9 yıllık ilişkinin ardından düğüne 2 ay kala terk edilmek....

sultancım açma sakın bi daha...kim arıyorsa lütfedip görünen numara ile arasın. arayan o ise de bu ona iyi bir tepki olur...

canim aslinda hep actim simdiye kadar, yani dünden buyana,
ama aksam aramis demin 9 bucuktami 8bucuktami ne,
ben salonda oturup tv izliyordum, telefonumu da odamda unutmustum,
ama her an aklimda (ya gizli no ararsa simdi, duymam felan filan)
telefonum sessizde ya bide
asagi yukari yarim saat sonra odama girdim telimi aliyim yanima diye,
bi baktim hakkatten aramis

acamadim haliyle

oh iyi isabet olmuş bi daha lütfen yanında pek taşıma tlfnu :)))

elifzeynep yeni bir topik açmaya ne dersin? Güzin Abla topiği
insan böyle acılar yaşadıkça ve büyüdükçe duygularınıda yönlendirmeyi başarabiliyor.kendi acısının altında başkalarına da umut olabiliyor işte böyle.
kocaman sarılmak geldi içimden sana

ay o kadar bilmiş bilmiş yazmıyorum değil mi ? ben nacizane kendi atlatma sürecimi yazıyorum. öyle akıl için değil yani. bir de inan çok acı çekiyorum,hiç kolay olmadı olmuyor. sadece sabrediyorum.... ve ben gibi acı çeken birini görünce dayanamıyorum elimde sihirli bir değnek olsa keşke onlara dokundursam diyorum

sarıldın bile,hatta ben de sana sarıldım

evet canım bilmiş bilmiş yazıyosun çünkü biliyosun.uzun bir birliktelik,özveriler,fedakarlıklar,onca anı,mutluluk,hüzün,onca paylaşımlar ve sonu hüzün maalesef yaşamayan bilemez bunları karşıdan boş boş ahkam keser.sen dolu dolu yaşadığın şeyi anlatıyosun burada bizlere.
asla hakketiğine inanıyorum ayrıca. bunca günden beri buraya yazıyorsun kalbinin güzelliğini,iyiliğini anlayabilmek için illa sana dokunmak ya da görmek gerekmiyor.ki bunun ailenden geldiği çok belli.hepsini ayrı tebrik tebrik ediyorum senin gibi bir evlat yetiştirebildikleri için.inşallah Allah sana da senin gibi bir evlat nasip etsin.
sen çok iyi bir arkadaş ya da dost olabilirsin ama iyi bir eş olamayabilirsin.bunu nişanlından başka kimse bilemez.buna saygı duyarım.ama bunca yılın hatrına böyle pervasız böyle umursamaz gibi kaçamazdı senden.kesinlikle senden kaçtığını düşünüyorum.erkekler güçlü kadınlardan korkarlar.seni tandıkça da böyle düşünmeye başladım ben.ve insan nereye giderse gitsin aklını ve kalbinide yanında götüreceği için kaçması mümkün değildir.tıpkı şu an benim bu acıdan kaçıp onu bi yerlere itipte çok yakında karşıma çıkacağını bildiğim gibi...

eski sevgilim degildir buna kesinlikle inanmak istemiyorum,
o aramaz hic sanmam,
hadi 1 kere bosluga düstü aradi diyelim, insan sürekli aramazki
ozaman sapik :)

sultan sen azıcık oyalanmak istiyosun galiba :))) yani insan bazen sıkıntıları unutmak için saçma da olsa amannn der oyalanmak için bişey bulur ya onun gibi.

açma sultan ya valla bak burdan bişey çıkcak gibime geliyor iyi kokular almıyorum
:26:

allah korusun canim, bilmiyorum acaba benmi hafife aliyorum
ne cikabilirki ???

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…