- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
Asicaz kizlar unutucaaaaaz,
bu arada bu gizli no hala arayip duruyor yaa
sesimi dinleyip hop kapatiyor
sultancım açma sakın bi daha...kim arıyorsa lütfedip görünen numara ile arasın. arayan o ise de bu ona iyi bir tepki olur...
canim aslinda hep actim simdiye kadar, yani dünden buyana,
ama aksam aramis demin 9 bucuktami 8bucuktami ne,
ben salonda oturup tv izliyordum, telefonumu da odamda unutmustum,
ama her an aklimda (ya gizli no ararsa simdi, duymam felan filan)
telefonum sessizde ya bide
asagi yukari yarim saat sonra odama girdim telimi aliyim yanima diye,
bi baktim hakkatten aramis
acamadim haliyle
oh iyi isabet olmuşbi daha lütfen yanında pek taşıma tlfnu :)))
cok merak ediyorum kim ve niye ariyor diye
bisey diyecekmi diye aciyorum herseferinde :)) napim meraktan catliyooom
gizli bir hayranim var sanirim
elifzeynep yeni bir topik açmaya ne dersin? Güzin Abla topiği
insan böyle acılar yaşadıkça ve büyüdükçe duygularınıda yönlendirmeyi başarabiliyor.kendi acısının altında başkalarına da umut olabiliyor işte böyle.
kocaman sarılmak geldi içimden sana
sultan yapma... böyle gizli hayran mı olur allasen!! ya sapıktır ya da eski sevgilin. yani ikisini de boşver :)))
Asicaz kizlar unutucaaaaaz,
bu arada bu gizli no hala arayip duruyor yaa
sesimi dinleyip hop kapatiyor
evet canım bilmiş bilmiş yazıyosun çünkü biliyosun.uzun bir birliktelik,özveriler,fedakarlıklar,onca anı,mutluluk,hüzün,onca paylaşımlar ve sonu hüzün maalesefyaşamayan bilemez bunları karşıdan boş boş ahkam keser.sen dolu dolu yaşadığın şeyi anlatıyosun burada bizlere.
asla hakettiğine inanmıyorum ayrıca. bunca günden beri buraya yazıyorsun kalbinin güzelliğini,iyiliğini anlayabilmek için illa sana dokunmak ya da görmek gerekmiyor.ki bunun ailenden geldiği çok belli.hepsini ayrı tebrik tebrik ediyorum senin gibi bir evlat yetiştirebildikleri için.inşallah Allah sana da senin gibi bir evlat nasip etsin.
sen çok iyi bir arkadaş ya da dost olabilirsin ama iyi bir eş olamayabilirsin.bunu nişanlından başka kimse bilemez.buna saygı duyarım.ama bunca yılın hatrına böyle pervasız böyle umursamaz gibi kaçamazdı senden.kesinlikle senden kaçtığını düşünüyorum.erkekler güçlü kadınlardan korkarlar.seni tandıkça da böyle düşünmeye başladım ben.ve insan nereye giderse gitsin aklını ve kalbinide yanında götüreceği için kaçması mümkün değildir.tıpkı şu an benim bu acıdan kaçıp onu bi yerlere itipte çok yakında karşıma çıkacağını bildiğim gibi...
düzeltme :)
eski sevgilim degildir buna kesinlikle inanmak istemiyorum,
o aramaz hic sanmam,
hadi 1 kere bosluga düstü aradi diyelim, insan sürekli aramazki
ozaman sapik :)
Sultancım gizli aramalara kapat. (*253#) Ya numarasını gizlemez, arar yada arayamadıgı için kudurur.
canim ben almanyadayim, alman hattim var
ordan olmaz sanirim dimi?
sultan sen azıcık oyalanmak istiyosun galiba :))) yani insan bazen sıkıntıları unutmak için saçma da olsa amannn der oyalanmak için bişey bulur ya onun gibi.
açma sultan ya valla bak burdan bişey çıkcak gibime geliyor iyi kokular almıyorum :26:
evet canım bilmiş bilmiş yazıyosun çünkü biliyosun.uzun bir birliktelik,özveriler,fedakarlıklar,onca anı,mutluluk,hüzün,onca paylaşımlar ve sonu hüzün maalesefyaşamayan bilemez bunları karşıdan boş boş ahkam keser.sen dolu dolu yaşadığın şeyi anlatıyosun burada bizlere.
asla hakettiğine inanmıyorum ayrıca. bunca günden beri buraya yazıyorsun kalbinin güzelliğini,iyiliğini anlayabilmek için illa sana dokunmak ya da görmek gerekmiyor.ki bunun ailenden geldiği çok belli.hepsini ayrı tebrik tebrik ediyorum senin gibi bir evlat yetiştirebildikleri için.inşallah Allah sana da senin gibi bir evlat nasip etsin.
sen çok iyi bir arkadaş ya da dost olabilirsin ama iyi bir eş olamayabilirsin.bunu nişanlından başka kimse bilemez.buna saygı duyarım.ama bunca yılın hatrına böyle pervasız böyle umursamaz gibi kaçamazdı senden.kesinlikle senden kaçtığını düşünüyorum.erkekler güçlü kadınlardan korkarlar.seni tandıkça da böyle düşünmeye başladım ben.ve insan nereye giderse gitsin aklını ve kalbinide yanında götüreceği için kaçması mümkün değildir.tıpkı şu an benim bu acıdan kaçıp onu bi yerlere itipte çok yakında karşıma çıkacağını bildiğim gibi...
düzeltme :)
canım bunlar ne güzel sözler...acaba bu ben miyim dedim kendime.hem utandım hem onore oldum,çok tşk ederim:26:
ben kalakalırım böyle sözler duyunca....
evet bana sevgisinin bitmesini anlardım. bitirmek istemesini anlardım. benle olmayacağını düşünmesini de anlardım. anlamadığım tek şey öylece gitmesi oldu. çok uğraştım bu soru ile ama sonra vazgeçtim. çünkü binlerce neden olabilirdi ve ben zaten bu ayrılığın acısını atamamışken alışamamışkern anlam verememişken,bir de bunları sırtlanamadım. bıraktım öylece...onun ya da benim nedenlerim değil ilahi neden önemli artık. yani alın yazımız ve hayır...
inan bana kızgın değilim. ama çok derin bir kırgınlık var...bu saatten sonra bu kırgınlığı o bile telafi edemez,o derece büyük ve derin.ben herşeyi anlatmayı sevmiyorum. bazı şeyler mahrem kalmalı ki anlamı olmalı. acının bile mahremi olmalı...ama çok acı çektim ve çekiyorum...Allah sabrını versin inşallah...bana da böyle yaşayan herkese de...
beni güçlü görmedi aksine hiçbir zaman...belki de ben bu şekilde durarak, aramayarak,eyvallah diyerek ona : bak sen yanıldın diyorum....
ben biliyorum hatta hissediyorum o da rahat değil ama olana çare yok,tıpkı kırılana olmadığı gibi...
canım benim inşallah Rabbim bizi bu günlerden ferah günlere çıkaracak.yeter ki güvenip teslim olalım....
allah korusun canim, bilmiyorum acaba benmi hafife aliyorum
ne cikabilirki ???
ben de bilmiyorum ama açma sen. kimse kim...belki türkiyeden biridir hemen kapatıyodur kimbilir. dedim ya boşver ben sevmedim bu arama olayını:26:
tamam canim ama korkma bisey cikacagini sanmam,
birinin cani sIkiliyor belliki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?