- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
Iyi geceler kizlar. Yarin yeni bigun olucak bizde unutmaya bir adim daha yakin. Allah guzel kalbimize hakkettigimizi tez zamanda versin.
Iyi geceler kizlar. Yarin yeni bigun olucak bizde unutmaya bir adim daha yakin. Allah guzel kalbimize hakkettigimizi tez zamanda versin.
acaba o gidenler gerçekten mutlular mı? sanmıyorum..bencilce düşünerek başkasını mutsuz ederek, hayallerini çalarak gidilen bir yolda mutlu olmak mümkün müdür?mutsuzluğun üzerine mutluluk kurulmazki.
iyiki varsınız hepiniz sizi görmesem de yüreğinizdekileri hissedebiliyorum...
Elifzeynepcim nasilsin iyimisin ???
Insallah iyisindir yazilanlari henüz okumadim birazdan bakcam gecmise,
demin ne oldu anlatayim, sende konumu okudugun icin biliyosun, ( bu arada ben sultan42, yeni profil actim eski konulardan kurtulmak icin, artik bunu kullaniyorum)
ilk defa demin beni gizli no aradi,
JA ? dedim yani evet ? diye actim telefonu,
telasli gibi hemen sesimi duyar duymaz kapatti,
sonra hemen tekrar aradi,
yine Ja? dedim, sonra Hallo ? dedim 2 kere, sonra gene kapatti, sadece sesimi dinledi, hicbisey söylemedi
acaba diyom bu beyinsiz eximmidir ki
bu aralar türkiyeden dönmesi gerekiyordu
buraya gelince yanliz kalinca, kafasina dank eder, vicdani sizlar diye düsünüyordum,
aklina gelirim belki en azindan,
ama sonra bilemedim, belkide o degildir,
onda vicdanmi var sanki
seni hic aradimi gizli no felan??
hatırladım canım :)))
nasıl olayım bir iyi bir kötü ama işte çok şükür...
tatlım bence büyük ihtimal o dur arayan. ve sakın sakın cvp verme bi daha,açma hatta...hani bi söz var,katil olay yerine döner mutlaka çünkü bakar ölmüş mü diye. o hesap o da dayanamadı belki napıyor diye yokladı.
yok canım bizde olmadı hiç öyle bi olay
iyikide olmamis canim,
inanki durduk yere insanin aklini bulandiriyor bunlar,
bi yandan odur diye düsünüyorum, cünkü bu aralar türkiyeden dönmesi lazimdi,
6 haftalik mis gibi tatilini yapti, nisanlandi geldi,
ee simdi yine ayni hayatina geri döndü, belki aklina gelmisimdir,
ama biyandanda diyorum, aslinda aramaz o, beni unutmak icin cok cabaliyordur, aklina gelmiyim diye ugrasiyodur, o yüzden aramaz diyorum ama iste
aklim karisti bi kere
haklisin onu bende duymustum, katiller olay yerine mutlaka dönerler diye
pis katiller
ay sultan onca şeyi okudum tam ciddi yazacam şu pis katiller yazdığını görünce yanaklarını sıkmak geldi içimden
ay napim canim yaaaaaa
cok aci cektirdiler bize of
ama cidden çok sevimli oldu bu
çok sevimli söyledin kızgınlığınısen beni nasıl güldürdün ya,Allah da seni güldürsün....
Icimde kocaaamaaaan bir umutla uyandim bugun. Kizlar giderek azaliyor galiba. Hayat devam ediyor yakalamamiz lazim. Doktorumu izledim biraz. Saadet Berna diye sirin mi sirin 94 yasinda bir teyzem vardi icim huzurla doldu valla. 21 yasindaki kizini ameliyatta kaybetmis ama hayata da o kadar bagli ki Allah herseyin en iyisini bilir aklinizi kalbinizin onune koyun pozitif olun fln dedi ama ojeler yuzukler saclar orulu bi gorseniz. Ben 20 yasinda onun kadar hayat enerjisine sahip degilim. Cok guzel aferin bana
Hadi kizlar mutlu olalim artik. Ben mutluyum ve bunu inanarak soyluyorum
bundan çok değil belkide 1 yıl öncesinde çok üzülüp deli gibi ağladığımız bir şeye belki bugün gülebiliyoruz bile.zaman en iyi ilaçtır ya kesinlikle başka ilacı yok bu işin.bir yakını öldüğü zaman insanın kalbinde 40 mum yanar ve gün geçtikçe birer birer söner ama son 1 tanesi kalırmış insanın içinde bir sızı olarak.
