynen hemde ayni gunu verdi Allah'in sevdigi kuluyum demek ki birisi yazmisti buraya bazilari hayatimiza ogretmek icin girer bazilari kalmak icin. Bana cok sey ogretti Allah razi olsun ondan. Artik baskasiyla mutlu olsun diyebiliyorum

aynen hemde ayni gunu verdi Allah'in sevdigi kuluyum demek ki birisi yazmisti buraya bazilari hayatimiza ogretmek icin girer bazilari kalmak icin. Bana cok sey ogretti Allah razi olsun ondan. Artik baskasiyla mutlu olsun diyebiliyorum

çok güzel söylemiş kim söylediyse!!!

ayrıca seni de böyle görmek çok güzel

Son düzenleme:
tabirin çok yerinde olmuş Elifzeynep.teşekkür ederim öncelikle ilgin için.
bende hep dua ettim hayırlı değilse olmasın diye.son 1 ayda bile ona bir şans daha vermiştim ama onuda kullanamadan yeni bir hata yaptı.ve çok şükür ki büyük Allah'ım gözümü kör etmedi ve bunu gösterdi bana hemde 2.kez.
şu an kek yapıyorum gecenin bu vakti hangi ruh halinde olduğumu henüz bende bilmiyorumgelinliğimi sakladım bi yere göresim yok ama aklımdan hep şunu geçiriyorum:
Ve bir ayetin sıcaklığı sarıyor yüreğimi; "Allah sabredenle beraberdir.."
sanırım şu an hissettiğim gelecek kaygısı..bu kadar alışmışken ona şimdi ne yapacağım.Allah hepimizin yardımcısı olsun.bende tevekkül edicem tıpkı senin gibi.yazıların bana ilaç gibi gelmişti.boşa okutmamış Rabbim yazdıklarını bana.herşey için şükürler olsun yinede...
(özelden msj yazdım sana)

Günaydınnnn 2 gündür cehennebin dibindeydim .. sinirsel urtikerim nedeni ile ilaç alıyordum çok daha kötü etti beni.. bıraktım kullanmayacağim ilaç falan Adriana , hem sevindim , hem üzüldüm.. bunu öğrenmende mutlaka vardı bi hayır.. boşver.. bazen düşlerimizi "yanlış" insanlar üzerine inşa ediyoruz.. bazen yola "yanlış" insanlarla çıkmış olduğumuzu fark ediyoruz.. yaşımız genç, ayağa kalkıp tek başımıza devam etmek gerekiyor.. hayat böyle bişey işte.. düşe kalka.. düşe kalka.. böyle böyle pişiyoruz..

Her zorluğun sonunda doğan bir ışık vardır. Eğer elleriniz diken yaralarıyla kan revan içinde kaldıysa, güle dokunmanıza çok az kalmış demektir.”
~Mevlana~

canım benim ilk zamanlar böyle şeyler yaşaman çok normal.kolay değil,bir yoldan U dönüşü yaptın keskin bir virajla.artık yeni bir yola girdin ve bilmediğin bir yol.korkman üzülmen hatta zaman zaman acabalar yaşaman çok normal,insan bilmediğinden korkar. anne kucağından gurbete gitmek gibi. bazen buz gibi havada sıcacık yatağından kalkıp dışarı çıkmak gibi....

sakın kendini kasma hiçbri konuda.ağlamak istiyosan ağla kızmak istiyosan kız.sonra zaten gözünde ağlayacak yaş,kendini ordan oraya vuracak derman kalmayacak....

ah canım benim keşke konumu şöyle bir okumakla kalsaydın,ne çok isterdim bunu. ama madem sen de bunun hayırlı olmadığına kanaat getiriyorsun,sabredip yoluna devam etceksin....

ne güzel yazmışsın: Allah sabredenle birliktedir diye...aynen öyle.emin ol sen O'na sırtını dayayıp,derdin de dermanın da O'ndan geldiğine inandığında yolun yarısını kat ediyorsun.tecrübeyle sabit....

o gelinlik işleri,çeyüz işleri falan bırak sen uğraşma. söyle ailene onlar halletsin.ben de dayanamamıştım.deli gibi ileri geri gidip gelip ağlıyordum. aynada kendime baktığımda gözlerim görünmüyordu ağlamaktan ve şişmişti...ne oldu peki? bak geçti...geçecek....ama emin ol senin delip de geçer dediğin şeyler seni diğerlerinden bir basamak üste çıkaracak.bundan sonraki her sıkıntıda sen daha güçlü olacaksın,inşallah....

okudum tatlım msjını.her zaman ister burdan ister özelden yaz. elimden geldiği kadar paylaşırım herşeyi....

dularım seninle Allah yardımcın olsun.....

canim beniim :) valla bu topik olmasa ben biraz zor duzelirdim. psikologa para veriyom bosu bosuna kk varken

psikologlar uzman tabiki,bizim bilmediğimiz çokkk şeyler biliyorlar.bizler kendimizce deneme yanılma yolu ile telkin ederken birbirimizi onlar daha profesyonelce yapıyorlar bunu.

ama herşey bir kenara, annen baban bile senin ne yaşadığını anlamakta zorlanıyor böyle durumlarda.bu tür acılar tahayyül etmekle olmuyor,bizzat yaşamak gerekiyor. o yüzden birbirimize iyi gelecek şeyleri biz biliyoruz. bazen sert çıkışlar yapsak da kırılma olur mu.seni sevdiğimizden...:13:

gunaydiin kk nin yarali kuslari musmutlu bir cumartesi gecirmemiz dilegiyleeee. uzulmek yok!:13:

ay adriana hiç moralim yoktu,ağlamıştım dün gece bazen böyle sinir patlamaları oluyor. ama senin şu yaralı kuş tabirini görünce bastım kahkayı

günaydın asi şey
burcucum ben sana diyorum,sen takmam diyosun ama takıyosun

hemen öyle bırakma ilacı kendince doktoruna danış ne olur!!!! sonra daha kötü sonuçlar doğurmasın!!
ne kadar si kızsın sen yahu

burcu ya,sanırım böyle giderse pişe pişe zenciler gibi olcaz...inşallah pişmişizdir de başka sıkıntılara gerek kalmaz hamlığımızı atmak için....

Her zorluğun sonunda doğan bir ışık vardır. Eğer elleriniz diken yaralarıyla kan revan içinde kaldıysa, güle dokunmanıza çok az kalmış demektir.”
~Mevlana~

çok güzel söylemiş hz.mevlana...bu günlerde insana ışık tutan öz ve anlamı derin sözler...

çok tşkler canım...

Son düzenleme:

biliyorum canim bilmez miyim! bende sizi cok seviyorum zaten. Ben duygusal bakarken olaya siz mantiklisini gosteriyosunuz ihtiyacim olan da bu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…