ölüme bile alışan insanoğlu bu acıya mı alışamayacak? bizim için en hayırlı olanı yine Allah bilir hiç şüphesiz.şimdi bilmiyoruz elbet gelecekte başımıza ne gelecek ne yaşayacağız diye ama ben inanıyorum ki o zaman sevineceğiniz iyiki o zaman o istediğimiz olmamış diye...
dilekolay tabi... söylüyorsunda gündüz aklı gece kalbiyle bakarmış insan hayata ... ah bu geceler....
ben hala ne hissettiğimi ve ne hissedeceğimi bilmiyorum aslında.çünkü nişanlım hala vazgeçmiş değil.sanırım ağlayarak beni araması acımı bastırıyo..O da vazgeçtiğinde görücem bende ne hissedeceğimi:S :)
Buna kesinlikle cok inaniyorum
Allah beni, ve öyle saniyorumki hatta hepimizi, büyük bir beladan kurtardi
benim eximin psikolojisi bozuktu, ailesi hakkindada cok bir bilgim yoktu,
ama ufak tefek seylerden, ailesinin piskopat oldugunu düsünüyorum
cok tuhaf olduklarini düsünüyorum
ve annesi cok dominant, onun sözü geciyor,
gelinlerini orda burda calistirip paralarini elinden alacak bunu zaten biliyorum, ve kendiside söylemisti,
yani gelinlerine cok cektircekler,
ee ben böyle bir insan olmadigim icin, burda arkam saglam oldugu icin, beni oynatamiyacaklari icin kabul etmediler zaten beni hic.
Diyorum ya allah bizi kurtardi ben bundan cok eminim zaten
bir de olaya şu taraftan bakalım koskocaman bir tecrübe yaşadık hemde içimiz söküle söküle kendi yanlışlarımızı da gördük karşı cinse artık nelerden taviz vermeyeceğimizi de gördük değil mi ? birilerinin anlatmalarını dinlesek hiç böyle bi tecrübe olamazdı.he kimse yaşamak istemez. Ama yaşanınca artık bu bana ne kattı artık nasıl olmalıyım neler değişmeli diye düşünülmeli..bunu yapın o na teşekkür bile edersiniz bana tecrübe oldu diye
ikinci olayda şu ne kadar güçlüymüşüz bak hani onlarsız yapamazdık nefesimiz kesilirdi? eminim hepimiz bunları söylemişizdir boşluğa düşmedikmi düştük ama nefesimiz kesildimi zaman zaman evet bu öldürecek şekilde değil onlarsız da yapabiliyormuşuz.. daha fazla hayata tutunduk daha fazla sağlam basıyoruz..DİBE VURDUK AMA UNUTMAYIN DİBE VURMADAN YUKARI ÇIKAMAZSINIZ....
Rabbim belki bizi çok büyük beladan bişeyden kurtarmıştır he? belki bambaşka mutluluk var ama biz göremiyoruz belki de çok hayırsız olacaktı bu engellendi Allah bi dert verirse muhakkak çok daha güzel kapı açmıştır
birde şu var kızlar Rabbim 40 günde bir ufak dertler veya büyük dertlerle sevdiği kulları sınarmış dua etmelerini istermiş onlara daha güzel kapılar açarmış :) bazılarına hiç dert yaşatmazmış dua etmesinler diye onları kendinden mahrum edermiş.ne şanslıyız bakın RABBİMİN sevdiği kullarındanız :) hepimize acıyla bi tecrübe oldu ve inanın mutluluk kapıları hepimizin açılmak üzere...
mutluluk seçenektir seçilmeyi bekler :):) mutluluğu seçiyoruz o zaman :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?